Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence gayet hoş olmuş formalar..

Yorum

• Bu fotoğraflarda daha güzel görünüyor renkler..
      Yani anlayacağınız renklerde sorun yok..
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Çubukluyu beğendim..

Yorum

• Bu formalar kaçmaz.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ben beğenmedim bunu mu yaptılar koskoca senede aynı kardeşimin giydiği forma sadece isim farklı vede arma

Yorum

• İstanbula ne zaman gelir acaba formalar çubuklu formayı çok beğendim
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yorum

• bu resimlerde mavinin daha güzel oldugunu goruyoruz

Yorum

• Arkadaşlar benim üzüldüğüm şu bu Eskişehirspor bu formayı 07-08 sezonunda Bank Asya liginde giydi. Geçen sezonda 7-8 maçta giydi. Kumaş ve dikişler dahil değişiklik yok 3 sezon sonra aynı çubuklu forma tasarımında Nike modeli değiştirmedi. Çubuklu forma çok talep edilince de yönetim mecburen katalogdaki çubuklu forma alternatifi olan bu formayı seçti. Yapacak bişey yok.
                    TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• çubuklu ve turuncuyu gördük... mavi formayı bekliyorum çubuklu ve mavi forma almayı düşünüyorum
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• turuncu forma güzel

Yorum

• rengi soluk diyen arkadaslar bi daha baksınlar
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Güzel güzel benim hoşuma gitti.Futbolcularda giysin şu formaları da bide onların üzerinde görsek.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilgisi yok.O zaman İnter de önemsiz nike için yani bumudur?
                              bahsettıgın ınter forması tam benım ıstedıgım gıbı yanlısın var ınter formasının cubukları arka taraftada full devm edıyor

Yorum

• inşallah kimse turuncu beyaz almazda tribünlerde bordomavi hakim olur
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X