Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakalım gs bu sene ne giyecek
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• yine dandik dundik şeyler yapıp gönderecekler. alıştık nasılsa.

Yorum

• Yakalı forma olur inş.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yine dandik dundik şeyler yapıp gönderecekler. alıştık nasılsa.
            Bu söylemi tekrarlamaktan bıktık ama cümle yanlış.

Yine dandik dundik bir şeyler seçtik olacaktı.

Yorum

• Peşin hükümlü olmamak lazım formalar gelsin hele sonra eleştireceğim görmeden birşey diyemem
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Alım gücü sorunu şöyle çözülemez mi, formalardan biri elit kategoriden seçilir. İç saha forması mesela... Diğer 2 forma da normal katalogdan seçilir. Böylece bugünkü fiyatlardan forma alan taraftar yine forma alabilir. İmkanı olan da diğer seriden alabilir.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bence formalar böyle olacak

Katalog formaları arasında en pahalı forma, lazer delikleri var. Bu formanın bordosu:

Çubuklu:

Beyaz:
                  En son Tuzluk tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 20:32.

Yorum

• İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence formalar böyle olacak

Katalog formaları arasında en pahalı forma, lazer delikleri var. Bu formanın bordosu:

Çubuklu:

Beyaz:
                    Bunlar iyi bari bunlar olsa

Yorum

• @Yiğit SARI

Editledim mesajı resimleri yanlış göndermişim. Çubuklu Precision, Beyaz Victory olacak gibi.

Yorum

• Bana 2 sene önce yaz tatilinden sonra bir tanidigim alttaki formayi getirdi...aslinda yeni sezonun istemi$tim ama maalesef ya daha cikmami$ti ya da kalmami$ti...herneyse gelelim önemli konuya...

Formayi 2 senedir hep spor yaparken giydim...3 hafta önce amblem yikamada koptu...ve o kadar sinirlendim ki artik forma almamaya karar verdim

Benim icin en önemlisi armadir...o olmadan formada bordo-mavi renk olmu$ bilmem ne olmu$ benim neyime yarar??

2008 senesinden beri hep yapi$tirma arma...biktim artik...3 istanbul kiz karde$lerin amblemlerinin hepsi diki$ ama bizimkisi yapi$tirma...sanki kre$te cocuklara veriyorlar alin yapi$tirin eglenin diye...

Ne zaman o ablemi güzelce dikerler oraya...o zaman bende gider hangi markadan olursa olsun alirim...yoksa yok!!!

En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 20:38.
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Fullham kappa

Yorum

• formalar belli olmuş laser(rooney)-precision(götze)-victory
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Laser Premium ile Laser'in farkı ne?

Yorum

• Ek olarak Inter stili çubuklu yerine Precision mu olacak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X