Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
FC Steaua Bükreş yeni sezon formaları BMN farkı ile:
Bakarsınız seneye kalın çubuklu formamız olur bu seneki Barcelona gibi.
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet üzerinden çubukluyu sipariş ettim. Arkasındaki isim sarı mı olacak beyaz mı ? İnşallah sarı olur
moral bozmak gibi olmasın benimki ama, eski fontla yazılma ihtimalinin olduğunuda söyleyebilirim sanaBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Çubukludaki şu sarı font berbat duruyor. Heralde sezona bu şekilde başlamazlar. Ne alaka böyle bir şey yapılmış hiç anlam veremedim. Resmen forma rezalet duruyor. Bordo çok daha harika yaptı formayı. Barça'dan özenildiyse o özenipte bunu düşünene derimki git bi Barça'nın renklerinin tonlarına formasının çubuklarının kalınlıklarına bak! Fontları bordoya çevirmelerini bekliyorum acil hemde. Bu resmen mahvetmiş formayı çok kötü duruyor.
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemoral bozmak gibi olmasın benimki ama, eski fontla yazılma ihtimalinin olduğunuda söyleyebilirim sana
Bakalım nasıl gelecek50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hiç bir üründe beden bulamıyorum saçma sapan şeyler alıp çıkıyorum tsclubdan deli olacağım ya XXL forma yenilerde halaa yok
ne yani biz iri ve uzun insanlar trabzonsporu tutmayalım mı ? formasını alıp giyinemeyelim mi ?
Nalet olsun...Bu istegini yönetime bildirdinmi ?
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Türkçe bile konuşamayan Kolin Kazım'ın hala milli takıma çağrılmasını içime sindiremiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum