Ben çok beğendim, orijinal bir çalışma olmuş. Macron, son yillarda calistigimiz en iyi marka.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Son yıllardaki antrenman setleri içerisinde gördüğüm en iyi set diyebilirim mavinin tonu ve detayların uyumu gerçekten çok iyi görünüyor ama her yıl olduğu üzere istemezükçülüğün yine boy göstereceği aşikar macron u seviyorum kesimleri her ne kadar Türk milletine göre olmasa da xxxxxxl gibi bedenlerle işi çözüyorlar benim gözümde pumadan kappadan Daha öndeler hatta nikedan ve Adidas’tan da tasarım olarak çok daha şık görünüyor ürünleri bence kumaş kalitesi konusunda firmanın dikkati çekilerek anlaşma uzatılabilinir tabi ekonomik şartları yönetim daha iyi bilir…İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Antreman kitleri şık olmuş.
Benim tercihim antreman kitlerinin takım renklerinden farklı olması. Günlük hayatta da giyilebilecek, her sezon satın almak için bir bahane olması yönünde.
Antreman kitlerinin başka versiyonları da çıkar diye bekliyorum. Mavinin tonu ve bordo güzel olmuş.En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 27.06.2022, 22:55.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 28.06.2022, 00:50.
Yorum
-
hayirli isler... fiyatlara bak. avrupa kalitesi dedik, italyadan macron dedik, bilcee kalitesiz macron üretiyor dedik. euro'ya carpinca bile pahali simdiki fiyatlar. kafayi yemisler.
biz gurbatciler icin 5-10€ fazla fark degil tabi. ama trabzonda yasayip bu fiyatlara ürün alacak olan 1 kisi tanimiyorum cevremden.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Hüseyin reis ters giymişte ondan
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyinin üzerindeki çok iyi görünüyor net fotosu var mı satışa çıkar mı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon Bandırma'nın giydiği ürünlere city fiyatı çekiyorlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum