Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Bugün Yeni Sahra'ya gittim forma almak için. Ama almadan geri döndüm. Emeği geçenler sağolsun (!). Aylardır bu sayfalarda logonun işleme olması için söylendik durduk. Bir kez de dikkate alınsak şaşarım. Logo yapıştırma malesef.

Ali Fuat abiye birşey sormak istiyorum. Trabzonspor amblemini formalara Nıke'mi işliyor, yoksa kulüp tarafından mı işleniyor?
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün Yeni Sahra'ya gittim forma almak için. Ama almadan geri döndüm. Emeği geçenler sağolsun (!). Aylardır bu sayfalarda logonun işleme olması için söylendik durduk. Bir kez de dikkate alınsak şaşarım. Logo yapıştırma malesef.

Ali Fuat abiye birşey sormak istiyorum. Trabzonspor amblemini formalara Nıke'mi işliyor, yoksa kulüp tarafından mı işleniyor?
      Klüp tarafından işleniyor renkdaş.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• AFS abi herzaman elestirenlere kiziyosun,cözüm yada fikirler üretin diyosun.Sesimizi senin araciliginla klübe en iyi sekilde iletebildigimizide biliyosun,ozaman taraftarin forma konusunda ortak görüste birlestigi bir proje hazirlayalim ve klübe sunalim,kabul ettirelim.

Örnegin Forma modeller : Sadece 3 tane, Cubuklu,Aston villa, ve yedek renk (3tane senin hazirladigin formayi oylama ile secelim ve seneye bunlari istiyoruz diye klube ileteli, biraz baski yapmadan olmuyo galiba)

Sence nasil fikir
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İskoç takımı Aberdeen yeni sezon formaları:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abartmaya bayılıyoruz. Eskişehir Puma ile anlaştı, fakat Eskişehir takıntısından bir türlü kurtulamadık. Görende Trabzonspor'un sahaya Eskişehirspor forması ile çıktığını sanacak. Her modelin piyasaya çıkış ve piyasada kalış tarihi var. Forma modelleri 1 yıllık modeller değil ki ertesi sene demode olsun.

Biz yeni sezon formalarımıza ve ürünlerimize kavuştuk, fakat Galatasaray yıllardır Adidas ile çalışmasına rağmen, geçen sezon giydiği formaya Türk Telekom'u uygulayıp maça çıkıyor. Çok şükür o durumda değiliz.
            Çok Şükür bizde o türden bir şey yok.

Ali Fuat abi şu iyimserliğin iyi mi yoksa kötü mü olacak emin değilim. Umarım şükredeceğimiz daha güzel işler olur.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              AFS abi herzaman elestirenlere kiziyosun,cözüm yada fikirler üretin diyosun.Sesimizi senin araciliginla klübe en iyi sekilde iletebildigimizide biliyosun,ozaman taraftarin forma konusunda ortak görüste birlestigi bir proje hazirlayalim ve klübe sunalim,kabul ettirelim.

Örnegin Forma modeller : Sadece 3 tane, Cubuklu,Aston villa, ve yedek renk (3tane senin hazirladigin formayi oylama ile secelim ve seneye bunlari istiyoruz diye klube ileteli, biraz baski yapmadan olmuyo galiba)

Sence nasil fikir
              Eleştirilere kızmıyorum. Olayları anlık duygusal tepkilerle değil, olayların arkasındaki nedenleri de araştırarak sağlam ve doğru bilgiler üzerinden değerlendirelim istiyorum.

Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayalım ve biraz araştıralım istiyorum.

Her şeyi tenkit, her şeye itiraz, bir yıkma hamlesidir. Şayet insan, bir şeyi beğenmiyorsa, ondan daha iyisini yapmaya çalışmalıdır. Zira, yıkmaktan harabeler, yapmaktan da mâmûreler meydana gelir.

Bir mecliste her söze kıymet vermeliyiz. Hatta fikrimize uymayan düşünceleri bile hemen reddetmemeliyiz. Bir başka münasebetten dolayı ifade edilmiş olabileceğini düşünmeli ve sonuna kadar sabredip dinlemeliyiz.

Tecrübe, aklın hocası, düşüncenin de rehberidir.

Olumlu tenkit her zaman olması gereken bir şeydir. Olumlu tenkitte bir düzeltme ve daha iyisini ortaya koyma düşüncesi vardır. Bunu yaparken iyi niyetli ve samimi olmak çok önemlidir. Kuru kuruya eleştirinin bize ve eleştirdiğimiz şeylere somut bir faydası olmadığı ortada.

Ben de buradaki herkes gibi kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Sade bir Trabzonspor taraftarı ve üyesi olduğumu da söylüyorum. Lütfen yazdıklarımda bundan ötesini aramayın.

Önümüzdeki hafta Trabzon'da olacağım. Trabzonspor yönetiminde yeni görev dağılımları oldu. Trabzonspor yönetimi ile görüşmelerim olacak. Taraftar Projeleri kapsamında TS Club, ürünlerimiz, dergimiz ve sitelerimiz ile ilgili bir rapor hazırladım. İçerisinde BMN sayfalarında ilgili başlıklarda yer alan görüşler ve öneriler de var.

Taraftarın bu konulardaki beklentilerini ve zevklerini bildiğimi sanıyorum. Dilim döndüğünce hislerinize tercüman olmaya, çözümün parçası olmaya çalışacağım.

Eklemek istedikleriniz varsa lütfen söyleyin. Görüşmelerde neleri gündeme getireceğimi bu başlığı sürekli takip edenler biliyor.

Allah mahcup etmesin.

Osman, sene ortasında çıkan formayı yeni sezon da giymek ayrı bir olay, üzerinde hala Türk bayrağı olan geçen sezonki forma ile maça çıkmak ayrı bir olay. Bizim yeni sezon formalarımız belli, hani Galatasaray'ın formaları nerede? Üstelik Adidas kaç sezondur Galatasaray'ın sponsoru. Kulübümüzü formalar geç kaldı diye eleştirirken etrafımıza da bakmamız gerektiğini hatırlattım o kadar.

Parçalı forma alan taraftar, yarım sezon giymeden formalarının rafa kaldırılmasını istemez. Parçalı formamızı en azından yarım sezon daha giymemiz doğru bir hareket. Dolayısıyla Galatasaray formalarını görüp, bizim parçalı formayı sayfaya yapıştırırken bu bilgiyi de göz önüne almak gerekmez mi?

Fazla iyimser olabilirim fakat hatanın kaynağı veya sorumlusu ben değilim
              En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 15:59.

Yorum

• Siyah formalar da ayrı güzel oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İskoç takımı Aberdeen yeni sezon formaları:

güzelmiş.ben beğendim.
                  ayrıca belki önceden sebepleri açıklanmıştır bilemiyorum ama arma'nın boyutu ve nike amblemiyle armanın simetriği çoğu üründe sıkıntılı gibi görünüyor.dediğim gibi sebepleri belki önceden açıklanmıştır bilmiyorum ama neden böyle olduğu ve bu durumun düzeltilebilip düzeltilemeyeceğini merak ediyorum açıkçası.
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Ali Fuat Abi,
                    Bursaspor´un Hüseyin Cimsir´e iki sezon önceki formalari ile kontrat imzalatmasina ne demeli

Senin elestirilerine her zaman katildigimdan ben bir yorum yapmicam... Yorum senin Üstad
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bizim formalar sadece tsclub tamı satılıyor

nike bayilerinde satılamıyormu ??
                      BANA HER YER TRABZON
                      ALPER DALKIRAN

Yorum

• FC Basel yeni sezon formaları

Hüseyin formayı giyince "Ulan gene mi bu forma?'"demiştir. Keşke Kappa forma ile fotoğraf çekselermiş.

Yorum

• Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club TIR'ı Karadeniz turuna çıkıyor.

TS Club TIR'ı 13 Temmuz Pazartesi günü Görele, 14 Temmuz Salı günü Giresun, 15 Temmuz Çarşamba günü Ordu, 16 Temmuz Perşembe günü Ünye’de taraftarlarımıza hizmet verecek. Tır daha sonra 22-26 Temmuz tarihlerinde Samsun Yeşilyurt AVM’de satış yapacak. 18 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Samsun Yeşilyurt AVM’de taraftarlarımıza yönelik bir organizasyon düzenlenecek.

Yorum

• bursa puma ile anlaştı
                            hüseyinin giydiğide bu ıl giyecekleri forma 2 öncesinin değil
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa puma ile anlaştı
                              hüseyinin giydiğide bu ıl giyecekleri forma 2 öncesinin değil
                              Evet Bursaspor yeniden Puma ile anlaşmış.

Geçen sezon Kappa'nın ürünlerini giyen yeşil beyazlı takımın yeni malzemeleri kulübe gelmiş.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 17:56.

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                güzelmiş.ben beğendim.
                                ayrıca belki önceden sebepleri açıklanmıştır bilemiyorum ama arma'nın boyutu ve nike amblemiyle armanın simetriği çoğu üründe sıkıntılı gibi görünüyor.dediğim gibi sebepleri belki önceden açıklanmıştır bilmiyorum ama neden böyle olduğu ve bu durumun düzeltilebilip düzeltilemeyeceğini merak ediyorum açıkçası.
                                Basel'in ve Aberdeen'in formaları bizdekiler gibi katalog seçim değil galiba. Kollarında bizdeki işaretten yok dikkat ettiysen.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X