Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formalar okadar güzel degilde, siyah sort ile yakismis..
    Kayseri'ye benzettim.
    Bizim gri forma bunlara bes ceker..
    aynen katılıyorum, bence de kayseri gibi olmuşlar ....

Yorum

• göz var nizam var. gese'nin formaları çok güzel olmuş. tek sorun renk. kayserispor'la aynı renge sahip olmaları dezavantaj. eğer adidas'ın bu forması bordo-mavi olsaydı hiç şüphesiz Türkiye liglerinin en güzel forması olurdu. kolların yarısı bordo, yakalar bordo ve mavi satıh üzerine bordo kalın çizgiler. altta da siyah şort. şortun yanlarında iki mavi çizgi arasında bordo şerit. hayali bile mükemmel.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adidas'ın bize bjk,gs ve fb gibi ilgilenecegini zannetmiyorum nike la devam diyorum ben... heleki bu sene şampiyon olup şampiyonlar liginde oynadıgımız zaman ürünlerimizin kalitesi 2 kat artar diye düşünüyorum...
        peki sizce Nike; fb ve gs demiyorum avrupada adam gibi başarısı olmayan bjk'ye sponsor olsa nasıl formalar üretirdi?
        En son TuAF2007 tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 13:36.
        181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          peki sizce Nike; fb ve gs demiyorum avrupada adam gibi başarısı olmayan bjk'ye sponsor olsa nasıl formalar üretirdi?

bunlar varsayım olur,ancak ben nike gs ve fb ye özel tasarımlı forma yapabilir fakat bjk ye aynı tavrı sergileyecegini zannetmiyorum... zaten istanbul'un 3 büyüklerle anlaşmama sebebi bile bu konu olabilir, yoksa bu 3 takımdan biri nike le neden çalışmasın....şuan ben nike'dan memnunum eger belli bi istikrar yakalarsak daha güzel ürünler bizi bekliyor.
          En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 13:49.
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bizim Formalar güzel ama cok bol.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• komşunun tavuğu komşuya kaz, karısı da kız görünürmüş

bu yüzden güzel 3 kız kardeşlerin formaları
              En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 15:42.
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Milan'ın formasıyla gsninki arasında nasıl bi benzerlik var omuzundaki 3 çizgi ve kalın çubuktan başka , yakaları kumaş kalitesi Milan'ın formaları gs nin formalarına oranla kat kat kaliteli, fb ninde chelsea çakması ve bjk nin real madrid çakması formalarını gidin karşılaştırın o takımların formalarıyla 3'istanbultakımının formaları naylon sadece yanlarında hava alan kumaş var ama avrupadaki adidaslar üst düzey takımlarınki öyle değil,ben 3 istanbul takımının giydiği Adidas'ın 2.kalite formalarını beğenenlere şaşıyorum, yaparsa Adidas Chelsea,Real Madrid,Milan,Fransa milli takımı formalarından Adidas derim ama yapmıyor 2.kalite arkadaş formaları, ha gelelim Nike'a oda bize 2.kalite forma veriyor ama rakiplerin forma kalitesinden bizimkisi çok daha iyi gönül isterki Milli Takıma verilen 1.kalite kumaştan her tarafı tamamen hava alan kumaştan yapılsın Beyaz forma buna yakın ama oda Milli Takıma yapılan kadar kaliteli değil Nike'ı milli takım formasına yaptığı kumaştan bizim formaları yaptırmamız lazım ozaman bizim formaya bakmaya kıyamayız.
                DOZER CEMİL

Yorum

• Galatasaray'ın Telekom Arena'nın açılışına özel satışa sunduğu formalar tamı tamına 175 lira.Yuh diyorum.

Yorum

• Şu resimlerde futbolcularımızın taktığı berelerden ve bordo mavi eldivenlerden TsClub'lerde bulabilrimyiz ?

Yorum

• sitede var ama stokda yok sanırım her zamanki gibi .O berelerden yok nike olduğu için sanırım..

Yorum

• Eldiven bulamıyorum bir türlü
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray'ın Telekom Arena'nın açılışına özel satışa sunduğu formalar tamı tamına 175 lira.Yuh diyorum.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=11431
                          yuhhh diyorum bu durumda bu formalardan bi elin parmaklaı kadar satılır healde
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Galatasaray'ın Telekom Arena'nın açılışına özel satışa sunduğu formalar tamı tamına 175 lira.Yuh diyorum.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=11431
                            Bu cincon ne soyguncu takımdır... Forma 175 Lira olur mu? Sanki altın yaldızla işli mübarek.

Yorum

• Omuzda Bordo'da ince mavi çok hoş duruyor.Seneye düz bordo üzerine omuz kısmından ince bir mavi formamız olur umarım
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• açılışa özel logolu ve 250 adet üretilmiş o formadan sonradan normal fiyatına dönecek sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X