Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer görürüm seni buralarda febeye sallarken elbet bir gün

Ayrıca az önce 'kötü örnek'ti şimdi 'iyi' dizayn mı oldu
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer görürüm seni buralarda febeye sallarken elbet bir gün

Ayrıca az önce 'kötü örnek'ti şimdi 'iyi' dizayn mı oldu
      beni fenere saLLarken sürekLi görebiLirsin bundan daha iyi yaptığım şey yoktur (=

ikinci kısmında ne demek istediğimi anladın ama tekrar edebilirim;
      renk olarak ayarlanamayabiliyor dedin ben de bu kötü örnek dedim
      ama diğer yandan logo reklam vs baştan savma değiL dikkatLice yapıLmış iyi yapıLmış dedim
      Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike ta olsa Adidas ta olsa bardağın boşuna baktın mı kusur bulunur. Aha bir boş bardak daha. Bakın! Adidas ta febenin lacivertini tutturamamış. Mavi. Hemde açık mavi. Biraz daha kassalar bizim maviyi tutturacaklar.

Ha şu salakların gözlerine şerit çekeyimde bari bu güzelim sayfaları kirlettiklerine değsinler

Burada rengi tutturamama gibi bir durum yok. Turkuaz renk Fenerbahçe'nin geçen seneki 3. forma rengiydi. Bizim turuncu gibi.

Yani lacivert yapmak isteyip de bu renge ulaşmış değiller.

Bizim antrenman formaları ise 3. forma rengi gibi bir şey değil. Bildiğimiz mavi, fakat bizim mavi değil.

Tabii, antrenman formalarının rengi çok önemli de değil. Ne renk isterlerse o renk yapsınlar.

Ama eğer asıl formaların mavisi de bu mavi olursa, bu formaları sevmem mümkün olmayacak. Trabzonspor'un forması Trabzonspor'un rengini taşımalıdır.
        "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Yahu arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz anlamadım yani he Heralde febenin rengini tutturamama gibi bir durum söz konusu değil. Aynen Trabzon'un idman malzemelerindeki renk tonunda olduğu gibi.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Antrenman formaları süper olmus bence.. Insallah formalarda süper olur .

Bide birsey sormak istiyorum bu ersun hocanin üstündeki gibi antrenman formaları satisa sunulacakmi ?
            Satsalar süper olur bence ben gider alirim sahsen .

Yorum

• reklamsız satarlarsa en az üç tane alırım.
              İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Renk tonuyla sıkıntısı olan arkadaşlar teknik ekibin kullandığı malzemelerin kenarlarında bulunan maviye baksınlar. Daha ne diyelim, antreman malzemesi bunlar farkı tonlar gayet normaldir.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.whufcboxoffice.com/
                  Formaların resimlerini gördüm.
                  Forma hakkında bilgi vereyim dedim daha önce bahsettim.
                  4 çeşit Forma resmi gördüm.
                  Yukarda WestHam ın Ortası Bordo-Kolları mavi olan formasından aynısı var.
                  Nike iş acele olduğu için elinde hazır olan Ürünlere Trabzonspor Forması yapacakmış.O yüzden bu sezon fazla çeşit yok.En azından İlk etapta Yok.
                  1-Forma Yukarda Linkte Görülen formaya benziyor.
                  2-.forma Turuncu polo yaka iki parça Turuncu Biri koyu biri biraz açık Turuncu.
                  3-.Forma Beyaz Polo yaka
                  4.forma Mavi
                  Şu an gördüğüm kadarı ile Çizgili forma Şimdilik yok.
                  formanın Kollarında Ülker yazısı var.
                  Formalar hazır şablon üzerinden acil olacağından şimdilik bu şekilde
                  İnşallah 2.devre daha güzelleri Çıkar.
                  yalnız burda gösterilen formalar umbro üretimi, nasıl oluyorda nike umbro üretimini standart olarak üretiyor. Ayrıca asıl formalar seneye gibi bir saçmalık olur mu? nike gibi firmalar planlı davranmak zorundadır ve öyledir de zaten. o nedenle nike bizim için satacağı umuduyla mutlaka çubuklu formalar yapacaktır...
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formalar Puma'nın yatığı ile aynı öyle mi?
                    Dördündende alıcağım....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bütün büyük şirketlerde olduğu gibi Nike'ta lansmanı yapılmadan modellerinin piyasada görülmesini istemez.
                      Gören gördüğü yerde görmüş, söyletip adamı zor durumda bırakmayalım bence. ( Fotoğraftan görüldüğünü de çaktırmadan söyliyeyim size )
                      Mesela İngiltere'den Melih Kuzey 'Nike'te gördüm, bayıldım' diye yorum yapmıştı. Üstelik Melih Bey formanın bizzat kendisini görmüştü Cafer Abi gibi fotoğrafını değil.
                      O yüzden beklemek en iyisi.
                      Az kaldı çok az...

Geniş açıdan dolayı fotoğraf Ersun Hoca'yı deforme etmiş bence. Avea logosunu amblemi olmadan uygulasınlar da başka birşey istemem. Tabii ki sponsor logoları da forma tasarımının bir parçası, özenli ve kaliteli basılması lazım ama bu sorunun muhatabı ben değil Nike ve Trabzonspor.

sevgili gönüldaşlarım, işlerin yoğunluğundan dolayı kesik kesik yazabiliyorum. ben trabzonspor formalarının son halini nike ingiltere dizayn bürosunda gördüm. işim icabı bu tür meşgalelerimiz oluyor. şunun şurasında 2 hafta falan kaldı. azcık daha sabredelim. formalarımızı gördüğünüzde siz de şok olacaksınız. dediğim gibi tasarımlar size çok sade gelecek. ama renklere bayılacaksınız. daha önce de belirttim. müthiş bir bordomuz var, mavimiz de deniz mavisi. ben renklere bittim açıkçası. bir arkadaşımız da çubuklu formayı sormuş . tek şey söyleyeyim bu sene patlamayı yapacak olan forma çubuklu formamız. çünkü ben çubuklu formaya tek kelimeyle bayıldım. nike'dan bunu beklemiyordum. forumda yattaranın çubuklu forma ile bir resmi var. işte onu düşünün ama mavi o mavi değil. bordo biraz daha koyu.

daha önce de yazmıştım bombalar geliyor. antreman formaları kafanızı çok karıştırmasın. bir iki hafta sonra bombalar karşımızda olacak. ve bana hak vereceksiniz. trabzonspor'umuz bu sene formalardan inşallah çok gelir elde edecek buna eminim. bu arada Ali fuat bey'in tasarımlarına sabırla devam etmesini, tasarımlarını bir noterden tasdikleyip kulüp sponsorlarına takdim etmesini keisnlikle tavsiye ederim.

Yorum

• Transferlerden ötürü yönetim kuruluna teşekkür eden Yanal, "Taraftarlardan da takımı desteklemelerini istiyoruz. 11 adam sahada mücadelesini yaparken 12. adam forması ile tribünde mücadelesini vermeli, bu formayı sırtına geçirerek hem yürek hem formasıyla bu coşkuyu yaşamalı" dedi.
                        ersun hocam taraftar hazır forma almaya da nike hazır değil ki...
                        İmza...

Yorum

• Melih Bey işlerinize bereket, yüreğimize su serpmeye devam edin.
                          Görüyorsunuz fotoğraftan forma kalitesi uzmanı olma yolunda hızla ilerleyen arkadaşlar var aramızda.
                          İşin içinden ve uzmanı kişiyerin yorumu daha sağlıklı oluyor.
                          Sağ olun.
                          Forma modellerini tescil ettirmek mi? Düşüneyim, iyi fikir.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sevgili gönüldaşlarım, işlerin yoğunluğundan dolayı kesik kesik yazabiliyorum. ben trabzonspor formalarının son halini nike ingiltere dizayn bürosunda gördüm. işim icabı bu tür meşgalelerimiz oluyor. şunun şurasında 2 hafta falan kaldı. azcık daha sabredelim. formalarımızı gördüğünüzde siz de şok olacaksınız. dediğim gibi tasarımlar size çok sade gelecek. ama renklere bayılacaksınız. daha önce de belirttim. müthiş bir bordomuz var, mavimiz de deniz mavisi. ben renklere bittim açıkçası. bir arkadaşımız da çubuklu formayı sormuş . tek şey söyleyeyim bu sene patlamayı yapacak olan forma çubuklu formamız. çünkü ben çubuklu formaya tek kelimeyle bayıldım. nike'dan bunu beklemiyordum. forumda yattaranın çubuklu forma ile bir resmi var. işte onu düşünün ama mavi o mavi değil. bordo biraz daha koyu.

daha önce de yazmıştım bombalar geliyor. antreman formaları kafanızı çok karıştırmasın. bir iki hafta sonra bombalar karşımızda olacak. ve bana hak vereceksiniz. trabzonspor'umuz bu sene formalardan inşallah çok gelir elde edecek buna eminim. bu arada Ali fuat bey'in tasarımlarına sabırla devam etmesini, tasarımlarını bir noterden tasdikleyip kulüp sponsorlarına takdim etmesini keisnlikle tavsiye ederim.
                            ali fuat abi bu konuda gerçekten bişey yapmalısın. benim avatarımdaki dizaynın reklamsızını tasdiikletip ts club a göndermelisin. daha önce de söyledim her rengi "muhteşem" t-shirt olur. sadece stadda değil günlük hayatta da ts ürünlerini giyebiliriz.

not: şu an işteyim ve üzerimde ts club ın gri tshirt ü var. ama çeşit az. bunu nike yapmaz belki ama haydi ts club. ben sadece maç günleri değil her günlük ürün istiyorum.
                            İmza...

Yorum

bomba demeyin korkuyorum formalar elimizde patlayacak diye
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Umarım doğru anlamışımdır.

Son formanın kollarını tamamen mavi düşünün.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 11:03.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X