"Türkçe bile konuşamayan Kolin Kazım'ın hala milli takıma çağrılmasını içime sindiremiyorum."
aynen katılıyorum. milli takım istanbul kulüplerinin lobisi altında kuruluyor. o sebeple Trabzonspor'dan selçuk, egemen ve serkan gibi futbolculara çağrılmıyor da colin kazım gibi adamlar her maça çağırılıyor. üstelik federasyon başkanı gökdeniz'in ismi şike olayı sebebiyle hala gündemde dedi peki colin kazım'ın şike olayı ne çabuk unutuldu.
bu arada milli takımımızın formaları gerçekten çok güzel.
"Türkçe bile konuşamayan Kolin Kazım'ın hala milli takıma çağrılmasını içime sindiremiyorum."
aynen katılıyorum. milli takım istanbul kulüplerinin lobisi altında kuruluyor. o sebeple Trabzonspor'dan selçuk, egemen ve serkan gibi futbolculara çağrılmıyor da colin kazım gibi adamlar her maça çağırılıyor. üstelik federasyon başkanı gökdeniz'in ismi şike olayı sebebiyle hala gündemde dedi peki colin kazım'ın şike olayı ne çabuk unutuldu.
bu arada milli takımımızın formaları gerçekten çok güzel.
Ben akşam maç olduğundan bile haberim yoktu.şimdi şu kadroya bakıyorumda yani Aurellio oynuyor bu takımda da Selçuk oynayamıyor öyle mi? Oğuz Çetin Allah senin .... mübarek günü ağzımı bozmak istemiyorum ama ayıptır.
Gerçi çok görmemek lazım, senin ağa babalarına bakmak lazım.İnşaallah son kadro yapışın olur bu.Rezil adam, sen kim hocalık kim? İstanbul yalakası...
İyide süper kupa finali 7 Ağustos 2010 yılında oynanmadı mı? Neden formaların arkasına ''2010-2011 TFF süper kupa şampiyonu'' olarak yazıldı ki? Daha 2011 yılı gelmedi bile...
Şenol hoca maçtan evvel ve sonrasında hep demiyormuydu: ''bu final maçı, geçen senenin devamı niteliğinde oynanması gereken bir maçtır''
Yani geçen yılın Türkiye kupası sahibi ile şampiyonluk kupası sahibinin maçı nasıl oluyorda 2010-2011 sezonun süper kupası olarak tabir ediliyor? Ben anlamadım bu işten bir şey!!!
ARkadaşlar Beyaz Forma Aldım Galiba Çok Sıcak Yıkadım Türkiye Arması Çıktı Aynı Geçen Sezon Forması Gibi Oldu Gülmekten Yerlerdeyim Şuanda birazdan resimleride atacağı m
En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 12.08.2010, 17:06.
Yorum