Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya arkadaslar siz niye okadar üzülüyorsunuzki, bu basdan belliydi formalarin böyle basit olacagi, adamlar bu sene bize özel birsey üretmicek, desginleri hep gecen seneden kalma hepsi nike katalogunda var sade bu renk yok, sade renkleri bize uydurdular okadar, formalar malesef cok düsük kalitede bence

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Göksu formayı daha iyi taşıyor papy de emanet gibi durmuş........

Manken mi bunlar boşverin kimin nasıl taşıdıını da şu avea yazılarına uyuz oldum çok gıcık gözüküyo. Acaba Afs abinin veya başka taraftarların tasarlayıp foruma koyduu formaları yapmak çokmu zor? Niye bu kadar kolaya kaçıyolar
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• bu formaların aynısı pazarda satılıyo çok komik valla nike imiş.

Yorum

• nike bizim için busene özel olarak formaya yapmayacağını duyurmuştu sanırım

yeni sezonda yeni formalar gelir artık ...
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Formalarda söylediklerime hak veriyor maalesef 5 formamızın dördünden daha iyi ama yinede sıradan.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana kalırsa hiçte bize özel değil.5 yaşında çoçuk bile bu formayı tasarlayabilir.
              Tasarlar tabi, her yerde görüyor ne de olsa, süper ligin tüm nike giyen klüplerine bakması yeter...

Yorum

• bende elime almadan yorum yapamıyıcam...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• formanınn kumaş kalitesini bakmadan yorum yapıyorum ama ankarasporun formasının bordo mavi olanı gibi geldi bana hayal kırıklığı oldu...bi barcelonanın parçalı formasına bakın bide buna arada dağlar kadar fark var...ayrıca bu forma bize özel falan değil...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya arkadaslar siz niye okadar üzülüyorsunuzki, bu basdan belliydi formalarin böyle basit olacagi, adamlar bu sene bize özel birsey üretmicek, desginleri hep gecen seneden kalma hepsi nike katalogunda var sade bu renk yok, sade renkleri bize uydurdular okadar, formalar malesef cok düsük kalitede bence
                    Sorun şu ki devre arası 2009 olmuş forma yapma. Bekle sezon sonunu, yap bize özel forma. Sezon ortasında millet unutmuş susarken sen formalar geliyor diye galyana getirirsen millet de özel bir forma bekler. Aynı katalog sene başında da vardı o zaman bassaydın. Nike'a diyorum yani sana değil yanlış anlama...
                    En son ucurum tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 12:33.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eğer fiyatı 75 lira ise,Nike Fit olacağını sanmıyorum..yani eski formalarımızın malından olur ve de bence güzel olmaz
                      İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nike fit olursa en az 90 ytl olur...ki inşallah nike fit olur yoksa eskişehirin formasından bi farkı kalmaz...

eğer diğer parçalı ve düz formanın malından olursa 65i geçmez fiyat..

Önce ki mesajlarımda da tahmin ettiğim gibi formalar sıradan formalar..ama renkleri kutsal o başka mesele

Yorum

• biz bu takıma canımızı ve gönlümüzü veriyorsak NİKE sana sesleniyorum artık marifetini göster.
                        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Bize özel olan tek yanı renklerimiz. Bildiğimiz EsEs ve Ankara formalarının bordo-mavisi. Bize özel parçalı formalarımız dedikleri buysa önümüzdeki sezonun nasıl olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yarın göksuyla fathy papy e imza töreni yapılcakmış bakalım hangi formalarla imza atcaklar...belki yeni formaları ilk kez orda görürürz...kendimi avutup duruyorum bi neden arıyorum görmek için belkide
                            dün ne umutlarla yazmıştım bunu oldu ama sonuç hüsran
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak MehmetGÜRSOY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz bu takıma canımızı ve gönlümüzü veriyorsak NİKE sana sesleniyorum artık marifetini göster.
                              Biz yazdan beri seslendik birşey olmadı hem iş işten geçti artık kardeş.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• diğer formalara göre biraz daha iyi görünsede beklentilerimizin çok altında...
                                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X