Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi,yine tekrar ediyorum;

Taraftar olarak gerçekten çok büyüğüz lakin camia hala bunun farkında değil,takip ettiğim kadarı ile memnun olanların sayısı pek fazla değil çoğunluk memnuniyetsiz,sebebi;Beklentilerin bu olmadığı gerçeği,bie çift sözüm nike'a;nike sen zaten bu formaları geçen sene rakip takımlara yapmışsın neden bu camiayı bir sene yalandan yere bekletiyorsun,bu forma dizaynı için mi?Bu taraftar beklentileri yüksek öyle sıradan taraftar profiline sahip taraftar kitlesi değiliz,bizler ince eler ince dokuruz.

Yorum

• afs abi diyorsun ki bu senenin kreasyonu bu eyvallah ama neden porto'ya veya barcelonaya veya celtic'e bu senenin kreasyonu uygulanmayıp ffarklı dızaynda daha hoş formalar çıkarılıyor..madem nike bu senenın kreasyonu bu olarak belirlemişse herkese neden aynı formadan üretmiyor..ya da şöyle sorayım neden trabzonspor'a "bu senenin kreasyonu bu,bunu kullanacaksın" deyip neden 2.sınıf klüplere yaptığı formadan yapıyor?

Yorum

• İşte forma..

bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Nike hangi formayı isterse onu giyiyoruz kısaca.
          Bordomavi.net

Yorum

• Daha iyi bir forma bekliyordum.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Neyse artık, bir çubuklu formamız oldu uzun zaman sonra buna da şükür.

Maçların çoğunda onu giyeriz inş. çünkü içlerinde en güzel çubuklu duruyor.
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• kocaelispor formaları..ben kocaelispor arması ve renklerinden başka bi fark göremiyorum ya siz?[/QUOTE]

bende sözde yeni üretildi bizim formalar
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• O kadar Ts Club'ın başında olan adamlar girdi bu sayfalara..hiç mi esinlenmediniz?

O kadar emeğe yazık değil mi?
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Beğenmeyen arkadaşlar almayın şu nikenin formalarını onun yerine gidin TS CLUB tan başka bişeyler alın ...YAZIKLAR OLSUN NIKE..!
                    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşte forma..

bu forma tek kelimeyle mükemmel,çubuklar fazla kalın değil,bir zamanlar adidasın bize yaptığı herkesin aklında barca modeli şeklinde kalan formalar gibi
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Nike Abmlemiyle TS Armasının biçimsizliği mi var yoksa bana mı öyle geliyor ?

Veyahut 2 forma arasında ''7 farkı bulun '' yapalım ?
                        En son Serdær tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 17:39.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Çubuklu formayı beğendim,gayet hoş,öyle burun kıvırılıcak bir forma asla değil.Küçük bi anektot:Bilmem hangi takımın bilmem kaç yılında giydiği forma olduğu beni çok ta fazla irdelemez açıkcası,camiasıyla,taraftarıyla,başarılarıyla türk futboluna adını altın harflerle yazdırmış,ülke futbolunun mihenk taşlarından birisi olmuş güzide bi kulübün seçtiği herhangi bişiy,diğer sıradanlıkları ancak onurlandırır diye düşünüyorum,saygılarımla.
                          ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Ben cok begendim Formalari....
                            Eskisehir´in veya Anltalyasporun giydiginin aynisi olsun...
                            ama bir gercek varki, bu takimlarin arasinda en güzel cubuklu forma bizimki

Ali Fuat Abi,
                            Yurtdisindan bu formalara nasil ulasabilirim acaba ??
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşte forma..

Süper ya

Yorum

• Zor mu şöyle bir forma yapmak ?
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X