Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte formalar..
    (GALERİ) Spor Toto Süper Lig'de hangi takım hangi formayı giyecek.. İşte kaleciler ve hakemler de dahil takım takım tüm forma setleri..

13 Ağustos 2010 , 11:46

http://www.ajansspor.com/futbol/supe..._formalar.html
    gri forma deplasman forması olmuş ben yedek forma diye biliyodum güzel oldu bu
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• En güzel Formalar bizim...

Ankaragücü'ne yapilan özel 100 yil formasida hos.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Diğer takımların formalarını da görünce -belki duygusal olarak- bizimkinin en güzel/en farklı olduğunu düşündüm.

İBB ve Eskişehir de Nike kullanıyor, fakat onların ki çok sıradan olmuş. Ayrıca bizim renklerimizin nadirliği de ayrı bir güzel.

Lescon-Lotto-Puma-Adidas'ın yaptığı formalar da fena görünmüyor; onlara da saygı duymak gerekiyor. Şablondaki görünüşleri bakımından bizimki çok hoş...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• en güzel formalar manisaspor'da. ankaragücü'nün formaları tam komedi. en güzel renkler kuşkusuz bizde.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

10 numara bence

gercekden cok guzel ama ts club internet sitesinde yok bunlar.. satilmiyormuki

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Eskişehir formasının bir güzel yanı bence göğüs reklamı.Tek onlarda var. Bir zamanlarda bjk nın beko su vardı bjk forması dediğinde oda gelırdı gözünün önüne.

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gercekden cok guzel ama ts club internet sitesinde yok bunlar.. satilmiyormuki

Satılmıyor, satılmalı...
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Satılmıyor, satılmalı...
                    Bugun sordum gelecek dediler

Kupa t-shirtleri gelmiş bu arada

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugun sordum gelecek dediler

Kupa t-shirtleri gelmiş bu arada

Gelecek miymiş gerçekten ? Çok sevindirici bir haber bu..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seneye de kupayı bizim alacağımızı düşünmüşler heralde!

İşin yapan ajans ta ( kimse bu gizemli insanlar bir türlü öğrenemedik kulüp için ne yaparlar diye ), kulüp te yapılan bu bariz hatanın farkında değil.

Ahmet sen söyleyene kadar da kimse fark etmemiş bu garip durumu.

Yetkililere söyledim, basılan ürünlere bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Sadece 2010 yazsa yine sorun değil, ama 2010 2011 sezonu henüz başlamadı bile.

Efsane forma büyük ilgi görmüş ve yapılan ilk parti formalar bitmiş yeni sipariş vermişler.
                        Efsane forma simdi elime gecti, yok böyle forma, resmen asik oldum.

Yorum

• Çoğu arkadaş çok beğenmiş ama 'biz hep süperiz' çok kötü yahu
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çoğu arkadaş çok beğenmiş ama 'biz hep süperiz' çok kötü yahu

Aslında güel olmuş, biraz tebessüm iyi gelir

Yorum

• Nike'in kullandigi designi dergimizin kapaginda kullanmislar. Bence gayet güzel olmus...
                              .

Yorum

• arkadaşlar gazi polatlı tarihi kazanan varmı aranızda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X