Uzun zamandır takımımın yeni sezon formasını bu kadar merak etmemiştim. Hepiniz gibi daha pek çok şeyi merak ediyorum yeni sezon adına. Zaten foruma katılmamın sebebi de bu oldu. Bu heyecanı özlemişim her şeyiyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
şu idman formasını nasıl beğendiğinizi anlayamıyorum o mavi bizim mavi midir?
nike yetkilileri yahu sizden fazla bir isteğimiz yoktu zaten bizim rengimizde aston villa - west ham var bi de elinde barca örneği var ki hali hazırda bunlara yaptığın ürünler de var madem bu yılın trainer ürünü bu şekilde armayı değiştir sadece yahu o kadar zor mu?
idman tişörtündeki reklam uygulaması ve arma yerleşimini takım sahaya cıkmadan soyunma odasında malzemeciler ayarlamış sanki en kötü tekstil atölyesinde bile bunun hizalaması yapılırdı zira!
gerçi ne söylesek boş koskoca barcelona ya bile fc basel formasını yeni tasarım diye itelemiş bir anlayıştan bahsediyoruz...
artık formalar konusunda da ciddi tereddütlerim var!!!
bunlara rağmen hala çok güzel diyebiliyorsak göz doktoruna görünmeliyiz kanımcaSevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma bence çok iyi, geçen senenın formasından daha iyi olduğuna eminim.. koyu mavi renk ağır basıyor. kesinlikle güzel..
Antrenman formaları mühim değil ama asıl formalar mutlaka bordo-açık mavi olmalı."Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."
Yorum
-
İlk olarak omerkucuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu idman formasını nasıl beğendiğinizi anlayamıyorum o mavi bizim mavi midir?
nike yetkilileri yahu sizden fazla bir isteğimiz yoktu zaten bizim rengimizde aston villa - west ham var bi de elinde barca örneği var ki hali hazırda bunlara yaptığın ürünler de var madem bu yılın trainer ürünü bu şekilde armayı değiştir sadece yahu o kadar zor mu?
idman tişörtündeki reklam uygulaması ve arma yerleşimini takım sahaya cıkmadan soyunma odasında malzemeciler ayarlamış sanki en kötü tekstil atölyesinde bile bunun hizalaması yapılırdı zira!
gerçi ne söylesek boş koskoca barcelona ya bile fc basel formasını yeni tasarım diye itelemiş bir anlayıştan bahsediyoruz...
artık formalar konusunda da ciddi tereddütlerim var!!!
bunlara rağmen hala çok güzel diyebiliyorsak göz doktoruna görünmeliyiz kanımca
Onun dışında armalara ben de takıldım çünkü yamuktu ve özensizdi . Yinede bir arkadaşın dediğine göre sonradan düzeltilecekmiş onlar . (Umarım)
Bekleyip göreceğiz ...En son Ozan tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 01:46.
Yorum
-
Nike ta olsa Adidas ta olsa bardağın boşuna baktın mı kusur bulunur. Aha bir boş bardak daha. Bakın! Adidas ta febenin lacivertini tutturamamış. Mavi. Hemde açık mavi. Biraz daha kassalar bizim maviyi tutturacaklar.
En son My tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 03:13. Sebep: Arkadaşların haklı eleştirileri sebebiyle fotoyu orjinaliyle değiştirdim ;)Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
"kötü" örnek olarak gösterilerbilir mi ?
arkadaşlar lütfen yapmayın etmeyin ben west ham diyorum villa diyorum barça diyorum siz fenerbahçeden örnek veriyorsunuz daha da fenası puma'ya geri mi döneLim diyorsunuz...
ben işin yapılış şeklinin dünya devi bir firmaya yakışmadığından bahsediyorum çok baştan savma ve üzerinde fikir alışverişi olmadan yaptım oldu felsefesiyle hareket edildiğinden yakınıyorum buraya dikkat!!!
neyse muhabbetiniz bol olsun...Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ta olsa Adidas ta olsa bardağın boşuna baktın mı kusur bulunur. Aha bir boş bardak daha. Bakın! Adidas ta febenin lacivertini tutturamamış. Mavi. Hemde açık mavi. Biraz daha kassalar bizim maviyi tutturacaklar.
Ha şu salakların gözlerine şerit çekeyimde bari bu güzelim sayfaları kirlettiklerine değsinler
bu arada renk belki olmamış ama dizayn iyi (=Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
forma konusunda katılmasamda rakip takıma saygı duyma konusunda arkadaşa katılıyorum. Bişeyide merak ediyorum. Bu yıl yönetim bukadar büyük atılımlar yapmışken, dünya devi markayla anlaşmışken formamızı Trabzondaki terzi hasan da yapsa alırım. almamız gerekir forma almak kıyafet almak değildir. Takımıza sahip çıkmaktır. Böyle düşünmeden formayı eleştirenler var. puma da aldım kappa da aldım ts club da aldım sonra yeniden pumayla anlaştık yine aldım. Nike alırken içim daha rahat olacak sonuç olarak yine alıcam. Rengi tutmamış arması olmamış die forma almayan gerçek Trabzonsporlumudur size göre?İ-NA-NI-YO-RUZ!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum