Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakalım ilk formayı kim alacak, kim giyecek? ben de hakikaten kumaşını merak ediyorum, beklediğimiz gibi birşey çıktı karşımıza , ama iki sene üstüste parçalı forma hem de 79 ytl'ye alabilir miyim bilmiyorum...bu fiyata forma alacağıma 2 taraflı mont alırım daha iyi diye düşünmekteyim ....

Yorum

• İlk olarak refik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      formanın ortadan geçen çizgisi nike ambleminin hizasında kaymış sanki siz ne düşünüyorsunuz?
      o kısım yaka kısmı o yüzdendir.yaka kısmı ful bordo
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• barcelona parçalı forması gibi durur demiştim ama bu kadar kötü kesim yapan bi firma daha görmedim. yemin ederim keşke adidasla anlaşsaydık diyorum artık.. bu nike sadece avrupa kulüplerine forma yapıyor anlamış olduk! üstteki formanın yanından geçse bari
        En son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 12:55.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bakalım ilk formayı kim alacak, kim giyecek? ben de hakikaten kumaşını merak ediyorum, beklediğimiz gibi birşey çıktı karşımıza , ama iki sene üstüste parçalı forma hem de 79 ytl'ye alabilir miyim bilmiyorum...bu fiyata forma alacağıma 2 taraflı mont alırım daha iyi diye düşünmekteyim ....

ben bu formalari biliyorum abi kalitesi bence cok kötü bence, bide yakasina bakin allah askina nekadar büyük cuval gibi ayni, birkerede su afs abiye dikkat edin o ne güzel yapiyor gelde kafayi yeme

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Başka fotoraflar da var burda
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Formayı elime almadan yorum yapmak eksik ve yanlış olur dedim. Fotoğraf çekimi ortamın ışığı rengi algılamamızı etkiliyor. Olayın sunum kısmını hep es geçiyorlar.

Aynı modeli ben uygularken sponsor logolarının uyumuna armamızın büyüklügüne ve yerine, rengine, formlara kısaca tasarım için olması gereken tüm malzemeleri doğru kullanmaya çalıştım o kadar.

Önemli olan tasarıma doğru yaklaşımlar; aynı malzeme ile biri çok lezzetli bir yemek yapabilirken birinin yaptığı yenmez bile.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sanki avea yazını uhu ile yapıştırmışlar .

Ama genel olarak hoşuma gitti .

Yorum

• Bi de ben bi soru sorcam dier formalarımızda avea yazısı zemine yazılmıştı. Biz maçlara bu formayla çıkarken avea aynı bu şekilde yapıştırmamı olucak?
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    barcelona parçalı forması gibi durur demiştim ama bu kadar kötü kesim yapan bi firma daha görmedim. yemin ederim keşke adidasla anlaşsaydık diyorum artık.. bu nike sadece avrupa kulüplerine forma yapıyor anlamış olduk!
                    Aynen katılıyorum bu seneki formaların hepsi çuval gibiydi.Bence formanın parçalı olmasından kaynaklanmıyor kesimi berbat çünkü bunlar Nike'ın alt sınıf takımlara layık gördüğü forma.Adidas'da Kappa'da Puma'da vs. böyle çuval gibi forma görmedim.Mesela Adidas modelini kötü yapsa bile formaları jilet gibi duruyor.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Formayı elime almadan yorum yapmam dedim ama Avea yazısı cidden bir değişik duruyor .

Şu altındaki bordo olmasa çok daha şık olurmuş , misal Afs abizimin yaptıklarında gözüktüğü gibi .

Yorum

• Nike yine beklentileri karşılayamamış..
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ali fuat abi sen o kadar güzel formalar yaptınki herkes onlara benzer bişeyler bekliyordu.Olmayınca biraz ondan hayal kırıklığı oldu açıkçası...
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Sonradan eklenen fotolarda renklerimiz daha düzgün gözüküyor. Bir an koyu mavi yeniden mi hortlamaya başladı diye korkmaya başlamıştım açıkçası
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Forma güzelde avea yazısına nie arka fon yapılmış anlamadım.Bide yakalı sevmem.
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Burada o kadar da kötü gözükmüyor aslında
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X