Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• "Türkçe bile konuşamayan Kolin Kazım'ın hala milli takıma çağrılmasını içime sindiremiyorum."

aynen katılıyorum. milli takım istanbul kulüplerinin lobisi altında kuruluyor. o sebeple Trabzonspor'dan selçuk, egemen ve serkan gibi futbolculara çağrılmıyor da colin kazım gibi adamlar her maça çağırılıyor. üstelik federasyon başkanı gökdeniz'in ismi şike olayı sebebiyle hala gündemde dedi peki colin kazım'ın şike olayı ne çabuk unutuldu.

bu arada milli takımımızın formaları gerçekten çok güzel.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Hocaya ayrı çalışıyor nike Bize ayrı.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Türkçe bile konuşamayan Kolin Kazım'ın hala milli takıma çağrılmasını içime sindiremiyorum."

aynen katılıyorum. milli takım istanbul kulüplerinin lobisi altında kuruluyor. o sebeple Trabzonspor'dan selçuk, egemen ve serkan gibi futbolculara çağrılmıyor da colin kazım gibi adamlar her maça çağırılıyor. üstelik federasyon başkanı gökdeniz'in ismi şike olayı sebebiyle hala gündemde dedi peki colin kazım'ın şike olayı ne çabuk unutuldu.

bu arada milli takımımızın formaları gerçekten çok güzel.
            Ben akşam maç olduğundan bile haberim yoktu.şimdi şu kadroya bakıyorumda yani Aurellio oynuyor bu takımda da Selçuk oynayamıyor öyle mi? Oğuz Çetin Allah senin .... mübarek günü ağzımı bozmak istemiyorum ama ayıptır.

Gerçi çok görmemek lazım, senin ağa babalarına bakmak lazım.İnşaallah son kadro yapışın olur bu.Rezil adam, sen kim hocalık kim? İstanbul yalakası...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Hocaya ayrı çalışıyor nike Bize ayrı.

Takımı belli eden teknik direktördür bi bakıma. İyi paketliyor Şenol Hocamızı Nike..
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• kamp malzemelerimiz güzel gerçekten
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ne oldu ali fuat bak Liverpol maçı yaklaşıyor..

Birde fenerbahçe maçı var...

Nerde bizim dev çubuklu forma şeklindeki bayrak...

Yalanmı oldu ne..!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bencede olmamis....bordo olsaydi daha güzel dururdu...

bakin su farka....
                    bir deneme yapdim....

karar sizin.......
                    Bana göre de sarı tabi ki.

!!! Ayın 10unda aynı şekilde bu mesajı yazmıştım ama silinmiş.Hangi kurala ve gerekçeye göre siliniyor bu mesajım ?

Yorum

• Şenol hocamın giydiği ürün mükemmel gerçekten.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne oldu ali fuat bak Liverpol maçı yaklaşıyor..

Birde fenerbahçe maçı var...

Nerde bizim dev çubuklu forma şeklindeki bayrak...

Yalanmı oldu ne..!!
                        Gökhan bayrağı ben yaptırıyorum sanki. Nereden bileyim.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İyide süper kupa finali 7 Ağustos 2010 yılında oynanmadı mı? Neden formaların arkasına ''2010-2011 TFF süper kupa şampiyonu'' olarak yazıldı ki? Daha 2011 yılı gelmedi bile...

Şenol hoca maçtan evvel ve sonrasında hep demiyormuydu: ''bu final maçı, geçen senenin devamı niteliğinde oynanması gereken bir maçtır''

Yani geçen yılın Türkiye kupası sahibi ile şampiyonluk kupası sahibinin maçı nasıl oluyorda 2010-2011 sezonun süper kupası olarak tabir ediliyor? Ben anlamadım bu işten bir şey!!!
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Seneye de kupayı bizim alacağımızı düşünmüşler heralde!

İşin yapan ajans ta ( kimse bu gizemli insanlar bir türlü öğrenemedik kulüp için ne yaparlar diye ), kulüp te yapılan bu bariz hatanın farkında değil.

Ahmet sen söyleyene kadar da kimse fark etmemiş bu garip durumu.

Yetkililere söyledim, basılan ürünlere bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Sadece 2010 yazsa yine sorun değil, ama 2010 2011 sezonu henüz başlamadı bile.

Efsane forma büyük ilgi görmüş ve yapılan ilk parti formalar bitmiş yeni sipariş vermişler.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• leverpola hamsili formayla mı çıkacağız.

Yorum

• ARkadaşlar Beyaz Forma Aldım Galiba Çok Sıcak Yıkadım Türkiye Arması Çıktı Aynı Geçen Sezon Forması Gibi Oldu Gülmekten Yerlerdeyim Şuanda birazdan resimleride atacağı m
                                En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 12.08.2010, 17:06.
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X