Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Meydan da biraz işim vardı bi uğrayım dedim tsclub'a uğradım satış temsilcisiyle biraz söyleşi yaptık formaların geliş tarihi henüz net olarak belli değilmiş !

Tahmini olarak bir, iki gün için de gelir dendi belki de fb maçına çıkarız o formayla ama bence zor.
    işte bende bundan korkuyodum bu hafta foma falan yok anlaşılan...transfer yapılamamasına bişey dememde bu forma işi yapamıyolar ya ona çok kızıyorum işte...
    sezon başından beri devre arası yeni ve bize özel forma çıkacak dendi sesimizi çıkarmadık bekledik...kaç aydır formayı hazırlamadıysan kandırma bekleyen bu insanları şu gün bu gün deyip...

bu forma işi tam bi fiyasko oldu artık...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• bide bizden başka forma çıksada alsak diye bekleyen taraftar varmıdır acaba...çok merak ediyorum
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• neşeli geçen sabah atrenmanından fotoğraflar ;

Yorum

• ben formanın fiyatını merak ediyorum esasen, bir hafta bile olsa dayanırım ama 80 tl olur diye tahmin ediyor ve üzülüyorum....

Yorum

• benim dayanacak gücüm kalmadı Cengiz abi Forma lazım forma fiyatı illaki üzücü olacak ama napalım
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• nike fit olursa en az 90 ytl olur...ki inşallah nike fit olur yoksa eskişehirin formasından bi farkı kalmaz...

eğer diğer parçalı ve düz formanın malından olursa 65i geçmez fiyat..

Yorum

• nike ın insafına kalırsak yandık.fiyat olarak çoğu arkadaşımızın da dediği gibi 90 tl aşşağısı olmayacaktır.beyaz formanın fiyatı 85 tl ise düşünün yeni formaların fiyatını
                Football İs My Life

Yorum

• nike'ın bu sene bizim için tek yaptığı şey var.palavra sıkmak.başka bir icraatlarını görmedim ben.onlarca söz verildi yok şu zaman yok bu zaman.yapmayacaksanız bari yapmayacağız deyin nedir bu yalan.nereye kadar gidecek.güya geçen hafta perşembe günü satışa çıkacaktı formalar foto çekimi yapılıyormuş o zaman.mış muş başkası yok..

Yorum

• Sözleri veren Nike değil ki yönetim. Siparişi veren, anlaşmayı yapan, formalara sponsor ve armaları basan, şu tarihte satışa çıkacak diye söz veren yine kulüp.

Formalar kaç zamandır Trabzon'da zaten. Arma ve sponsor logolarının transfer işlemlerini yetiştirememişler. Keşke yetiştirecekleri tarihleri söyleyip taraftarı gereksiz beklentilere sokmasalar.

Aynı yazlık Nike tişört sade hali 45-50 Liraya satılırken küçük bir Trabzonspor arması ile satış fiyatı üstelik kış günü 75 Lira ise suçlu Nike mı yoksa taraftarın nabzını tutamayan kulüp mü?

İnşallah bu kadar beklediğimize değmiş diyebileceğim sürprizlerle karşılaşırız.

Böyle düşündüm diye bana kızanlar da olabilir, sorun değil, ben de her BMN üyesi gibi kendi demokratik ifade hakkımı kullanıyorum o kadar, lütfen başka anlam ve niyetler aramayın mesajımda.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözleri veren Nike değil ki yönetim. Siparişi veren, anlaşmayı yapan, formalara sponsor ve armaları basan, şu tarihte satışa çıkacak diye söz veren yine kulüp.

Formalar kaç zamandır Trabzon'da zaten. Arma ve sponsor logolarının transfer işlemlerini yetiştirememişler. Keşke yetiştirecekleri tarihleri söyleyip taraftarı gereksiz beklentilere sokmasalar.

Aynı yazlık Nike tişört sade hali 45-50 Liraya satılırken küçük bir Trabzonspor arması ile satış fiyatı üstelik kış günü 75 Lira ise suçlu Nike mı yoksa taraftarın nabzını tutamayan kulüp mü?

İnşallah bu kadar beklediğimize değmiş diyebileceğim sürprizlerle karşılaşırız.

Böyle düşündüm diye bana kızanlar da olabilir, sorun değil, ben de her BMN üyesi gibi kendi demokratik ifade hakkımı kullanıyorum o kadar, lütfen başka anlam ve niyetler aramayın mesajımda.

Sevgili AFS peki kulup bu arma basım işlemini neden gerçekleştiriyor yani nike basamıyormu bu armaları ?
                      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                      Kafalarda 61
                      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• bende anlamıyorum madem nike bize özel forma yapıyor neden armasız geliyolar nasıl bize özel anlamadım bişey...

Yorum

• Bütün bu soruları bana değil, kulübe sormak lazım.
                          Ben sadece sizinle aynı olaya bakıp, mantık yürütmeye çalışıyorum.

Kulüp TS CLUB hologramını kendi basmak ve kontrol kendisinde olsun diye böyle bir yol izlemiş olabilir.

Sponsorluk anlaşmasının şartları nedir bilmiyoruz.
                          Bana göre de fabrikadan herşeyi ile ambalajlanmış, hazır forma gelmesi daha ekonomik ve hızlı bir yöntem. Hatta sponsorlarımız değişmeyeceğine göre, sponsor logoları formanın üzerine baskı olmalı, böylece kopma düşme derdi de olmaz. Forma dikilirken armayı nakış yapmak daha kolay bir işlem.

Bize özel yapılacak formalarda bütün bu detaylar göz önüne alınır umarım.

Yorum

• yarın göksuyla fathy papy e imza töreni yapılcakmış bakalım hangi formalarla imza atcaklar...belki yeni formaları ilk kez orda görürürz...kendimi avutup duruyorum bi neden arıyorum görmek için belkide

Yorum

• Yahu Nike veriyor bize uyduruk bir tisört bizimkilerde yapabildigi kadar artik armayi, numaralari, sponsoru yapistiriyor üstüne. Olay bundan ibaret.
                              En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 20.01.2009, 15:21.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bir forma yapsaydım eminim bunu da çok beğenecektiniz.
                                Nedir algımızı bu kadar etkileyen? Kenarındaki afs logosu mu? Bordomavi renklerin yanyana görmemiz mi?
                                Nedir zihinlerimizde canlanan, bizi bu kadar heyecanlandıran mutlu kılan duygular?

Bu güzel renkler doğru tasarım ve yaklaşımlarla uygulandığında sonuç hep güzellikler olacaktır.

Benim yaptığım çalışmalar önemli değil, önemli olan hayat geçirilebilenler.
                                Yoksa her sezon yeni bir çizgi ve tasarım karşımıza çıkacak ve biz hepsini ayrı ayrı seveceğiz.

Kappa'nın kumaş kalitesi, renklerimizi doğru kullanmaya başladıklarında zihnimizde kalanlar.Tarihimizde forma satın alma duygusunun ilk başlangıcı, taraftar forması kavramının çıkması, ilk kez yedek renk uygulamamız, o dönemde formayı giyen yıldızlar, oynanan futbol. Her Trabzonspor taraftarından az çok hoş anılar bıraktı Kappa.

Bütün bu olumlu izlere rağmen, armamızı yanlış kullanması, ısrarla taraftara biraz daha rahat kesim ürün çıkarmaması, sırt numaralarındaki özensizlik, her yerde bulamayışımız, yan ürünlerinin antreman malzemelerinin yetersizliği, o yıllara göre çok pahalı oluşu gibi olumsuzluklar aklımıza gelmiyor.

Puma gibi son yıllarda futbolda atak yapan bir takım hakkında nasıl bir fikir var Trabzonspor taraftarında. Çok uğurlu bir marka olarak algılanmıyordur eminim. Birinci ve ikinci Puma dönemi Trabzonspor çok hoş şeyler yaşamadı. Puma'nın modellerini beğenirsiniz, beğenmezsiniz, en gıcık olduğunuz modeli sezon sonunda çok sevdiğinize şaşırırsınız, fakat kumaş kalitesi, renk uygulamaları deyince hemen eksi puanı verirsiniz. Hele o dönemdeki oynanan kötü futbolla örtüştürünce zihnimizde hoş anılar canlanmaz.

Puma beklentilerimizi doğru karşılayabilseydi kimse şikayet etmeyecekti. Fakat bizimle çalışmaya pekte hevesli değildiler.

Sezona taze başlangıçlar yapma parolasıyla giren Trabzonspor, o zamanki şartlarda yapılabilecek en iyi sponsorluk anlaşmasını yaptı. Tercih dünya markası Nike oldu ve Nike gerekli hazırlığı yapabilmek için bizden bir sene istedi. Taraftarın beklentilerinin karşılanması bir sistemin oturması için sabırlı olmak gerekiyor. Başarı ile birlikte ürünlere olan ilgi, taraftarın bu konuda bilinçli davranması zevk konusundaki beklentilerini de artırdı.

Taraftar yalnızca resmi ürün veya forma değil, en güzelini istiyor ve isteklerinde sonuna kadar haklı. Nike'ın Trabzonspor taraftarına bakış açısı değişiyor, değişmeli.

Yönetimin ve Nike'ın taraftarın beklentilerini ve isteklerini dikkate alması gerekiyor.

Biz sabır ve anlayışla işlerini doğru yapmaları için bekliyoruz. Umarım bütün bu beklediklerimizin çok ötesinde sürprizlerle karşılaşırız.

Testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur, fakat biz fikirlerimizin çoğunu daha yolun en başından beri söyledik. Şimdi de gelecek sezonun planlaması yapılırken doğru yapılmalı diyoruz.

Ekstra rengimiz gri olabilir, bizim renklerimiz en güzel mat kumaşlarda kendini gösteriyor. Daha ortada hiçbir şey yokken, 'hamsili forma siparişi verdik, parlak pullu kumaşlar gelecek' demeğe hiç gerek yoktu. Gri forma düşüncesi olabilir, uygulamayı tasarımı, önerilen kumaşı görmeden yorum yapmak istemem fakat duyurulması konusunda acele edildi.

Taraftarın beklentisi yönetimin bu konularda şeffaf ve açık olması. Çubuklu formamız mayıs ayına mı yetişiyor, sorun değil bekleriz. Haklı sebepleri paylaşırsanız anlayışla karşılarız, fakat ha bugün ha yarın diye beklentiye sokulunca hayal kırıklıkları oluşuyor.

Yapacağımız şeyleri tam ve doğru yapalım. Her şeyde olduğu gibi sponsorda da istikrar şart. Nike kendi gibi davransın bir çok problemin kendiliğinden çözüldüğünü göreceğiz.

Birikmiş problemleri çözmek, yeni çözümler ortaya koymak, bir sistem oturtmak emek ve zaman alan uğraşlar, farkındayız.

Biz çoğu şeyin farkındayız, fakat merak etmeden de duramıyoruz ne yapalım.

Yanılıyor muyum?
                                Arkalarda kalmasın, bir çok kişi okumamıştır eminim.
                                Yeni formalar bu perşembe veya hafta sonu çıkarsa şaşırmam, nasıl olsa 'perşembe' demişlerdi ama hangi perşembe bilmiyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X