Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kappa ile yollarımızı ayırdığımızda adamlar bir sonraki sezonun forma çalışmalarını yapmışlardı.Numunelerini görmüştüm Siyah bir forma vardı.Tek kelimeyle muhtemeşemdi.Bordo ve siyahın uyumu hakikaten görülmeye değerdi.O sezon anlaşmayı fesh ettiler ama aklım hala o formadadır.
    Valla bende merak ettim şimdi hele birde kappa yaptıysa onu hemde 4. senesinde bence hakketen akılda kalıcak cinstedir...
    181' PARS Squadron

Yorum

• Teşekkür ederim TuAF.

Bu da biraz komik oldu ama denemekte fayda var

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Tozluklarıda o resimden alsaydın ya

Yorum

• Bi kolu bordo bi kolu mavi güzel durur mu ?

Yorum

• Karadeniz dalgalarını formaya yansıtmak çok güzel fikir gerçekten... mavi renkte formanın sağ alt kısmından güzel bir 3 boyutlu görselle dalga fontu verilse artık kabartma gibimi olur yoksa ilk sezon giydiğim pumalardaki gibi formanın sağ alt tarafından başlayan acayip bi çizimler vardı onun gibi mesela....
            181' PARS Squadron

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kol uçlarındaki çizgiler beyaz olsa güzel olur bence Üzerine gidilebilir

Yorum

• @Atesh

Bazi tasarimlarin gercekten hosuma gitti, fakat yani sira fenerbahce formasi tasarladigin icin seni gercekten kiniyorum.

O formalari burda yayinlamak dogru olmaz...
                  .

Yorum

• bide şöyle bir şey denesene atesh belki bu daha şık olabilir programımım yok biraz editleyebilirsin ..

Yorum

• Bence forma,şort ve konç ile birlikte tasarım yapılmalı.
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Atesh

Bazi tasarimlarin gercekten hosuma gitti, fakat yani sira fenerbahce formasi tasarladigin icin seni gercekten kiniyorum.

- Sizde yapıyordunuz , aslında sizinde çalışmalarınızı görmek istiyorum , varmı şuan acaba ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Atesh sana ne derim biliyomusun:
                          Süpersin
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formanın üzerinde yazan benim imzamdır. Nasıl olsa forma tasarımı her sezon için aşağı yukarı aynı, bizi ilgilendiren zaten formanın ana tasarısı artık orası Türk Telekom olmuş, TT Net olmuş, Avea olmuş bizi pek ilgilendirmez görsel olarak.
                            Bunu gerçekten çok beğendim..

Forması olmasa bile T-Shirt'in olmasını çok isterim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Atesh

Valla sen bilirsin kardeş, ben tasarımcıyım gerek Trabzonspor formaları gerek Şanlıurfaspor formaları tasarlarım, sana soracak değilim.

Burda yayınlamak doğru olmazsa link verseydin reklam olurdu.

@Cihan, fikir güzel ama benim tasarımın üzerinden yapman yanlış, orda imzam vs var, benim yapmamış olduğum bişey oluyor sonuçta bunu üstlenemem.

@Burak Dereli, sağol kardeş

@ÖmerFarukYılmaz, evet daha çok tişört gibi durdu.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• benim tasarımım hiç bir şey yok sadece orda nasıl durur diye koydum sen daha iyisini yaparsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X