Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Diğer takımların eksikliği bizi bağlamaz Nakışlı istiyoruz. Bunun bilinmesi daha güzel olur bence
    o nakışlı isteyenlerden biri de benim zaten.. keşke olsa

Yorum

• Nakışlı yapmayıda becerebilseler bari.
      Armanın etrafı toplanıyo.
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak eren67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zonguldak'a da gelse ne güzel olurdu.
        zonguldaka ts club açılacaktı kardeş artık o zaman bol bol alışveriş yaparsın

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nakışlı yapmayıda becerebilseler bari.
          Armanın etrafı toplanıyo.
          Bu Fotoğrafı kullanabilmen için telif hakkımı isterim
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• [QUOTE=Adem Hotaman;2444635]
            İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FC Basel yeni sezon formaları

bu numara ve isim fontunu neden kullanmıyoruz biz çok harika bence

ayrıca bu reklamların artık nike tarafından yapılmasını istiyorum(bu resimdekileri nike yapıyorsa) en azından maç formaları hazır gelsin.sonra taraftar için satışa sunulsun

çoraplarda ts yazsa süper olur.dikkate alınması lazım
            Çoraplar için araştırma yaptım çok saçma bir sonuçla karşılaştım.TFF nin 2009 talimatlarında çoraplara "
            (2) Çoraplarda kulüp logosu, ismi veya isminin kısaltması bulunamaz" kuralı varmış.bu çok saçma değil mi??

08/09 sezonunda yani geçen sezon fb çoraplarında isminin kısaltması fb yi kullandı
            08/09 sezonu için tff talimatına ulşamadım acaba böyle bir ibare varmıydı yoksa serbestmiydi.bakmak lazım??
            En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 23:11.
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• ne kadar güzel bir reklam değilmi
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne kadar güzel bir reklam değilmi
                Bence bizim göğüs reklamı uygulaması güzel, bu resimdeki gibi birşey olmasında korkuyodum çok şükür olmadı. Sayfanın üstünde Basel'deki gibi birşey olsa daha güzel olurdu tabi ama bu kadarına da şükür çünkü reklam tamamen bizim elimizde olan birşey değil birazda kurumun logosunun güzel olup olmamasına bağlı. Bence bizdeki göğüs reklamı iyi.
                En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 12.07.2009, 01:46.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

geçen yılki parçalı formamızdaki avea reklamı bile bu kadar kötü değildi...sayfalar önce yazmıştım önce galatasarayı bi görelimde sonra kızalım diye...gerçi afs abi benden çok önceleri yazmıştı bunu...inşallah şükretmişizdir...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Galatasarayın Eski Formasının Üstüne Yapmışlar , Yeni Formada Nası Kullanılır ALLAH Bilir Hemen Bi Kanıya Varmayalım
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçen yılki parçalı formamızdaki avea reklamı bile bu kadar kötü değildi...sayfalar önce yazmıştım önce galatasarayı bi görelimde sonra kızalım diye...
                      Neden GS nin ölcü olarak alindigini anlamiyorum,GS ninki daha kötü olmus biz sükredelim susalim. ( Bu kafaylan cok daha bekleriz biz biseylerin düzelmesini. )
                      Galatasaray bu renklerlen güzel forma cikarmayi cok daha bekler, Sari Kirmizi forma icin igrenc renkler bence.
                      Sadece kirmizi kullanmalilar formalarda.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• forma değil ama 2 tshirt alacağım
                        biri lacivert antraman tshirtü
                        beyaz sarı sarı tonlar olan tsihrt

formayıda ekonomık duruma bağlı

Yorum

• arkadaşlar yanlışım olabilir o yüzden benü düzeltin.sanki bi ara takımımızın 3. rengi gri olacak, gri renkte ürünler de üretilecekti diye hatırlıyorum. yoksa rüya mı görmüştüm
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• ewt bnde öyle biliyorum.gri renkte bnm gördüğüm kadarıyla polarlar var

Yorum

• mavi formayı görememiyorum sitede yeni sezon mavi...
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

yuh bunu yapan yaşıyo mu hala....
                                bundan sonra ts cluba ben alf etmem aga
                                demek ki insan kötüyü görmeden iyinin değerini anlamıyomuş....
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X