Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike ile daha uzun yıllar devam ederiz. bir de bu sezon aston villa forması mutlaka olmalıydı.

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
      yeni formalar çıkmış bizim. kimin haberi var?

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
      bugünlük görsel sunamıyorum ama çok net bi bilgi. hem de nike kısmından. ince çizgilerle başlayıp kalına giden çubuklu model var bi tane.

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
      başka bir model de tamamen bordo, sadece yakaları mavi. üzerinde victory gölgelendirmesi var. yarın görsel sunabilirim belki size.

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
      bunlar zaten defile için gelenlermiş arkadaşlar.. yarın ola hayrola
      Enteresan bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonum serviste olduğu için yeni bilgi alamadım Trabzon'dan. Bekleyelim bakalım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Enteresan bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonum serviste olduğu için yeni bilgi alamadım Trabzon'dan. Bekleyelim bakalım.

abi bu formanın beyazını düşünün dedi...

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
        bu formanın beyazını hayal edin

Yorum

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
          yeni formalar çıkmış bizim. kimin haberi var?

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
          bugünlük görsel sunamıyorum ama çok net bi bilgi. hem de nike kısmından. ince çizgilerle başlayıp kalına giden çubuklu model var bi tane.

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
          başka bir model de tamamen bordo, sadece yakaları mavi. üzerinde victory gölgelendirmesi var. yarın görsel sunabilirim belki size.

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
          bunlar zaten defile için gelenlermiş arkadaşlar.. yarın ola hayrola
          Yani precision formasi ve victory??

Yorum

• Precision modeli beyaz olabilir demiştim o zaman.. Hatta bi model koymuştum.. Bilgiler hep farklı farklı

Yorum

• Umbro aşksın....

7

Yorum

• beyaz forma dedikleri bu olmasın?

En son ersen martin tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 19:16.

Yorum

• Yine hüsran olacak...
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bence bu da olucak yaninda...

Yorum

abi bu formanın beyazını düşünün dedi...

Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
                      bu formanın beyazını hayal edin
                      Onun beyazı var zaten.

Yorum

• Ne yani geçen sene İBB nin giydiği formayımı giyeceğiz?
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yani geçen sene İBB nin giydiği formayımı giyeceğiz?
                            Belli değil. Benim duyduğum bu sezon giydiğimiz Victory formanın beyazı olacak şeklinde. Fakat yukardaki model içinde hiçbir bordomavi renk olmadan önümüze gelirse Nevzat Aydın " Ofspor'dan sonra İBB'yi takip etmeye karar verdik" diyebilir.

Benim kanaatim olmayacağı yönünde. Geçen sezon Nike'ın bize ısrarla önerdiği yakalı Fransa modeli beyazı beğenip kabul etmeyen bir anlayışı var Trabzonspor yönetiminin. Elite kategorisine geçmenin ekonomik sebepleri olabilir tamam anladık, iyi de bize sunulan seçenekler içerisinde de bize en yakışan ve doğru olanı seçmek te bizim elimizde. Bunu bu sezon başarabilmişler mi göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belli değil. Benim duyduğum bu sezon giydiğimiz Victory formanın beyazı olacak şeklinde. Fakat yukardaki model içinde hiçbir bordomavi renk olmadan önümüze gelirse Nevzat Aydın " Ofspor'dan sonra İBB'yi takip etmeye karar verdik" diyebilir.

Benim kanaatim olmayacağı yönünde. Geçen sezon Nike'ın bize ısrarla önerdiği yakalı Fransa modeli beyazı beğenip kabul etmeyen bir anlayışı var Trabzonspor yönetiminin. Elite kategorisine geçmenin ekonomik sebepleri olabilir tamam anladık, iyi de bize sunulan seçenekler içerisinde de bize en yakışan ve doğru olanı seçmek te bizim elimizde. Bunu bu sezon başarabilmişler mi göreceğiz.
                              Abi Cemal çolak'ın dediği şöyle değilmi forma beyaz çizgileri bordo mavi o inceden kalına doğru dediği çizgiler..çizgiler bordo-mavi forma beyaz yoksa düz beyaz olmaz herhalde....

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X