Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sahada oynarken ben ayrı bir güzellik katıcak sarı font.

Olmazsa seneye değiştiririz ölüm yok ya ucunda
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• FC Steaua Bükreş yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Bakarsınız seneye kalın çubuklu formamız olur bu seneki Barcelona gibi.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kalın çubuklu mükemmel duruyor bizim renklerde inşallah seneye kalın çubuklu giyeriz ama Barcelona'nınkinden 2 tane kalın çubuk ortalanmış şekilde olmalı.
          DOZER CEMİL

Yorum

• sanirim Steaua'ya özel forma yapmis nike.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İnternet üzerinden çubukluyu sipariş ettim. Arkasındaki isim sarı mı olacak beyaz mı ? İnşallah sarı olur
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• özel forma yapılan takımların nike amblemi bizimkinden çok daha büyük ve göze hoş geliyor

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnternet üzerinden çubukluyu sipariş ettim. Arkasındaki isim sarı mı olacak beyaz mı ? İnşallah sarı olur

moral bozmak gibi olmasın benimki ama, eski fontla yazılma ihtimalinin olduğunuda söyleyebilirim sana
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Çubukludaki şu sarı font berbat duruyor. Heralde sezona bu şekilde başlamazlar. Ne alaka böyle bir şey yapılmış hiç anlam veremedim. Resmen forma rezalet duruyor. Bordo çok daha harika yaptı formayı. Barça'dan özenildiyse o özenipte bunu düşünene derimki git bi Barça'nın renklerinin tonlarına formasının çubuklarının kalınlıklarına bak! Fontları bordoya çevirmelerini bekliyorum acil hemde. Bu resmen mahvetmiş formayı çok kötü duruyor.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      moral bozmak gibi olmasın benimki ama, eski fontla yazılma ihtimalinin olduğunuda söyleyebilirim sana

Bakalım nasıl gelecek
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Cubuklu formayi sahada bir görelimde daha sonra net karar verebiliirz...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ya hiç bir üründe beden bulamıyorum saçma sapan şeyler alıp çıkıyorum tsclubdan deli olacağım ya XXL forma yenilerde halaa yok

ne yani biz iri ve uzun insanlar trabzonsporu tutmayalım mı ? formasını alıp giyinemeyelim mi ?
                            Nalet olsun...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya hiç bir üründe beden bulamıyorum saçma sapan şeyler alıp çıkıyorum tsclubdan deli olacağım ya XXL forma yenilerde halaa yok

ne yani biz iri ve uzun insanlar trabzonsporu tutmayalım mı ? formasını alıp giyinemeyelim mi ?
                              Nalet olsun...
                              Dostum bu en az 5. Yorumun forma büyüklügü konusunda Bu istegini yönetime bildirdinmi ?
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Türkçe bile konuşamayan Kolin Kazım'ın hala milli takıma çağrılmasını içime sindiremiyorum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X