Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanki nike bize karşı hiç özen göstermiyor........
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• arkası nasıl ankaraspor daki gibi mi acaba...
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Değişik bir tasarım olmuş.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Afs abi bu işi daha iyi biliyor...

Yorum

• Elime alıp dokunup kumaşına bakmadan yorum yapmicak şimdilik.. Dizayn beklenen oldu çünkü.. Ne bekliyordunuz ki?
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adidas"in daha iyisini yapacagini garanti ediyormusunuz. Farazi olaylar hakkinda konusmayalim. Ali Fuat abinin bu konuda aciklamalari dikkate degerdir. Degerlendirmek lazim arkadaslar.
              Bir forma yapmanın bu denli zor olduğuna inanmıyorum, sezon başındayken 2 3 ayda hazırlanmaz denmişti birşey demedik.Şimdi böyle birşey söz konusu değil galiba Temmuz ayında anlaşmıştık (biraz daha erken yada geç olabilir) artık yeni de değiliz.Kaç aydır bizim sponsporumuz Nike, neredeyse yarım sene olmuş.İlk gecikmeyi anladım da bu seferki neden? Bize hala önem vermediklerini düşünüyorum, yani Nike'ın bize olan tutumundan kaynaklanan bir gecikme gibi geliyor bana.Bizi ne kadar ciddiye aldıklarından şüpheliyim.Son iki aydır forma görücez diye başlığa uğruyoruz yeni bir tarih alıp çıkıyoruz(Tepkim afs abiye değil yanlış anlaşılmasın).Ya sabır çekmeye devam .Beklediğimize değer inşallah.Bu arada ilk söylediklerimin hala arkasındayım, yeni çıkıcak formaların güzel olsa dahi genel icraatına bakarsak Nike bu sene sınıfta kalmıştır.Sadece kendi görüşümü söylüyorum katılmayan da olabilir.
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• bune ya ne kadar basit bişey
                SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Yorum

• Avea yazısını bordo zemin üzerine yazmışlar öle olmasa daha güzel olabilir sonradan eklenmiş yapıştırılmış gibi duruyo ama bence sıradan bi forma olmuş
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Nike bu sene bize özel bir takım olduğumuzu hissettirmedi...İkinci sınıf bir takımmışız gibi davrandı....Bu model geçen senenin modeli...Neyse artık seneye....

Yorum

• Bana kalırsa hiçte bize özel değil.5 yaşında çoçuk bile bu formayı tasarlayabilir.

Yorum

• bu ne ya allah aşkına...doğru düzgün bi forma yapamadılar..buraya kişisel yapıp konulanlar bunlardan bin kat daha güzelnike

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu avea çıkartmaları satışa sunulsa her yere yapıştırırdık, sonuçta forma kimliğimizi yansıtıyor, alırız bir tshirt vururuz üstüne, sanırım yamuk da durmaz...

Yorum

• Avea logosu olmadan eminim çok güzel durur.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Göksu formayı daha iyi taşıyor papy de emanet gibi durmuş........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X