İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak eren67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZonguldak'a da gelse ne güzel olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNakışlı yapmayıda becerebilseler bari.
Armanın etrafı toplanıyo.
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
[QUOTE=Adem Hotaman;2444635]İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFC Basel yeni sezon formaları
bu numara ve isim fontunu neden kullanmıyoruz biz çok harika bence
ayrıca bu reklamların artık nike tarafından yapılmasını istiyorum(bu resimdekileri nike yapıyorsa) en azından maç formaları hazır gelsin.sonra taraftar için satışa sunulsun
çoraplarda ts yazsa süper olur.dikkate alınması lazım
(2) Çoraplarda kulüp logosu, ismi veya isminin kısaltması bulunamaz" kuralı varmış.bu çok saçma değil mi??
08/09 sezonunda yani geçen sezon fb çoraplarında isminin kısaltması fb yi kullandı
08/09 sezonu için tff talimatına ulşamadım acaba böyle bir ibare varmıydı yoksa serbestmiydi.bakmak lazım??En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 23:11.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ne kadar güzel bir reklam değilmiEn son b_m_61 tarafından düzenlendi; 12.07.2009, 01:46.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
ne kadar güzel bir reklam değilmiBiz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yılki parçalı formamızdaki avea reklamı bile bu kadar kötü değildi...sayfalar önce yazmıştım önce galatasarayı bi görelimde sonra kızalım diye...
Galatasaray bu renklerlen güzel forma cikarmayi cok daha bekler, Sari Kirmizi forma icin igrenc renkler bence.
Sadece kirmizi kullanmalilar formalarda.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
ne kadar güzel bir reklam değilmi
bundan sonra ts cluba ben alf etmem aga
demek ki insan kötüyü görmeden iyinin değerini anlamıyomuş....şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum