Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formamız guzel dıyordum ancak basel formasını gorunce yuh dıyorum artık basel kadar degerımız yok yuh kı ne yuh
    baselinki gecen sezon bu sene ne cikacak allah bilir
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Arkadaslar Nike bizle Anlasdi biz onlarla degil yani, heralde bize özel birsey yapacaklar bize özel forma yapacaklar neyime onlarla sözlesme imzaladik biz böyle depodaki artiklari bize vermek icinmi ???

Gecen Sene dedi burdan bir kac arkadas zaman kisitliydi onun icin siradan birsey verdiler bize, e bu senedemi kisa kisitliydi ???

Burdaki cogu Arkadas kötü olan seyi iyi yapiyor, biz belki Avrupadaki Kulübler gibi degilsiz ama biz Nikeada demekdik gelin bizle Forma verin diye onlar geldi bize

Yorum

• Basel avrupaya cik ohh basel yes of course der...

Trabzonspor desen where is trabzon der adam..

Avrupaya cikmak lazim..Sampiyon olmak lazim...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu formada da çok fazla bişey yokki. bizimkinden iyi diyemem ben...
          en azından bunu yapmadan önce uğraşmışlardır düşünmüşlerdir.

bence bzimkini yapmaya sıra geldiginde adamın biri yanındakine demiştirki şuralarda bi cubuklu forma olcaktı alın onu bordo maviye boyayın. o formalara bakınca ben başka brşey göremiyorum ne yazık ki!

Yorum

• zevk meselesi bu...benim içime sinmedi... ama hala daha bu formaların beklentilerimizi karşıladığını düşünenler var onu anlayamadım...hadi geçen sene aniden yaptık sözleşmeyi olmadı dedik ama bi sene daha geçti ortada olanlar bunlar....değişen ne.

Yorum

• trabzonsporun türkiye içindeki marka değeri de mi düşük peki ? malum takımlarla aynı statüye koyuluyoruz
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                baselinki gecen sezon bu sene ne cikacak allah bilir
                gecen sezonu boyleyse bu sezonu dusunmek bıle ıstemıyorum . hem ne olmus bızde eskısehırın bılmem kac yıl once bank asyada gıydıgı formalardan gıyecegız

Yorum

• bu basel meselesi fazla uzadı son olark şunu söylüyorum

adamlar 2000den beri nike ile çalışşıyor belki daha öncesi de var daha geriye bakmadım

bırakında nike basel e daha kaliteli ürünler sunsun
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu basel meselesi fazla uzadı son olark şunu söylüyorum

adamlar 2000den beri nike ile çalışşıyor belki daha öncesi de var daha geriye bakmadım

bırakında nike basel e daha kaliteli ürünler sunsun
                    ne yazık ki ben böyle avutamayacağım kendimi!

Yorum

• yapmayin arkadaslar trabzonsporu tanimayan almana rastlamadim ben
                      helede schalke taraftarlari cok iyi bilirler trabzonsporu
                      avrupa kupasi esnasinda trabzonspor formamla polis seslendi
                      yanina gittim bana trabzonsporun durumunu sordu

formalara gelince, cubuklu forma benim resimden hosuma gitti dogrusu
                      tabiki daha iyisi yapilabilirdi

Yorum

• arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın formalar iğrenç, sezon başında nike bize özel formalar yapar diye sevinmiştik ne yazıkki bizi hiç tınlamamışlar bugün gittim formayı gördüm kimse kıvırmasın eskişehirin formasını bize göndermişler artı forma üzerindeki nike amblemi haricinde herşey yapıştırma yani zahmet edipte onu bile yapmamışlar bunların üstüne bide beyaz türk telekom iyice formayı batırmışlar şahsen ben çizgili formanın çıkmasını bekliodum alıcaktım ama baktımki bu formanın eski tsclub formasından farkı yok harbiden uyuz oldum kimse bu formalara güsel felan demesin nike bizi tınlamamış demekki nike ın gözünde eskişehirle aramızda hiç bir fark yok hadi nike yaptı bizim ürünlerle ilgilenen yöneticilerimiz bunlara nası onay vermiş anlamıyorum... bence bu işi protesto etmeliyiz nike bizi ne zannedio... adidas fıstık gibi formalar yapıo arkadaş yaaa nedir bu anlamıorum bir senedir üzerinde çalışılan çizgili bumu bunun neyi üstünde çalışmışlar aynen kopyala yapıştır yapmış adamlar yaaa...
                        Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yapmayin arkadaslar trabzonsporu tanimayan almana rastlamadim ben
                          helede schalke taraftarlari cok iyi bilirler trabzonsporu
                          avrupa kupasi esnasinda trabzonspor formamla polis seslendi
                          yanina gittim bana trabzonsporun durumunu sordu

formalara gelince, cubuklu forma benim resimden hosuma gitti dogrusu
                          tabiki daha iyisi yapilabilirdi
                          dostum oda kendini daha tam tanıyamayanların talihsiz açıklaması olmuş işte.

2 yıldır yenilmeyen efsane liverpool'u yenmiş takımız biz. yok bizi tanıyan varmıymış pehh! istikrar isteme hastalıgına yakalananların nike'ı savunayım derken düştükleri durum işte!

mavi forma inşallah şaşırtır bizi!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben size degil forma atlet vermem

Herneyse hayirlisi armalar disinda abartilacak bir olay yok.

Sen önce avrupaya cik is yap sonra sende inter, porto, celticin giydigi formalari giyersin..
                            İşte ya.Sabahtan beri anlatmaya çalışıyoruz.Önce ünlü olacan sonra onlar senin ayağına gelir
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne yazık ki ben böyle avutamayacağım kendimi!
                              avutulcak bişey yok

gayet açık ve net

hangi markayla üç sezondan fazla çalıştık

adamlar neden böyle bi risk alsın özel ürün çıkartsın
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avutulcak bişey yok

gayet açık ve net

hangi markayla üç sezondan fazla çalıştık

adamlar neden böyle bi risk alsın özel ürün çıkartsın
                                adam gibi ürün çıkartsınki 3 yıldan fazla çalışalım.

hem zorlanmı dedik onlara bize forma yapın diye, gelip bu işe talip olan onlar yapmayacaklarsa bu işi, neden talip oluyolar o zaman!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X