Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Top beyaz,yıldız mavi
    fotosunu koyarsan seviniriz

Yorum

• Hemen geliyo..
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        türk bayragı ortada olur,ornek kappa zamanında oyleydi sanıyorum.
        Türk bayrağının sol tarafta olması şartmış.

Yorum

• Armalarımız şu Corinthians formalarındaki gibi olamdıktan sonra güzel olacağını tahmin etmiyorum. Geçen senekiler parça parça yapışkandı şimdi tamamı bütün olarak yapıştırma olacak.

Armayı elimle hissetmedikten sonra neyleyim öyle formayı..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada amblem topu beyaz,yıldız mavi (?)
            Allah Allah..
            Kupa maçından sonra oyuncuların üzerlerinde olan t-shirtler'de top beyaz, yıldız mavi..
            Sitede de Top ve yıldız sarı gözüküyor. Bugünkü köfte partisinin röportajlarını izledim Yattara'nın üstündekinde de sarı top ve yıldız var...
            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• ürünler iyi hoş da alamadıktan sonra napalım. İzmir'deyim. TS Club yok. Boyner mağazasına gittim, sadece bir çocuk forması bir de s beden forma var.

internet sitesinden uzun kol parçalı forma almak istedim, satışta yok.

mail attım cevap yok...

bir taraftar, bir forma almak için bu kadar takla atmak zorunda mı...

Yorum

• Koskoca İzmir böyle bir sorun yaşıyorsa bizim gibi kulübe ayıp.....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Corinthians 2010 / 11 yeni sezon formaları BMN farkı ile:

İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neyini beğendiniz o formaların anlamadım sadece tanıtımı güzel forma iyi değil
                  İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynen katılıyorum..neresi güzel ? bizim çubuklular onlardan bin katlı daha güzel..

bu arada bu formaları beğenenler çok merak ediyorum bizim çubuklular hakkında ne düşünüyorlar...
                  Formalar tek renk ama düz değil, çubuklu deseni yapmışlar. Bu zaten ayrı bir hava katmış. Yakalarını da beğendim. Onun dışında yakın çekimlerdeki detaylara bakın. Formalarda sanki iki farklı kumaş kullanılmış gibi(belki farklı renk izlenimini veren kumaş farkı olabilir). Ensesinde yazı var. Kol ağızları da var, her formada olmayan birşey. Logoyu gayet güzel yapmışlar. Reklamlar doğru uygulanmış.

Yani detaylar farkını ortaya koyuyor. Bizim çubuklu formamız da güzel ama yanyana koysak bunlar daha kaliteli durur bence. Zevk meselesi tabi katırlısınız katılmasınız o başka.
                  En son taraftar.61 tarafından düzenlendi; 09.05.2010, 00:53.
                  Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Nike forması almadım ve almayacağım...............
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şimdi şu yukarıdaki formalara bakıyorum ve kendime hiç yakıştıramasam da "Oha lan" diyorum...
                      Bu mu senin adaletin Nike...
                      Hayır bir de dünya markası olacaklar...

Yorum

• seneye insan gibi forma bekliyoruz.. dikisli arma! guzel her formada bayrak'ki artik hakkettikde!

Yorum

• Dün oynanan Trabzonspor Hacettepe basket maçında Kupa tshirt giyen seyirciler vardı.

Amblemdeki renk sarıydı.

Muhtemelen ilk parti bu şekilde yeni çıkan ürünler bu şekilde değiller.
                          En son Serdær tarafından düzenlendi; 09.05.2010, 11:39.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ali Fuat Abi,

Basketbol takımının şampiyonluğu için tshirt düşünülüyormu acaba .

Yada hem futbol hem basketbol ikisi bir için.
                            En son Serdær tarafından düzenlendi; 09.05.2010, 13:21.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok kötü bir tasarım bence. Sanki atletin üstüne iki logo iki kupa basmışlar, alın size tişört demişler.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ürünler iyi hoş da alamadıktan sonra napalım. İzmir'deyim. TS Club yok. Boyner mağazasına gittim, sadece bir çocuk forması bir de s beden forma var.

internet sitesinden uzun kol parçalı forma almak istedim, satışta yok.

mail attım cevap yok...

bir taraftar, bir forma almak için bu kadar takla atmak zorunda mı...
                                Katılıyorum arkadaşa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X