Çubuklu forma uzun kollu olursa güzel duracaktır herşeye rağmen yanlız , beyaz formamızdaki kumaş ve kesim yok formada 2.kalite dediğimiz kumaştan yapılmış, bir Porto bir Hertha Berlin'in çubuklusunun aynısını yapmak çokmu zordu,beyaz şortun üstüne yinede renklerden dolayı güzel durmuş ama dediğim gibi kumaşı 2.kalite olmuş bize yakışmamış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gündür sadece okuyorum, birkaç kelam ediyim.
Forma dizaynı beni şaşırtmadı, zaten farklı birşey beklemiyordum. Herşey seneye daha güzel olacak diyorlar bekleyelim görelim. Sunumu berbat yapıldı, demek ki kulübün içinde hâlâ iş bilmezler var. Bu iş kime verildiyse görevine derhal son versinler. Çocuk oyuncağı değil bu iş, Sadri Başkan göreve. (Adam nereye yetişecek onu da bilmiyorum ya.)
Eğer nike işareti ve Trabzonspor amblemi Serkan Balcı'nın resimlerindeki gibi piyasaya sürülürse kimse kusura bakmasın ben forma filan almam. Nike işareti omuzda amblem göğüsde. Böyle saçmalık mı olur? O formayı giyip de kendimi güldüremem İstanbul'da. 85 Ytl mi formalar? 100 Ytl ye TsClup'dan başka ürün alırım o formayı giymem.
Yorum
-
aynen beyler formaları yakından gören biri olarak bahsi geçen takımların formalarından farkı yok.... formalar hoşuma gitti ancak bir 2. lig takımıyla bizimkiler nasıl aynı tasarım olur anlamak çok güçç hiç bir farkımız yok onların gözünde sadece bunları söylüyorum............u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kocaelispor formaları..ben kocaelispor arması ve renklerinden başka bi fark göremiyorum ya siz?
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResim Eklendiğinden beri F5 Yapıyor ve yorumları tek tek okuyorum..
Kimi Profilinde Trabzonda Klübe ait olmadan yapılıp satılmış formaları taşıyor. kimi yüreğini ortaya koyarak yazıyor, kimi sırf tepki göstermek için, kimi ise DİĞER FORMA ALACAK TARAFTARLARı etkilememek için görüşünü gizliyor.
NİKE' firması özel yaptığı tasarımlar için özel fiyatlar ve satış garantisi talep etmiştir. Bu gerçeği unutmamak gerekir.
Ayrıca Hiç Bir Şey Yokturki Aynı Anda bu kadar kişiyi memnun edebilsin. tabiki zevkler herkes için farklıdır. önemli olan burada klübümüzü desteklemektir.
Çamur atmak Kolaydır. ama izlerini silmek zordur. bu gün burada resimlerini görüp beğenmeyenler forma ellerine geçtiğinde beğenirlerse o izi nasıl sileceklerdir. ve açıkcası yerden yere vuran zihniyeti anlamış değilim.
Ayrıca sitedeki genel yorumlar formanın beğenildiği yönünde ve bu yazı kimseye tepki yazısı değildir.
Biz duygusal insanlarız hep daha iyisini istediğimiz için tepki koyuyoruz fakat bu tepkiler bizlere zarar veriyor.
Bu foruma biri girip baksa başka takımdan
- bir forma çıkardılar birbirlerini yiyorlar kendileri bile kendilerini beğenmiyorlardan başka ne yorum yapar diye çok merak ediyorum şahsım adına.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
2 sene önce Eskişehirspor'un Bank Asya'da giydiği formayı giyicez. Logo dikişli değil ve hatalı. Koldaki reklam antika bir uygulamayla gene beyaz fon üzerinde. Hiçbir formayı beğenmiyorsunuz diyenlere şunu hatırlatıyım, Ts Club'ın yıllar önce yaptığı formalar bu formalardan 10 kat daha güzeldi. Daha önce yazmıştım bazılarının dediği gibi sabreden derviş modeliyle hiçbirşey de-ğiş-me-ye-cek! Nike ile sözleşmemiz kaç seneyse o seneler boyunca Nike'ın küçük takımlar için hazırladığı kreasyonları giymeye devam edeceğiz. Bu kadar basit.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile kaç yıllık anlaşmamız var acaba ? Fırsatımız varsa bu sene idare edelim gelecek sene kesinlikle Nike giymeyelim...Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
önceki sayfalarda bir arkadaşımızın çalışması (porto formasının bize uyarlanmış hali). ben bu formayı istiyordum ama olmadı bunu ancak 2 sene sonra (yada nike ne zaman isterse) giyebileceğiz.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyikin yikin yikmak kolay yapmak ise zor yok nike ile hemen sözlesmeyi fes edelim yok sunu yapalimHiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
@Tsclub istanbul
Öncelikle abi burda kimse birbiri ile tartışmıyo şu anki sitemimiz nike a zaten ...Birbirimizi yemiyoruz...Tut ki öyle bir durum var millet ne diyecek diye eleştirimi yazmayacak değilim....
Tamam beğenmedim ben ve şu an yorumum kumaş kalitesine değil dizayna sadece peki size soruyorum yahu neyini beğendiniz arkadaki Trabzonspor yazısını mı olması gereken buydu zaten yeni akıllarına geldi diye ...
Size soruyorum bu adamlar 1 yıldır ne yaptılar madem bunlar çıkacaktı neden 15 haziran da çıkmadı?...
O kadar beklemeye de gerek yoktu geçen seneki formalarla beraber çıkabilirdi reklamı sonradan ekle olur biter...
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResim Eklendiğinden beri F5 Yapıyor ve yorumları tek tek okuyorum..
Kimi Profilinde Trabzonda Klübe ait olmadan yapılıp satılmış formaları taşıyor. kimi yüreğini ortaya koyarak yazıyor, kimi sırf tepki göstermek için, kimi ise DİĞER FORMA ALACAK TARAFTARLARı etkilememek için görüşünü gizliyor.
NİKE' firması özel yaptığı tasarımlar için özel fiyatlar ve satış garantisi talep etmiştir. Bu gerçeği unutmamak gerekir.
Ayrıca Hiç Bir Şey Yokturki Aynı Anda bu kadar kişiyi memnun edebilsin. tabiki zevkler herkes için farklıdır. önemli olan burada klübümüzü desteklemektir.
Çamur atmak Kolaydır. ama izlerini silmek zordur. bu gün burada resimlerini görüp beğenmeyenler forma ellerine geçtiğinde beğenirlerse o izi nasıl sileceklerdir. ve açıkcası yerden yere vuran zihniyeti anlamış değilim.
Ayrıca sitedeki genel yorumlar formanın beğenildiği yönünde ve bu yazı kimseye tepki yazısı değildir.
Biz duygusal insanlarız hep daha iyisini istediğimiz için tepki koyuyoruz fakat bu tepkiler bizlere zarar veriyor.
Bu foruma biri girip baksa başka takımdan
- bir forma çıkardılar birbirlerini yiyorlar kendileri bile kendilerini beğenmiyorlardan başka ne yorum yapar diye çok merak ediyorum şahsım adına.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum