İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk bayragı ortada olur,ornek kappa zamanında oyleydi sanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada amblem topu beyaz,yıldız mavi (?)
Kupa maçından sonra oyuncuların üzerlerinde olan t-shirtler'de top beyaz, yıldız mavi..
Sitede de Top ve yıldız sarı gözüküyor. Bugünkü köfte partisinin röportajlarını izledim Yattara'nın üstündekinde de sarı top ve yıldız var...50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
ürünler iyi hoş da alamadıktan sonra napalım. İzmir'deyim. TS Club yok. Boyner mağazasına gittim, sadece bir çocuk forması bir de s beden forma var.
internet sitesinden uzun kol parçalı forma almak istedim, satışta yok.
mail attım cevap yok...
bir taraftar, bir forma almak için bu kadar takla atmak zorunda mı...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthians 2010 / 11 yeni sezon formaları BMN farkı ile:
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyini beğendiniz o formaların anlamadım sadece tanıtımı güzel forma iyi değilİlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum..neresi güzel ? bizim çubuklular onlardan bin katlı daha güzel..
bu arada bu formaları beğenenler çok merak ediyorum bizim çubuklular hakkında ne düşünüyorlar...
Yani detaylar farkını ortaya koyuyor. Bizim çubuklu formamız da güzel ama yanyana koysak bunlar daha kaliteli durur bence. Zevk meselesi tabi katırlısınız katılmasınız o başka.En son taraftar.61 tarafından düzenlendi; 09.05.2010, 00:53.Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Yorum
-
Dün oynanan Trabzonspor Hacettepe basket maçında Kupa tshirt giyen seyirciler vardı.
Amblemdeki renk sarıydı.
Muhtemelen ilk parti bu şekilde yeni çıkan ürünler bu şekilde değiller.En son Serdær tarafından düzenlendi; 09.05.2010, 11:39.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleürünler iyi hoş da alamadıktan sonra napalım. İzmir'deyim. TS Club yok. Boyner mağazasına gittim, sadece bir çocuk forması bir de s beden forma var.
internet sitesinden uzun kol parçalı forma almak istedim, satışta yok.
mail attım cevap yok...
bir taraftar, bir forma almak için bu kadar takla atmak zorunda mı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum