Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Laser Premium ile Laser'in farkı ne?
    yakalarında fark var
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• * Nike istediği kadar marka olsun bizi özel olduğumuzu hissettirmiyor, acilen terketmeliyiz yeter artık...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Düz Bordo - Yakaları Mavi / Laser Modeli

Çubuklu Precision Mavi ağırlıklı / Precision

Beyaz Victory. / V Bordo yahut Mavi (Keşke Bordo Mavi olsa)

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düz Bordo - Yakaları Mavi / Laser Modeli

Çubuklu Precision Mavi ağırlıklı / Precision

Beyaz Victory. / V Bordo yahut Mavi (Keşke Bordo Mavi olsa)
          Hani inter stili çubuklu olacaktı.sürekli değişiyor bunlar kesin mi??

Yorum

• İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @Yiğit SARI

Editledim mesajı resimleri yanlış göndermişim. Çubuklu Precision, Beyaz Victory olacak gibi.
            Bunlar daha güzel bence

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani inter stili çubuklu olacaktı.sürekli değişiyor bunlar kesin mi??
              Kesin bilgiler değil. Herkesin sağdan soldan duyduğu kaynak sormayın diyen arkadaşlar falan fistan..

Temmuz'da görürüz.. Tahminim 10 Temmuz civarı..

Yorum

• Formaaaa

İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence formalar böyle olacak

Katalog formaları arasında en pahalı forma, lazer delikleri var. Bu formanın bordosu:

Çubuklu:

Beyaz:

Bencede.. Birisi photoshop yapabilirmi??

Yorum

• Aynen terketmeliyiz gerçekten çok kötü formalarımız
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Anasini sattigim Nike'sinin Hollanda'nin dibindeki pislikler,,,

Almiyorum lan bir daha forma felan!!!!!

Fc Basel, Elin Afrika takimi bizden fazla mi forma satiyormus?? Birakin bu isleri...

Yorum

• Nike, Adidas, Umbro... kafalar değişmedikçe hiç bir şey değişmez.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence gayet güzel...

Yorum

• Taraftarin fikrini almak cok mu zor? 3 tane örnek koyarsin TSClub'lara ve bir anket düzenlersin. Anketin sonucuna görede hareket edersin. Bunu yapmak zor olmasa gerek.

Ama yok biz istedigimiz gibi hareket edecegiz diyorsalar, o zaman forma almayiz olur biter.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Laser Premium ile Laser'in farkı ne?
                              premiumda kol altlarında hava delikleri var ayrıca fit kesim diğer laser de ise bol kesim söz konusu ayrıca laser ile açılmış hava delikleri yok ve emin olun ki kumaş kalitesi de sıfır
                              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• bu arada nikenin en kötü formayı bize yaptığını söylüyoruz ya hep (bizden kastım trabzonsporumuz ) inanın bana milli takım formamızı bu gun bır mağazada yakından inceledim aga o ne rezil bişedir ya ben hayatımda daha rezil daha kalitesiz bir forma gormedım serkan balcı nın fotograflarını çekildiği düz mavi yakası bordo olan iğrenç bır formamız vardı hani kumaşı ondan da berbat modeli ise aynı
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X