Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye herşeyi abartıyoruz? Güzel sanatlar eğitimi almış, özel font tasarlamış, marka kurum kimliği konusunda uzman, bu işlerle uğraşan bir grafik tasarımcı olarak hadi hepsini geçtim yıllardır Trabzonspor formaları alıp giyen bir taraftar olarak yeni uygulamayı ben beğendim.

Formalar çıksa da şöyle millet rahat rahat kızsa Hoca gelmemiş, Fatih Tekke yok ortalarda hıncımızı formadan çıkaralım. Ben de sussayım mı?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bide merak ettiğim bi nokta daha var belki afs abi senin bi bilgin vardır...biz hep formanın üst kısmına takılı kaldık acaba şortlarda bi değişme olacak mı çok güzel şortları var nike ın ama geçen yılki şortumuz çok sıradandı aynı şort mu olacak bu senede...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• O Bordo arka planlardan kurtuldukya İsterlerse Türk Telekomu Ambulans yazısı gibi tersten yazsınlar umrumda değil. Büyük rezillikten kurtulduk ya devamı gelir İnşalalh.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• beğenmeyenlere geçen yılki sakızlardan çıkan yapıştırma avea reklamına bakmalarını öneriyorum...hatta bakmayla olmaz ben formayı aldım giydim güneşe bi çıkıp aynadan kendinize bi bakın o zaman bayılırsınız türk telekom reklamına...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bordo arka plan olmaması tabi daha güzel. Ama yazı fontu benim hoşuma gitmedi.

Yorum

• bekledigimden daha güzel olmus.

Yorum

• formada sponsor kullanımı formaya karakter katan en önemli etkenlerden biridir.

nasıl ki bi ajax denildiğinde akla abn-ambro, bir milan denildiğinde akla opel , bir celtic diyince akla carling ve onların kendilerine has fontları geliyorsa. türk telekom gibi gayet güzel bir logo ya sahip olan şirkette biraz daha özen göstermeliydi fontuna.

şu an fotoğrafını bulup koyamadım ama kocaelisporun 3-5 maçlık anlaştığı ''peynirci baba'' sponsorunun bile fontu (kelimeye dikkat) ''karakteristik'' ti.

sponsorun formaya ''kattığı'' herhangi bir estetik değer yok. çirkin olmamış o kadar. sadelik konusunda haklısınız. oldukça sade olmuş türk telekom yazısı yerine atıyorum ''telefoncu ahmet'' yazın kimse yadırgamaz.

her şeyi eleştirmekle, tez canlılıkla, hiç bir şeyi beğenmemekle itham edilmemiz beni bu manzara karşısında eleştirmekten alı koyamaz.

saygılarımla.
                -ibrahima yattara-

Yorum

• Bence bu Reklam olmaliydi: http://www.timeturk.com/images/news/22547.jpg
                  Turuncu yazi ve model bordo olmali ve arka beyaz plan olmamali ayni afs abinin istedigi gibi daha güzel olur bence...
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O Bordo arka planlardan kurtuldukya İsterlerse Türk Telekomu Ambulans yazısı gibi tersten yazsınlar umrumda değil. Büyük rezillikten kurtulduk ya devamı gelir İnşalalh.
                    Evet %100 katılıyorum .

Güzel olmuş işte .

Yorum

• Ha Türk Telekom ha Bakkal Yaşar hiç bi farkı yok yani süper olmuş ya nasıl bi reklam süper süper.
                      avea yı da beğenmiyordum.
                      Çok basit olmuş ya.Alırım giyerim tabi ama yakışmıyor böyle şeyler.Daha özverili çalışmalar bekliyorum.
                      Sonra burda başka takımların formasını koyup ya onların ki çok güzel bize aynı ilgiyi göstermemiş nike felan diyorsunuz.
                      Nike la alakası yok formaların onların reklamı güzel o yüzden farklı görünüyor.
                      Reklamı adam gibi yap aa bizim formamız da süper teşekkürler nike deriz
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• 1-)Forma önündeki reklamın Harf olarak Koyulması
                        2-)Forma Arkasında ki isim ve numaraların yazı biçimleri
                        3-)Armaların Nakış Olması
                        4-)Bütün Formaların Nıkefit Kalitesinde olması

4 Şartımdan 1.si gerçekleşti haydi darısı diğerlerinin başına

Yorum

• 4. şartın gerçekleşmeyecek Emirhan .
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4. şartın gerçekleşmeyecek Emirhan .
                            Evet o zor biliyorum ama bende ki de ümit

Ya ama Remzi varya beyaz forma nikefit kalitesinde güneş altında giy nerde giyersen giy yapışmıyor o kadar kullanışlı ki muhteşem ya keşke hepsi öyle olsa.

Yorum

• yazi güzel düsünülmüs ama tam olarak uygulanmamis. biraz daha büyük yada biraz daha kalin yapilabilirdi mesela... tabi bu parcali formada gecerli. parcali formada nedense kamyon arkasi yazisi gibi durdu... neyse.

tabi bu yaziyi birde diger yeni formalarda görmek var... güzel olacak insallah!

bu arada birseyi söylemeden gecemiyecem. 2 sene öncesinde formalar acaba tarftarin istegine göre degistiriliyormuydu? yada yazi stilleri, arma konusu (dikis yapistirma), renkler, tonlar, cizgiler taraftar istediginde degistiriliyormuydu? cevap: HAYIR!

peki bugün bulundugumuz nokta neresi?

cok güzel yoldayiz. 1-2 aylik istatistige degil, 10-15 senelik istatistik yapip bakalim. bu takim iyi yoldami yoksa yanlis oldami cikar ortaya...

Yorum

• Sponsor logolarının forma tasarımının bir parçası olduğunu defalarca yazdım bu sayfalarda. Doğru kullanıldığında ne kadar etkili ve estetik olduğunu görüyoruz.

Formamızda kullanılan logo keşke daha güzel bir logo olsun isterdim formamızda mesela Tui gibi. Veya Roma'nın formasındaki Wind gibi,

Türkiye'de başarılı logo uygulamaları az olduğu için formada kendini gösterecek güzel logo bulmak, o logoları taşıyanları forma sponsoru yapmak çok zor.

Ama mevcut şartları göz önüne alırsak bu guygulama gayet başarılı. Aynı şirket grubunun diğer markaları TTNET veya TTNEt Wifi logoları da olabilirdi fakat stratejik olarak Türk Telekom'a karar vermişler ve böyle uygun görmüşler yapacak bir şey yok. Aynı uygulamayı Galatasaray formasında da göreceğiz büyük ihtimalle.

Biz heyecanla hani formalar diyoruz fakat ortada bizden başka formasını duyurup tanıtan takım da yok!

Parçalı formada bordo zemin olmaması hem uygulama maliyetini ve zaman problemini ortadan kaldırmış, üsteli çok daha güzel olmuş. Beyaz renk hem mavi hem de bordo ile uyumlu ve daha okunaklı. Büyüklüğü de gayet güzel, logonun çok büyük olmasına bağırmasına gerek yok.

Yeni sezon formalarımızı henüz görmedik, armalarının değiştiğini biliyoruz, asbaşkanın elindeki bir formaya yazılan mesajlara bakınca bir de yeni formaları görünce neler yazılacak varın siz düşünün.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X