nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bi bakin hele bi fark varmi??? Bana göre tipa tip aynisi. Sadece renkler farkli. Ve icindeki sahiz..
Yorum
-
İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu logosuz yeni formaları çekip siteye koyan arkadaşa teşşkürler ama.daha resmi lansmanı yapılmadan onları burda yayınlaması ceza gerektirmezmi?ya yönetime giderse bu resimler.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bence nike logosu en basit formaya bile şıklık katıyor.Bence takım ne kadar başarılı ise forma o kadar orjinalleşiyor.Örneğin bir real madrd formasında özentili ayırt edici bir tasarım yok ama dünya'nın en çok satan ,en güzel formalarından sayılır.Başarının geldiği senelerdeki formalar tutulur bana göre
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman burda fazla konusmayin bizim 1.kalite filan
nike bir tek bize sponsor
ozaman söyleyin nike bize eskisehir ankaraspor gibi forma yapiyor
Bekle ve gör...
Sabır...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence nike logosu en basit formaya bile şıklık katıyor.Bence takım ne kadar başarılı ise forma o kadar orjinalleşiyor.Örneğin bir real madrd formasında özentili ayırt edici bir tasarım yok ama dünya'nın en çok satan ,en güzel formalarından sayılır.Başarının geldiği senelerdeki formalar tutulur bana göre"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
cevap alamadığım için aynı mesajımı tekrarlıyorum, özür dilerim:
günlerdir logonun oransızlığından bahsediyoruz. aşağıda görüldüğü gibi logolarımız (tabii ki) tescilli.
1. TRABZONSPOR + LOGO26.04.2005 Tarihi itibari ile tescili alınmıştır.
2. TRABZONSPOR LOGOSU 16.05.2003 Tarihi itibari ile tescil edilmiştir.
3. BORDO MAVİ Bordo Mavi ismi ve logosu ile birlikte 26.12.2003 tarihi itibari tescil edilmiştir.
4. TS CLUB Ts Club ismi logosu ile birlikte 15.05.2003 tarihi itibari ile Yurt içi, 12.07.2005 Tarihi itibari ile AVUSTURYA BENELUX, ALMANYA, FRANSA ülkelerinde tescil edilmiştir.
5. TRABZONSPOR Trabzonspor ismi 15.05.2003 tarihi itibari yurt içinde, 25.05.2005 tarihinden itibaren Almanya'da tüm mal ve hizmet ürünleri için (tüm sınıflarda) ticari, hukuksal ve her türlü kullanım hakkını almıştır ve tescili yapılmıştır. Ayrıca, 17.10.2005 tarihinden geçerli olmak üzere uluslar arası tescillidir. (AVUSTURYA, BENELUX, İSPANYA, FRANSA, BIRLESIK KRALLIKLAR, İTALYA)
6. KUZEY YILDIZI Kuzey Yıldızı ismi 15.09.1997 tarihi itibari tescili alınmış ve 04.04.2007 tarihinde tekrar yenilenmiştir.
7. KARADENİZ FIRTINASI04.04.2007 tarihi itibari ile başvurusu yapılmış ve gerekli onay alınmıştır. Yasal süresi sonunda gerekli patent belgesi alınmış olacaktır.
___________________________________________________________________________________
peki logomuzun patentli olan şeklinin ölçüleri ile ölçekleri ile bir yerlerde yayımlanmış olması gerekmiyor mu?
var mı böyle bi bilgiye sahip arkadaş? eninin boyuna oranı, alt köşelerdeki yuvarlamanın yarıçapı vb gibi.İmza...
Yorum
-
İlk olarak goeki_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha ilk mesajınızda yapıştırmışsınız formaları ve vermişsiniz eleştiriyi.
Yoksa siz onur-61'i tanıyor musunuz???Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Yahu alemsiniz,
Sponsorluk anlaşmasının hangi ortamlarda, hangi zamanda, hangi şartlarda yapıldığını bilmeden konuşunca insan nasıl da hataya düşüyor.
Nike ile yapılan sözleşmenin daha imzaları kurumadı, insaf. Hiçbir firma 1 sene öncesinden forma işine girmiyor bunu biliyoruz. Adidas için de böyle Nike veya Kappa için de.
Yönetimin yerine kendinizi koyun bir; zamanız yok, size doğru dürüst para veren yok, elinizde yığınla eski ürün var, her şeyi beğenmeyen bir taraftarınız var. Bu şartlara rağmen, Türkiye'de Milli Takım haricinde hiçbir kulüp takımı ile sponsorluk yapmayan Nike ile sponsorluk yapmışsınız. Üstelik diğerlerinin verdiği teklifin çok üstünde.
Ve önünüzde iki seçenek var; ya şu sabırsız taraftarınız için hazır kolleksiyonlardan sizin renklerinize uygun modelleri seçer ve bir an önce satışa başlarsınız veya illa özel olsun der, 7-8 ay beklersiniz satış yapamaz, taraftarı küstürürsünüz. Siz yönetimde olsaydınız ne yapardınız? Adamlar kaç defa söyledi, ben yüz defa yazdım: Nike asıl seneye bizi şımartacak ürünler çıkaracaklar diye. Hayatında üretim yapmamış, ticaret yapmamış insanların eleştirisi de bir başka alem oluyor.
Soruyorum size: Sponsorumuz Adidas veya başka bir marka olsaydı 'Niye bize Sivasspor ile aynı malzemeyi yollamışlar, ben GS'nin modelini giymek istemiyorum' demeyecek miydiniz? Veya başka bir firmanın bize özel, çok farklı şeyler yapacağını mı zannediyorsunuz?
Geçmişi ve gerçekleri ne çabuk unutuyoruz. Sen takım ve camia olarak Barcelona Mancester ol önce, forman gelir peşinden.
Tutturmuş birileri ikinci kalite, neyin ikinci kalitesi? Altı üstü idman malzemeleri bunlar, ipekten mi olacaktı? Sezon içerisinde o idman malzemelerinin ne kadar çok değişeceğini bilmiyor musunuz? Başka modellerin üretimde olmadığını nereden biliyorsunuz?
Sözleşme imzalayalı ne kadar oldu daha, adamların bize malzeme yetiştirmiş olmaları da kabahat. Forma için beklediğimiz Puma zamanlarını, eli boş dönen gurbetçileri, forma bulabilmek için ne kadar çok dolaştığımızı ne çabuk unuttuk. O naylon formalardan sonra bu formaların kalitesini görünce aradaki farkı daha iyi anlayacaksınız; ama fotoğraftan değil, gerçeğinden.
Bütün firmalar sponsor oldukları takımlara kendi markalarına ait kreasyonlardan model, renk ve kumaşlar öneriyor. Bu Nike için de aynı diğer firmalar için de.
Yönetim bu zor şartlar altında seçeneklerin en iyisini değerlendirmeye çalışmış ve bu modelleri seçmiş. Yetişsin diye de acele etmiş bunun nesi kötü?
Bizim rengimiz dünyada çok yaygın kullanılan bir renk değil. İstediğimiz tonlarda modellerin bulunması bir şans, bizim için. Üstelik adamlar -üstüne üstlük- bize özel çubuklu forma üretiyorlar. Çünkü dünyada bizim renklerimize sahip çubuklu forma ve Nike giyen başka bir takım yok!
Eskişehir, Ankaraspor veya başkası aynı malzemeyi giymiş ne fark eder? Onlar da insan değil mi? Biri para verip satın alıyor, istediğini alır, biz malzeme bir de üstüne para alıyoruz. Biz de istediğimizi almışız. Sanki siparişi siz verdiniz de, adamlar başka mal göndermiş gibi davranıyorsunuz. Yahu bize ne? Yönetim, teknik kadro bir model seçmiş, karar vermiş, adamlar üretmiş veya hazır kolleksiyondan bize getirmiş, bunu neden hala polemik konusu yapıyorsunuz çözemiyorum.
Geçmişi unutuyoruz, çok şükürsüzüz. Nike marka olarak bize çok şey katacak dünya devi bir kuruluş. Bırakalım adamlar işini yapsın. Arada bir iletişim dili oluşsun. Bakın bizim beklentilerimizi dikkate alıyorlar, takip ediyorlar. Tarihimizde bu kadar çeşit model gördünüz mü? Kimbilir bu modellerin bir kısmını sırf taraftar forması olarak düşündüler. Uzun kollu formaları sırf biz istiyoruz diye yazın ortasında ürettiler.
Merak etmeyin, gelecek sene ağzınız kulaklarınızda, yeni formalarımızın havasını atıyor olacağız başkalarına. Ama bugün, lütfen kendi gerçeklerimizi ıskalamayalım.
Zaman, her şeyin ilacı....
En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 11:52.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum