Sanki nike bize karşı hiç özen göstermiyor........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bir forma yapmanın bu denli zor olduğuna inanmıyorum, sezon başındayken 2 3 ayda hazırlanmaz denmişti birşey demedik.Şimdi böyle birşey söz konusu değil galiba Temmuz ayında anlaşmıştık (biraz daha erken yada geç olabilir) artık yeni de değiliz.Kaç aydır bizim sponsporumuz Nike, neredeyse yarım sene olmuş.İlk gecikmeyi anladım da bu seferki neden? Bize hala önem vermediklerini düşünüyorum, yani Nike'ın bize olan tutumundan kaynaklanan bir gecikme gibi geliyor bana.Bizi ne kadar ciddiye aldıklarından şüpheliyim.Son iki aydır forma görücez diye başlığa uğruyoruz yeni bir tarih alıp çıkıyoruz(Tepkim afs abiye değil yanlış anlaşılmasın).Ya sabır çekmeye devam .Beklediğimize değer inşallah.Bu arada ilk söylediklerimin hala arkasındayım, yeni çıkıcak formaların güzel olsa dahi genel icraatına bakarsak Nike bu sene sınıfta kalmıştır.Sadece kendi görüşümü söylüyorum katılmayan da olabilir.İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas"in daha iyisini yapacagini garanti ediyormusunuz. Farazi olaylar hakkinda konusmayalim. Ali Fuat abinin bu konuda aciklamalari dikkate degerdir. Degerlendirmek lazim arkadaslar.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Şu avea çıkartmaları satışa sunulsa her yere yapıştırırdık, sonuçta forma kimliğimizi yansıtıyor, alırız bir tshirt vururuz üstüne, sanırım yamuk da durmaz...İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

nike
Yorum