Bakalım gs bu sene ne giyecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine dandik dundik şeyler yapıp gönderecekler. alıştık nasılsa.
Yine dandik dundik bir şeyler seçtik olacaktı.
Yorum
-
İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence formalar böyle olacak
Katalog formaları arasında en pahalı forma, lazer delikleri var. Bu formanın bordosu:
Çubuklu:
Beyaz:
Yorum
-
Bana 2 sene önce yaz tatilinden sonra bir tanidigim alttaki formayi getirdi...aslinda yeni sezonun istemi$tim ama maalesef ya daha cikmami$ti ya da kalmami$ti...herneyse gelelim önemli konuya...
Formayi 2 senedir hep spor yaparken giydim...3 hafta önce amblem yikamada koptu...ve o kadar sinirlendim ki artik forma almamaya karar verdim
Benim icin en önemlisi armadir...o olmadan formada bordo-mavi renk olmu$ bilmem ne olmu$ benim neyime yarar??
2008 senesinden beri hep yapi$tirma arma...biktim artik...3 istanbul kiz karde$lerin amblemlerinin hepsi diki$ ama bizimkisi yapi$tirma...sanki kre$te cocuklara veriyorlar alin yapi$tirin eglenin diye...
Ne zaman o ablemi güzelce dikerler oraya...o zaman bende gider hangi markadan olursa olsun alirim...yoksa yok!!!
En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 20:38.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum