ligde de sari olcak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
açıkçası formaya numara fontunun rengi gitmiş ancak bence cubuklu formamız okadarda güzel değil malesef bu sene benim favori formam parçalı formamız yakası durusu renkleri bence süper duruyo ahh keşke birde ozel cubuklu formamız olsa yakası v yaka olsa ne güzel olurdu birde neden biz cubuklu formalarımızı mavi agırlıklı kullanıyoruz ki seneye umarım hem bordo agırlıklı hemde bize ozel cubuklu bir forma yapılır
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın özellikle sırt kısmının nefes alan yapısı ve hafifliği İstanbul'un nemli sıcağında maç izleyenlere terlese de rahat maç izletmiştir eminim, zira maça eski Puma formalarıyla gelenlerin o formalar içinde piştiğini görebiliyordum.
Formalarımızı daha nice başarılarla süsleriz inşallah.
naylonun,hem de kalınca bi naylonun içine sarılmış gibi hissediyorum kendimi formanın içinde...
Yorum
-
tabi şimdi renkler ve zevkler tartışılmaz diye çıkanlar olacaktır muhakkak ancak allah aşkına nasıl beğeniyorsunuz şu sarı fontları.
koyu zeminin üzerine açık, açık zeminin üzerine de koyu font konulur bu kadar basit bir iş bu. (bu sayede derinlik felan katılır formaya)
bizim çubuklu formanın sırt kesimi düz açık mavi, bunun üzerine mis gibi koyu bir bordomuz varken gidiyoruz en alakasız rengi yerleştiriyoruz.
-------------
barçanın renk tonları koyu ve sırt kesimi bizimki gibi düz değil, çizgili. onlarla karşılaştırmakta doğru değil.
ancak aşağıdaki formayı kullanıyor olsaydık sarı font gayet şık olabilirdi. (şuanki hali daha güzel o ayrı konu)
En son EROS87 tarafından düzenlendi; 10.08.2010, 00:28.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenumaralra bordo olsaymış daha güzel olurmuş ama böylede güzel..İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesari renk hic güzel durmuyor.
neden rakiplerimizin renklerini kullaniyoruz onuda anlamiyorum.
fb nin sari formalarina kirmizi yazi kullandigini düsünebiliyonuzmu
bakin su farka....
bir deneme yapdim....
karar sizin.......En son 61_ts tarafından düzenlendi; 10.08.2010, 00:44.
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum