Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangi birini alıntı yapalım hepsi birbirinden güzel olmuş.

Gri formaya lafımız yok ama hamsiye benzemeye çalışıyoruz gibi demeçler vermesinler, Trabzonspor hamsispor değil.İmajımız açısından hamsi iyi bir unsur olmaz.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Arkada kalmasın, görmeyenler olabilir.

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.01.2009, 11:59.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yukarıdakilerin hepsi çıktığı zaman satış rekorları kıracak güzellikte.
        Ama Yattaranın üzerine giydirdiğin çubuklu forma daha güzeldi Ali Fuat Abi.

Yorum

• Çubuklu güzelde diğerlerine ilk görüş olduğu için pek beğenemedim...Tabiki bu onların kötü olduğu anlamına gelmez...
          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• 2009 / 2010 sezonu Nike çizgileri nasıl bilmiyoruz. Bizim karşımıza bunlardan çok daha güzel formalar çıkabilir.

Elimde yeni sezona ait bilgiler olsaydı çok daha güzellerini hazırlayabilirdim. Son çalışmalar forma olmasa bile, sponsorsuz tişört olarak değerlendirilebilir. Başlığı Nike'tan Masallar formatına çevirmek hiç istemedim.

Şayet varsa görülen güzellikler Nike'ın değil, Trabzonsporumuzun güzellikleri. Bu güzel renklerle bizim ruhumuza uygun çok güzel ve kaliteli ürünler çıkarılabilir.

Basit taraftar bile böyle şeyler önerebiliyorsa Nike bize bizi şaşırtacak şeyler önermeli.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hepsi cok güzel... heleki cubuklu mükemmel...

kalin olanida ince cubuklu kadar güzelmis... ikisinide görmüs olduk... Allah seni basimizdan eksik etmesin AFS abi...

diger mavi ve bordo formalar nasil anlatilir bilmiyorum...

yönetimi kiniyorum, AFS abiyi kulüp bünyesine katmadigi icin... belkide vardir birseyler bizim haberimiz yok

Yorum

• formalar süper olmuş nike duy sesimizi...
                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Bunlar veya bunlardan daha güzel formalar çıkarsa eğer karar veremeyiz ki hangisini alacağımıza.

Hepsi birbirinden güzel,süper çalışmalar.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• formalar harika yapan abi süpersin! klube bunların hepsini yollamak lazım yani trabzonsporun sahada guzel gorunmesini isteyen herkes direk bunları yaptırır! artık bize özel böyle süper formalar istiyoruz! numaraların emanet durmadığı! inşallah böyle guzel formalar yaparlar ya bekle bekle bi hal olduk. bu arada artık ön reklam ttnetmi olcak?? anlaşmamı ön reklam niteligindemiydi?

Yorum

• bence cubuklu formanin kollari bordo olmali altinada beyaz sort SÜPER OLUR!!!!!
                      baska bi alternativ kollar gri veya turunc renkli olabilir

Yorum

• Yorum

• TTNET le olan anlaşmamız önümüzdeki sene mi başlıyacak acaba?

bu arada
                          Kalın çubuklu formalarımız daha hoş ve alımlı duruyor.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X