bakalım ilk formayı kim alacak, kim giyecek? ben de hakikaten kumaşını merak ediyorum, beklediğimiz gibi birşey çıktı karşımıza , ama iki sene üstüste parçalı forma hem de 79 ytl'ye alabilir miyim bilmiyorum...bu fiyata forma alacağıma 2 taraflı mont alırım daha iyi diye düşünmekteyim ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak refik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformanın ortadan geçen çizgisi nike ambleminin hizasında kaymış sanki siz ne düşünüyorsunuz?Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
barcelona parçalı forması gibi durur demiştim ama bu kadar kötü kesim yapan bi firma daha görmedim. yemin ederim keşke adidasla anlaşsaydık diyorum artık.. bu nike sadece avrupa kulüplerine forma yapıyor anlamış olduk! üstteki formanın yanından geçse bari
En son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 12:55.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakalım ilk formayı kim alacak, kim giyecek? ben de hakikaten kumaşını merak ediyorum, beklediğimiz gibi birşey çıktı karşımıza , ama iki sene üstüste parçalı forma hem de 79 ytl'ye alabilir miyim bilmiyorum...bu fiyata forma alacağıma 2 taraflı mont alırım daha iyi diye düşünmekteyim ....
ben bu formalari biliyorum abi kalitesi bence cok kötü bence, bide yakasina bakin allah askina nekadar büyük cuval gibi ayni, birkerede su afs abiye dikkat edin o ne güzel yapiyor gelde kafayi yeme
Yorum
-
Formayı elime almadan yorum yapmak eksik ve yanlış olur dedim. Fotoğraf çekimi ortamın ışığı rengi algılamamızı etkiliyor. Olayın sunum kısmını hep es geçiyorlar.
Aynı modeli ben uygularken sponsor logolarının uyumuna armamızın büyüklügüne ve yerine, rengine, formlara kısaca tasarım için olması gereken tüm malzemeleri doğru kullanmaya çalıştım o kadar.
Önemli olan tasarıma doğru yaklaşımlar; aynı malzeme ile biri çok lezzetli bir yemek yapabilirken birinin yaptığı yenmez bile.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelona parçalı forması gibi durur demiştim ama bu kadar kötü kesim yapan bi firma daha görmedim. yemin ederim keşke adidasla anlaşsaydık diyorum artık.. bu nike sadece avrupa kulüplerine forma yapıyor anlamış olduk!Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Nike yine beklentileri karşılayamamış..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum