İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Galatasaray'ın forma arkasına aldığı reklam uygulaması iyi olmuş.
Ülker logosunu o şekilde de kullanabiliriz.
Farkındaysanız Galatasaray hala geçen sezon forması ile hazırlık maçlarına çıkıyor. Sadece sponsor logolarının uygulamalarında farklılıklar var.
Logo uygulamalarının nasıl olacağı sponsor firmaların onayından geçerek karar veriliyor.
Galatasaray'ın resmi sitesinde son maçları ile ilgili tek görüntü yok. Ayrıca Adidas yıllardır GS'nin sponsoru hiç değilse maçlara yeni formalarla çıkabilirlerdi ( bize neyse ).
Bizim formalarımız, yazlık ürünlerimiz satışta, fakat İstanbul takımlarının ürünlerinden veya formalarından hala ses seda yok. Geç kaldılar diye o kadar sıkıştırdık bizimkileri.
Yorum
-
Formalardaki amblemlerin neden dikişli olmadığını hala anlayamayanlar var.
Antreman tsortlerinde neden dikişli de, formalarda öyle değil diyenler de..
Formalardaki amblemlerin dikişli olmamasının sebebi sahte formaya olan talebi azaltmak, aradaki farkın anlaşılmasını sağlamaktır.. Antreman tsortlerinin sahtesi yapılmadığı için amblemler dikişli bunu düşünüpte anlamak pekte güç olmamalı..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
Resmi satış sitemizde ürünlerle ilgili fotoğraflar değişmeye başlamış:
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi ben hala armalarimiz hakkinda cok ama cok sikayetciyim.
ne olacak bu armamizin hali böyle. farkinda degillermi kendileri yoksa bilerekmi yapiliyor
Yorum
-
İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalardaki amblemlerin neden dikişli olmadığını hala anlayamayanlar var.
Formalardaki amblemlerin dikişli olmamasının sebebi sahte formaya olan talebi azaltmak, aradaki farkın anlaşılmasını sağlamaktır.. Antreman tsortlerinin sahtesi yapılmadığı için amblemler dikişli bunu düşünüpte anlamak pekte güç olmamalı..
eger sende dikkat edersen armamiz 1 tane degil 2-3 cesit armamiz var malesef.
bir takimin bir tane armasi olur. formalarda ve antreman malzemelerinde ne yazikki butun armalar yanlis ölcü ve boyutlarda.
bunu düşünüpte anlamak pekte güç olmamalı. öyle degilmi
Yorum
-
İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalardaki amblemlerin neden dikişli olmadığını hala anlayamayanlar var.
Formalardaki amblemlerin dikişli olmamasının sebebi sahte formaya olan talebi azaltmak, aradaki farkın anlaşılmasını sağlamaktır.. Antreman tsortlerinin sahtesi yapılmadığı için amblemler dikişli bunu düşünüpte anlamak pekte güç olmamalı..
Sahte ürüne hiç bir şekilde önlem olamaz bu yöntem..
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden GS nin ölcü olarak alindigini anlamiyorum,GS ninki daha kötü olmus biz sükredelim susalim. ( Bu kafaylan cok daha bekleriz biz biseylerin düzelmesini. )
Galatasaray bu renklerlen güzel forma cikarmayi cok daha bekler, Sari Kirmizi forma icin igrenc renkler bence.
Sadece kirmizi kullanmalilar formalarda.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Galatasaray son yıllarda rengine yaptığı rötuşlarla neredeyse bordo turuncu formalarla sahaya çıkıyor. Antalya'da geçen sezon yedek renk olarak açık mavi kullandı. Turuncuyu bu kadar moda haline getiren yine bizim uygulamamız olmuştu.
Koyu bordo ve açık mavimiz doğru kullanıldığında ortaya güzel ürünler çıkıyor. Bordo zor bir renk ve kırmızıya çalan rengi değil de neredeyse mürdüm rengine çalan koyu bordo daha etkili bir renk.
Türk Telekom'un seçiminden dolayı kendi kendimize kızmamız ise gerçekten abes.En son a f s tarafından düzenlendi; 12.07.2009, 17:36.
Yorum
-
-
Nike'ın iyi bir marka olduğunu anlamak için başka bir sponsorla anlaşıp bütün o süreci başa sarmaya gerek yok. Adamlar dünyaya neler yapıyorlarsa bize de onlardan öneriyor. Yeter ki biz ne istediğimizi bilelim.
Yorum
-
Futbol ve kurumsallaşma olarak onlara yaklaşalım formamız peşimizden gelir merak etmeyin.
Nike bizi adam yerine koymuyor! ( bu cümle ne demekse, ben bir türlü çözemedim ) baksanıza bize Barcelona'ya ManU'da yaptıkları ürünlerin aynısından yollamışlar!
Kollardaki işaret ikinci sınıf olduğunu gösterir diyorduk, o işaret bile var!
Yorum
-
afs,
Abi eğer kulüpteki yetkililer sizin kadar ilgi ve bilgiye sahip olsa eminim daha iyi durumda olacağız.Gerçi abartıldığı kadar kötü durumda değiliz ama ben yine de kulüpte bu işleri yapanların pek profesyonel olduğunu sanmıyorum.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum