ironi mi yaptın ciddimi söylüyorsun. tepkilere istinaden kaldırdılar. 599.99tl her sene bu forma tanıtım işi bi yerden patlak veriyor. bu senede anasponsor verdi patlağı.
Şampiyonluk Forması 699TL ama 2022-2023 599,99TL öyle mi!
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Antreman ürünlerinin tasarımı, fiyatları ve sponsor olayı kendi adıma şampiyon girilen sezona kötü başlangıçlar oldular. Vestel konusunda "zor zamanımızda yanımızda oldunuz buyrun şimdi." şeklinde bir gönül bağı ilişkisi olduğunu sanıyorum yoksa beşiktaş şeklinde bi forma sponsoru yakalayabileceğimizi düşünüyordum. Bakalım
Bu arada geçtiğimiz sezon forumca en sevdiğimiz forma 215 oy arasından 133(61.86%) oy alan Efsane "Çubuklu" Formamız olmuş
+1 de bu bilcee sitesi, macrontr instagram hesabı saçmalığı oldu
Arkadaşlar buraya yazan kişiler forma sızdırılmasın diye elinden geleni yapıyor zaten. Şu an sızdırılan forma bilcenin sitesinde satışa sunuldu ve böylelikle sızdırılmış oldu. Daha sonra satıştan kaldırdılar ve bu yüzden link açılmıyor. Gelip buradaki arkadaşları suçlamayın. Sızdıran bilcedir.
Macron'un sitesinde Trabzon veya Trabzonspor ile ilgili hiçbir şey yok hala
nasıl olduysa macron giyinip şampiyon olanlar listesinde armamıza yer vermişlerdi bir yerde instagramda mıydı ne?
Bir tane muhabir, gazeteci şu soruyu zahmet edip başkana veya ilgili yöneticiye sordu mu, sorar mı?
Daha önce de belirttiğimiz amatörce işler bir kenara bu sene renk tonları Macron sponsorluğu döneminin en iyisi.
Kulüp artık bugün-yarın resmi tanıtımı yapmalı.
[ATTACH]21581[/ATTACH]
kesek TS ve macron logosu mavi cizginin üstünde olsaydi. Bide kolardaki Macron beyazin yerine Mavi olsaydi. Tabikide Vestel yazisida mavi olsa, mükemmel olurdu.
Formalar Trabzon'a ne zaman gelecek acaba?
Tanıtım çekimleri, ürün çekimleri, Kurban Bayramı geldi. Formalar satışa çıkmaya hazır olmalı.
Bilcee satış sitesine koyup kaldırdığına göre ürünler hazır aslında.
Tanıtım ve profesyonel çekim, şort çorap uyumu yıldız futbolcu üstünde duruşu çok önemli.
İki ucu bi ortası kalmış. Bekleyelim görelim.
ürün kalitesi, sızdırma vs gibi konulara girmeden yapacağım tek bir yorum var. ortada fahiş bir bedel yok. maalesef yok. bizim gücümüz yetmiyor almaya o ayrı mesele. ama bedeller maalesef bunlar.
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum