İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Uzgunum beyler, Nike gibi bir dunya devi asla sizin onerilerinizi goz onune almaz ve almayacaktir da. Eger bizim formalarimiz da Barcelona nin formalarina benzeyecekse daha simdiden bunalima girdim demektir. O formaya kesinlikle para verip almam, oldurseler de beni yine almam. Bu benim gorusum arkadasim, begenirsiniz begenmezsiniz. O sizin bilecegini is. Ama Barcelona gibi bir takima Nike o igrenc seyleri nasil kakaliyor ve Barcelona taraftari buna tepki gostermiyor mu inanmasi cok ama cok zor. Neyse bunlari gecelim. Bekleyip gorecegiz Nike in ne yumurtlayacagini. Ama benim dikkatinizi cekmek istedigim asil konu uretilecek forma sayisidir. 5 cesit forma uretilecegi soyleniyor. Boyle bir sey yok, olamaz. Dunyanin butun buyuk kuluplerine bakin bir. Hepsine bakin.
Manchaster United, Barcelona, Milan, Real Madrid ve digerleri. Butun bu kuluplerin bir as formalari vardir ve bir de deplasman formarli vardir. O kadar. Iki tane sadece. 5 degisik forma uretmek sizin formanizin ve asil onemlisi sizin marka degerinizi dusurur. Her maca ayri bir forma ile cik. Boyle sey mi olur ya? Buyuk takimin tek bir formasi vardir, ya onu giyersin ya da deplasman formani giyersin. Bukalemun gibi her macta farkli forma giyilmez. Ha diyorsaniz ki yine boylesi daha iyi o zaman Avrupa nin en buyuk kuluplerinden bile daha ilerdeyiz biz demek ki.
Manchaster United, Barcelona, Milan, Real Madrid ve digerleri. Butun bu kuluplerin bir as formalari vardir ve bir de deplasman formarli vardir. O kadar. Iki tane sadece. 5 degisik forma uretmek sizin formanizin ve asil onemlisi sizin marka degerinizi dusurur. Her maca ayri bir forma ile cik. Boyle sey mi olur ya? Buyuk takimin tek bir formasi vardir, ya onu giyersin ya da deplasman formani giyersin. Bukalemun gibi her macta farkli forma giyilmez. Ha diyorsaniz ki yine boylesi daha iyi o zaman Avrupa nin en buyuk kuluplerinden bile daha ilerdeyiz biz demek ki.
sanırsam 5 forma klube önerilir klup 2 veya maksimum 3 tanesini seçer veya taraftara seçtirir
Yorum