Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medyatrabzon'un haberine katılıyorum.
    NİKE ne yazık ki doğru dürüst bir forma yapamamıştır bize.
    Beyaz,turuncu,parçalı ve son olarak çubuklu.
    Beyaz ve turuncu zaten bize tasarlanmış formalar değil.Parçalı gördüğüm en alelade parçalı formamız.
    Çubuklu formanın albenisi var mı Allah aşkına.Daha doğrusu hangi formanın albenisi var.
    Ts Clup'lara gittiğinizde ilk karşılaştığınız şey hayal kırıklığı oluyor.
    Yani taraftar bir şeyler alıyım diyor,alacak bir şey bulamıyor.
    Bu nedenle forma satışlarının beklenenin altında kalması doğaldır.
    Yoksa 5 yıl önce forma alma kültürü henüz oturmamışken,Kappa'nın formalarının kapışılması tamamen formaların üstün dizaynıyla alakalıydı.
    Ya adam gibi tasarımlar yapılsın ya da bu anlaşma iptal edilsin.
    Herkese Merhaba

Yorum

• Yahu Allah rızası için bari takımın giydiği formalar adam gibi armalı reklamlı filan olsun. Kumaşı düzgün olsun.Hadi sattıklarımız kötü anladım ama Trabzonspor'a bu amatör formalar yakışmıyor inanın.

Not: Amatör forma rastgele yazılmış bir kelime değil. Geçen sene İstanbul amatör kümede 10-15 maç izledim formaları bizimkilerden daha kaliteli bir çok takım vardı. İnanmayan olursa bu sene Galata veya Dikilitaş maçlarını izleyebilirler.
      Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• valla bızım takıma yapılan formalara karşı yapılan eleştirilere katılmamak elde değil nıke bize savunulacak bir şey bırakmıyorki savunalım gayet sıradan ucuz tarifeden basit olandan devam gerçekten kappanın yaptığı formaların albenisi vardı bunlar ise itici geliyor
        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike ile forma konusunda iki durum var.
          Ya onlara belli bir miktar veriyorsunuz size özel forma yaptırıyorsunuz ya da klüp sportif anlamda yakaladığı başarılarla Nike sizin isteğinize göre size özel forma yapıyor.

Ayrıca Eskişehir'in Kocaeli'nin Antalya'nın denen formalarda Nike ın 2007-2010 kataloğundan alınmış.
          Yani eğer özel bir anlaşmanız yoksa o katalogtan formaları seçiyorsunuz.
          Önümüzdeki sezonda katalogtan forma giyeceksek Nike ın 2010-.... kataloğundan formalar giyeceğiz.

Barca, Porto, M.United... gibi muamle görmek istiyorsak onların yakaladıkları başarıları yakalayacağız ya da en azından Basel, S.Bükreş, Shaktar gibi her yıl avrupa kupalarında mücadele edeceğiz.

Bunun dışında özel forma istiyorsak klübün cebinden para çıkması gerekiyor haliyle klüpte buna yanaşmıyor.
          şimdi eğri oturup doğru konuşalım...bunu daha önce de defalarca yazdım...son 26senede 3 kere şampiyonluğu son haftalarda kaçırmamız dışında ne başarımız var???
          son 26senede bir iki tane avrupanın büyük kulüplerini yenmekten başka hangi büyük avrupa maceramızla övünebiliriz??
          peki belli bir ekolümüz var mı?
          forma satışlarımız her sene 250 000 mi?
          peki yıllardır giydiğimiz klasik bir formamız var mı?

bu soruların cevapları hep olumsuz dimi???

peki siz nike olsanız yeniden yapılanma sürecine girmiş bir kulübe hemen kendilerine has bir forma üretirmiydiniz???
          ticari ve de msntıklı düşünelim mümkünse...duygusal yaklaşıyoruz hep...biz trabzonsporumuzu hep dünyanın en iyisi olarak görüyoruz...ama dünyanın en iyisi olmak saha sonuçlarıyla ve de başarılarla ölçülüyor...delikanlı bir takımız , renklerimize aşık milyonlarca taraftarımız var ama lütfen biraz daha mantıklı düşünelim...
          o yüzden nike da kappa gibi bize özel formaları 3.senesinde üretmeye başlayacaktır!!!

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şimdi eğri oturup doğru konuşalım...bunu daha önce de defalarca yazdım...son 26senede 3 kere şampiyonluğu son haftalarda kaçırmamız dışında ne başarımız var???
            son 26senede bir iki tane avrupanın büyük kulüplerini yenmekten başka hangi büyük avrupa maceramızla övünebiliriz??
            peki belli bir ekolümüz var mı?
            forma satışlarımız her sene 250 000 mi?
            peki yıllardır giydiğimiz klasik bir formamız var mı?

bu soruların cevapları hep olumsuz dimi???

peki siz nike olsanız yeniden yapılanma sürecine girmiş bir kulübe hemen kendilerine has bir forma üretirmiydiniz???
            ticari ve de msntıklı düşünelim mümkünse...duygusal yaklaşıyoruz hep...biz trabzonsporumuzu hep dünyanın en iyisi olarak görüyoruz...ama dünyanın en iyisi olmak saha sonuçlarıyla ve de başarılarla ölçülüyor...delikanlı bir takımız , renklerimize aşık milyonlarca taraftarımız var ama lütfen biraz daha mantıklı düşünelim...
            o yüzden nike da kappa gibi bize özel formaları 3.senesinde üretmeye başlayacaktır!!!
            Başka söze gerek yok..!!!

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Anlamakta zorluk cekiyorum. Su yukaridaki bordo-mavili cubuklu formanin nesi var?

Aklinizdaki on yargilari bir saniyeligine yikin. Gecen yilin modeliymis, ayni formayi Eskisehir falan giymis, vs. Bunlari kisa bir sureligine kafanizdan silin. Sadece bir forma olarak elestirin.

Bir saniyeligine soyle olsaydi daha iyi olurdu, su olmasaydi daha guzel olurdu diye dusunmeyin. Bu mantiklan hic birseyden zevk alamayiz, cunku hicbir sey kusursuz degildir. Begendimiz Barcelona, Arsenal formalarinida oturup elestirebiliriz, ama onlarin tadini cikarmayi biliyoruz.

Bu formanin Allah askina nesi var? Renklerin gayet guzel, cizgileri hos. Reklam uygulamalarinda bir abeslik yok. Logomuz formaylan uyum icinde. Daha ne istiyoruz?

Bir formadan beklentimiz ne? Bardaginda azicik dolu kismina baksak, cok daha pozitif bir ortam olusturabiliriz.

Yorum

• Başka bi Marka ile Çalışmayı umut ediyorum.Nike hakkında olumsuz düşüncelerim var.özellikle islam Alemine karşı.
                Başka bi sponsor olursa bence daha iyi olur.Ayrıca da Kınıyorum......

Yorum

• İlk olarak 61yasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başka bi Marka ile Çalışmayı umut ediyorum.Nike hakkında olumsuz düşüncelerim var.özellikle islam Alemine karşı.
                  Başka bi sponsor olursa bence daha iyi olur.Ayrıca da Kınıyorum......
                  Düşüncelerinden bizene ? En çok parayı kim veriyorsa o alır . Yeter ki paradan haber versinler

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düşüncelerinden bizene ? En çok parayı kim veriyorsa o alır . Yeter ki paradan haber versinler
                    Bu ne saçma bir yorum..

Madem sanane,senin ne işin var burda..Bak ben senin düşüncelerini takıyorum,ve senle konuşuyorum..Çünkü burdakilerin düşüncelerini önemsiyorum..

Farklı bakış açılarını görmeyeceksen burda ne işin var..

Şimdi biri çıkıp senin düşüncenden bize ne derse ne diyeceksin

Forum mantığını kavraman dileğiyle..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu sezon kı bır cok urun kalıtelı ve de ıyı
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu Allah rızası için bari takımın giydiği formalar adam gibi armalı reklamlı filan olsun. Kumaşı düzgün olsun.Hadi sattıklarımız kötü anladım ama Trabzonspor'a bu amatör formalar yakışmıyor inanın.

Not: Amatör forma rastgele yazılmış bir kelime değil. Geçen sene İstanbul amatör kümede 10-15 maç izledim formaları bizimkilerden daha kaliteli bir çok takım vardı. İnanmayan olursa bu sene Galata veya Dikilitaş maçlarını izleyebilirler.
                        Benim elimde E.Şekerspor takımının(2.lig B takımı) forması var ve Lescon firmasına ait.Arma formaya kazınmış vede kumaş kalitesi mükemmel.Türkiye liglerinin(1-2-3)en kötü kumaşı olan forması bize ait...
                        Daha önemli olan nokta ise Trabzonspor arması bakkal uhusu ile yapışma.Bu zaten direk hakaret bize...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Kendime Nike ürünü Trabzonspor Eşofman takımı alacağım ama 1 yıldır araştırıyorum eşofman takımlarında bordo-mavi diye bir renk yok.Renkler Kırmızı-Lacivert.Şimdi ben nasıl alayım o eşofman takımını...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendime Nike ürünü Trabzonspor Eşofman takımı alacağım ama 1 yıldır araştırıyorum eşofman takımlarında bordo-mavi diye bir renk yok.Renkler Kırmızı-Lacivert.Şimdi ben nasıl alayım o eşofman takımını...
                            güzel kardeşim bu serzenişlerini yönetime ilettin mi?

neden yapıştırma yaptırıyorsunuz, neden işlemeli arma yaptırmıyorsunuz diye sordun mu?

Yorum

• Bizim taraftarda da masallah bizim takimin formasi haric bütün takimlarin formasi var.

Yorum

• bizim ürünlerin hiç birinde türk telekom un normak logosu yok anlamıyorum. idman üstlerinde küçük logo altı reklamlarında bile türk telekom yazıyla. logo kullanılsa daha hoş görünür.
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X