Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzgunum beyler, Nike gibi bir dunya devi asla sizin onerilerinizi goz onune almaz ve almayacaktir da. Eger bizim formalarimiz da Barcelona nin formalarina benzeyecekse daha simdiden bunalima girdim demektir. O formaya kesinlikle para verip almam, oldurseler de beni yine almam. Bu benim gorusum arkadasim, begenirsiniz begenmezsiniz. O sizin bilecegini is. Ama Barcelona gibi bir takima Nike o igrenc seyleri nasil kakaliyor ve Barcelona taraftari buna tepki gostermiyor mu inanmasi cok ama cok zor. Neyse bunlari gecelim. Bekleyip gorecegiz Nike in ne yumurtlayacagini. Ama benim dikkatinizi cekmek istedigim asil konu uretilecek forma sayisidir. 5 cesit forma uretilecegi soyleniyor. Boyle bir sey yok, olamaz. Dunyanin butun buyuk kuluplerine bakin bir. Hepsine bakin.

Manchaster United, Barcelona, Milan, Real Madrid ve digerleri. Butun bu kuluplerin bir as formalari vardir ve bir de deplasman formarli vardir. O kadar. Iki tane sadece. 5 degisik forma uretmek sizin formanizin ve asil onemlisi sizin marka degerinizi dusurur. Her maca ayri bir forma ile cik. Boyle sey mi olur ya? Buyuk takimin tek bir formasi vardir, ya onu giyersin ya da deplasman formani giyersin. Bukalemun gibi her macta farkli forma giyilmez. Ha diyorsaniz ki yine boylesi daha iyi o zaman Avrupa nin en buyuk kuluplerinden bile daha ilerdeyiz biz demek ki.

sanırsam 5 forma klube önerilir klup 2 veya maksimum 3 tanesini seçer veya taraftara seçtirir

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sanırsam 5 forma klube önerilir klup 2 veya maksimum 3 tanesini seçer veya taraftara seçtirir
      Kardes boyle bir seyin oldugunu gordun mu su ana kadar. Puma nerdeyse 7-8 tane farkli forma uretiyordu. Biz de her macta farkli bir forma giyiyorduk. Ve bence bizi cok siradan bir takim durumuna sokuyordu. Bir takimin formasi onun kisiligidir, her maca farkli forma ile cikilmaz, cikilamaz.

Yorum

• çünkü o yönetim albayraktı

Yorum

• Olası tepkiler:
          - Abi formalar dandik görünüyor hiç beğenmedim
          - Bu tasarım mı şimdi
          - Üstüne para verseler o paçavarları üstüme geçirmem
          - Kappa olsaydı
          - Yok abi adidas olsaydı
          - Niye Leskon yapmadılar ki
          - Ben TsClub diyorum
          - Beyler sakin olun bunlar Trabzonspor'un değil Barcelona'nın formaları
          - Hadi ya!
          - Tüh
          - Ne güzel hazırlanmıştık ama
          - Bizim formalar çıksın ben gene aynısı söylicem///// Çok ii di bu be..Hakkatten bizim insanımıza bişey beğendirmek çok zordur..nıke olsun çamurdan olsun...logosu yeter..

Yorum

• Yani bu kadar mı önyargılı olunur.

"Para verip almam!".

Alma kardeşim. Sakın olurda alırsın, kulübe destek olursun. Daha geçen sene kaç tane forma çıkarılmış onu bilmiyorsun, yanlış bilginin üzerine bir de yorum yapıyorsun, kendince.

Bak yönetim bu sene yıllardır özlemini çektiğimiz bir çok şeyi gerçekleştiriyor, gerçekleştirmeye çalışıyor. Forma almak demek sadece o kumaşı üzerine geçirmek değil. Hala bunu anlayamayadınız mı. "Öldürseler de beni yine almam!". Ahmet güzel bir şey söylediydi. Her sene 50 60 bin kişi forma alsa, dergi alsa ihya oluruz diye.

Ama yok! Armudun sapı var! Üzümün çöpü var!

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lütfen formalari korsanlastirmayalim! Bana sorsaydin yapardim dimi! Benim adimi ordan silip, kendi adini yaziyosun?! Emege saygi gösterin lütfen!!
              Abi sana yaptığın dizaynlar için teşekkür ediyorum. Ben o kadar yazdım foruma türk bayrağı koyalım formalara diye kimse takmadı. Bende senin formanın birini değiştirerek yaptım. Eğer çok kızdıysan özür dilerim.
              Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

Kardes boyle bir seyin oldugunu gordun mu su ana kadar. Puma nerdeyse 7-8 tane farkli forma uretiyordu. Biz de her macta farkli bir forma giyiyorduk. Ve bence bizi cok siradan bir takim durumuna sokuyordu. Bir takimin formasi onun kisiligidir, her maca farkli forma ile cikilmaz, cikilamaz.
                Puma'nın 7-8 tane forma yaptığını görmedim ben . 2 sezon da 4'er forma yaptılar .

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma tam olarak neyin nesi olma ihtimali nedir? Bence kesinlikle ve kesinlikle olması lazım. Bir tanede beyaz mavi bordo vardı onunda mutlaka olması lazım.
                  şu forma süper gözüküo yaa.altın sarısı ile numara ve isim yazıo yaa süper oluo bence...
                  İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

Uzgunum beyler, Nike gibi bir dunya devi asla sizin onerilerinizi goz onune almaz ve almayacaktir da. Eger bizim formalarimiz da Barcelona nin formalarina benzeyecekse daha simdiden bunalima girdim demektir. O formaya kesinlikle para verip almam, oldurseler de beni yine almam. Bu benim gorusum arkadasim, begenirsiniz begenmezsiniz. O sizin bilecegini is. Ama Barcelona gibi bir takima Nike o igrenc seyleri nasil kakaliyor ve Barcelona taraftari buna tepki gostermiyor mu inanmasi cok ama cok zor. Neyse bunlari gecelim. Bekleyip gorecegiz Nike in ne yumurtlayacagini. Ama benim dikkatinizi cekmek istedigim asil konu uretilecek forma sayisidir. 5 cesit forma uretilecegi soyleniyor. Boyle bir sey yok, olamaz. Dunyanin butun buyuk kuluplerine bakin bir. Hepsine bakin.

Manchaster United, Barcelona, Milan, Real Madrid ve digerleri. Butun bu kuluplerin bir as formalari vardir ve bir de deplasman formarli vardir. O kadar. Iki tane sadece. 5 degisik forma uretmek sizin formanizin ve asil onemlisi sizin marka degerinizi dusurur. Her maca ayri bir forma ile cik. Boyle sey mi olur ya? Buyuk takimin tek bir formasi vardir, ya onu giyersin ya da deplasman formani giyersin. Bukalemun gibi her macta farkli forma giyilmez. Ha diyorsaniz ki yine boylesi daha iyi o zaman Avrupa nin en buyuk kuluplerinden bile daha ilerdeyiz biz demek ki.

burda söz konusu formanın guzeliği değilki,bende alıyorum giyme bile giymiyorum kulup kazansın dolabımda dursun..

2 çeşit formamı ? hangi takımda 2 çeşit forma var

iç saha -dış saha-özel maçlarda giyilen formlar-özel traftar forması,eğer özel bir yıldaysa kulup 100.yıl gibi onun içinde ayrıyetten bir forma yapılır...

yani normali

4 çeşittir,özel bir yıldaysa bir tane daha yapılır 5 çeşit olur.
                    Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• afs, senden rica ettik biz yaptik
                      sana dedigim mavi serit su sekildeydi; bizim logoyu animsatsin diye;
                      (normalde beyaz forma degil bordo forma olacakti, vakit kalmadi)

▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Nike diyorum, forma şeklinde bayrak diyorum, reklam diyorum, bize daha güzel yakışır diyorum.

Bu sadece örnek diyorum.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike diyorum, forma şeklinde bayrak diyorum, reklam diyorum, bize daha güzel yakışır diyorum.

Bu sadece örnek diyorum.
                          bence çok süper olur

Yorum

• İşte benden de bir forma. Juventus Formasını değiştirdim.
                            Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              afs, senden rica ettik biz yaptik
                              sana dedigim mavi serit su sekildeydi; bizim logoyu animsatsin diye;
                              (normalde beyaz forma degil bordo forma olacakti, vakit kalmadi)

Bu forma bordo mavi olsun süper olur valla.

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu forma bordo mavi olsun süper olur valla.
                                bence o logonun üstü güzel olmuş ma tamamlanabilir logonun tamamı.
                                vakti olan arkadaşlar deneyebilir mi?
                                İmza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X