Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim beyaz forma bence güzel yaa onun değişmemesi iyi oldu aslında... ama bizim geçen seneki en güzel formamız belki de sene başında çıkan düz bordo formaydı(en soldaki)... hani bir tarafı açık bir tarafı koyu olan... ben ondan almıştım bir tek ankaragücü maçında giydiler onu o olsaydı bu çizigiliye gerek bile kalmazdı diye düşünüyorum...

En son tzercin61 tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 22:17.
    tzercin61

Yorum

• Çubuklu forma gayet güzel olmuş bence. Renk konusunda da istikrar yakalayacağız gibi
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cubuklu formayi hic sevmiyorum keske cikmasaydi 34 macin 30 da yine bunlarla oynariz artik her hafta ayni

ayrica reklam yazisi ne kadar amatörce olmus insan yazisina bari güzel bi sekil verir kup kuru türk telekom yazmislar
        kuru kuru sey gs de yazio
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kuru kuru sey gs de yazio

bizi gs'yle mi karşılaştırıyosunuz ayıp valla o kadar düşmedik ...
          tzercin61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni armalarımızı görüntüsü şu şekilde:

Yeni sezon mavi şorttan bir detay.

Forma modellerinin belli bir çıkış tarihi ve piyasada kalış tarihi var; modeller bir senelik değil anlayacağınız. Olayı değerlendirirken mevcut durumumuzu ve şartları göz önüne almak lazım.

Yeni formalarımız gayet güzel, hayırlı uğurlu olsun.
            su armaya bak rezalet gercekten.
            armamizi bile duzgun bir sekilde kullanamiyoruz.

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizi gs'yle mi karşılaştırıyosunuz ayıp valla o kadar düşmedik ...
              yok bazilari gs nin addidas formasiyla karislastirdida ondan
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• Ben size degil forma atlet vermem

Herneyse hayirlisi armalar disinda abartilacak bir olay yok.

Sen önce avrupaya cik is yap sonra sende inter, porto, celticin giydigi formalari giyersin..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alıntı:
                  b_m_61 tarafından yazılan
                  Hepsi bi tarafa çubuklu forma bi tarafa...
                  özel bir çaba harcamadım ama bu mesajı yazma tarihin 16-05-2009, 21:46 503 nolu sayfada
                  Alıntı:
                  b_m_61 tarafından yazılan
                  2 sene önce Eskişehirspor'un Bank Asya'da giydiği formayı giyicez. Logo dikişli değil ve hatalı. Koldaki reklam antika bir uygulamayla gene beyaz fon üzerinde. Hiçbir formayı beğenmiyorsunuz diyenlere şunu hatırlatıyım, Ts Club'ın yıllar önce yaptığı formalar bu formalardan 10 kat daha güzeldi. Daha önce yazmıştım bazılarının dediği gibi sabreden derviş modeliyle hiçbirşey de-ğiş-me-ye-cek! Nike ile sözleşmemiz kaç seneyse o seneler boyunca Nike'ın küçük takımlar için hazırladığı kreasyonları giymeye devam edeceğiz. Bu kadar basit.

buda bugünkü mesajınız mesajlar değişmiş ama forma aynı

kusura bakmayın siz isabet ettiniz

Ben isabet ettim öyle mi? Önce alıntıladığın mesajı oku, benim çubuklu formayla ilgili eleştirim neymiş, ne yazmışım:

- 2 sene önce Eskişehirspor'un Bank Asya'da giydiği formayı giyicez.
                  - Logo dikişli değil ve hatalı.
                  - Koldaki reklam antika bir uygulamayla gene beyaz fon üzerinde.

Benim o gün yazdığım olumlu yorum, formanın modeli üzerine. Benim bugün yaptığım eleştiriler içinde çubuklunun modeliyle ilgili bir olumsuz eleştiri yok. Sadece yukarıda belirttiğim noktaların yapılmaması gereken hatalar olduğunu söyledim. Diğer formalarının modelini beğenmediğimi söyledim fakat çubuklu için aynı şeyi demedim. Ara bakalım formanın modeliyle ilgili bir eleştiri yapmış mıyım ? Benim canımı sıkan nokta 2 sene önce Kocaelispor'un giydiği formayı biz 2 sene sonra yeni diye giyiyoruz. Eleştirim bu yönde oldu. O mesajı yazdığım gün, bu formanın 2 sene önceki forma olduğunu bilmiyordum. Şimdi netleşti mi? Elma ile armutu karıştırmışsın.

Fakat turuncu ve mavi formalarımızın modelini eleştirdim. Dedim ki t-shirt gibi. Üç formayla ilgili farklı yorum yaptım yani. Umarım şimdi anlamışsındır. Bak bugün yazdığım başka bir mesajla bunu da sana kanıtlıyorum:

Çubuklu formayla ilgili eleştirimin ne olduğunu şimdi anladın mı? Eski olması, ülker reklamının beyaz fonu ve logo hatası. Asla modeli değil!
                  gerçekten sadece forma resmi almak için girmiştim yorumu gördğm sadece. yani çubuklu güzel demiştin ondan sonra eleştirmiştin. ona binaen yazdım.

aslında elma ile armutu karıştırmak dememeliyiz. çünkü beğeni önemli olan 1 ay önce beğenip bugün 2 yıl önceki forma olduğunu öğrenince beğenmemek ne kadar mantıklı anlayamadım hala açıkçası. yani 1 ay önce harikja dediğiniz formanın bugün eskişehir tarafından kullanıldığını öğrenince kötü olması savunulacak birşey değil. modelin eski veya yeni oluşu önemli değil önemli olan güzel olması

kollardaki ülker yazısına bende uyuz oluyorum. beyaz fon yerine beyaz ülker yazısı olsa harika olurdu. kabul ediyorum.

mavi forma barçanın formasının aynısı evet modeli yok, turuncuda öyyle zaten turuncunun olmasının bence mantığıda yok ama olmuş,

şimdi eleştiri değil destek zamanı.
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben size degil forma atlet vermem

Herneyse hayirlisi armalar disinda abartilacak bir olay yok.

Sen önce avrupaya cik is yap sonra sende inter, porto, celticin giydigi formalari giyersin..
                    bence formalardan önce armalarimiz ilk basta düzgün sekilde kullanilsin.
                    armalar korsan gibi duruyor. hatta korsancilar bile orijinal armamizi kullaniyorlar

Yorum

• aslında bu arma geçen senekiden çok daha iyi duruyo... geçen senekinin rengi soldu bu en azından nakış gibi bir şey solmaz sanırsam
                      tzercin61

Yorum

• Yanlış yapıştırmışlar işte bu kadar.Böyle amatörlük olmaz.

Yorum

• İlk olarak suat kalkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çekilen fotolara bakarken şu durum dikkatimi çekti...

Beyaz ile turuncu formada nike logo su ve ts amblemi simetrik bir şekilde duruyor.

Fakat çubuklu formada simetri bozuk...

nike'nin ne suçu var o şekilde yapıştıran veya diken özürlü arkadaşlara veya onlara bu işi verenlere sitem etseniz daha doğru olacak
                          ve o armayı bir arkadaşın dediği gibi obez yaptıranlara
                          Benim sitemim zaten "o şekilde yapıştıran veya diken özürlü arkadaşlara veya onlara bu işi verenlere" idi.
                          t @Selim_Turan

Yorum

• armanın yerine dikkat etmemiştim o altta mı duruyo ne ..
                            tzercin61

Yorum

• az önce forumdan geldim formalara da yakından bakma fırsatı buldum açıkcası benim beklediğim gibi değil çubukluda Ts amblemi aşağıda Nike yukarıda turuncunda ise Ts amblemi yukarıda nike aşağıda mavide ise tuhaf bi yapıştırma vardı bakanlardan beğeneni görmedim

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gerçekten sadece forma resmi almak için girmiştim yorumu gördğm sadece. yani çubuklu güzel demiştin ondan sonra eleştirmiştin. ona binaen yazdım.

aslında elma ile armutu karıştırmak dememeliyiz. çünkü beğeni önemli olan 1 ay önce beğenip bugün 2 yıl önceki forma olduğunu öğrenince beğenmemek ne kadar mantıklı anlayamadım hala açıkçası. yani 1 ay önce harikja dediğiniz formanın bugün eskişehir tarafından kullanıldığını öğrenince kötü olması savunulacak birşey değil. modelin eski veya yeni oluşu önemli değil önemli olan güzel olması

kollardaki ülker yazısına bende uyuz oluyorum. beyaz fon yerine beyaz ülker yazısı olsa harika olurdu. kabul ediyorum.

mavi forma barçanın formasının aynısı evet modeli yok, turuncuda öyyle zaten turuncunun olmasının bence mantığıda yok ama olmuş,

şimdi eleştiri değil destek zamanı.

Arkadaşım 10 tane alıntı yaptım hala anlatamadım. Bak bugün sen konuyu açmadan önce de çubuklu forma güzel dedim. Arka sayfadaki alıntıma tekrar bak bugünde aynı şeyi söylediğimi yaptığım alıntıda görüceksin.

Çubuklunun modelini beğenmedim hiçbir zaman demedim de. Şunu diyorum, Trabzonspor'a Eskişehirspor'un Kocaelispor'un 2 sene önce Bank Asya'da giydiği formaları giymeyi yakıştıramıyorum. Yani formaya güzel değil demek başka, bu başka birşey. Arasındaki farkı farket artık ve turuncu forma için söylediklerimi de çubuklu için söylediklerimi karıştırma lütfen.
                                En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 22:35.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X