Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben çok beğendim, orijinal bir çalışma olmuş. Macron, son yillarda calistigimiz en iyi marka.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Son yıllardaki antrenman setleri içerisinde gördüğüm en iyi set diyebilirim mavinin tonu ve detayların uyumu gerçekten çok iyi görünüyor ama her yıl olduğu üzere istemezükçülüğün yine boy göstereceği aşikar macron u seviyorum kesimleri her ne kadar Türk milletine göre olmasa da xxxxxxl gibi bedenlerle işi çözüyorlar ���� benim gözümde pumadan kappadan Daha öndeler hatta nikedan ve Adidas’tan da tasarım olarak çok daha şık görünüyor ürünleri bence kumaş kalitesi konusunda firmanın dikkati çekilerek anlaşma uzatılabilinir tabi ekonomik şartları yönetim daha iyi bilir…
      İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antreman kitleri şık olmuş.
      Benim tercihim antreman kitlerinin takım renklerinden farklı olması. Günlük hayatta da giyilebilecek, her sezon satın almak için bir bahane olması yönünde.
      Antreman kitlerinin başka versiyonları da çıkar diye bekliyorum. Mavinin tonu ve bordo güzel olmuş.
      En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 27.06.2022, 22:55.
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Yeni sezon antrenman ve kamp ürünleri satışa çıktı.

Ürünlerin bordo-mavi-beyaz ve siyah renk seçenekleri mevcut.

Fiyatlar geçen sezona göre 2-3 kat artmış durumda.

11.jpg
        22.jpg
        En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 28.06.2022, 00:50.

Yorum

• Macron giydiğimiz dönemde ilk kez bu kadar kendi bordo-mavimize yakın bordo-maviler görüyoruz sanırım. Formalar için heyecanlanmaya başladım.

Formayı en az bin liradan satışa sunacak kulüp de benim için heyecanlanabilir hâliyle...

Yorum

• City store'a girdim. En pahalı alt 60 £ en pahalı üst 80 £ 140 pound 2843 tl yapıyor.

citynin eşşek pazarlamacısı kafasını taşlara vursun ts ile aynı paraya nasıl kit satıyorum diye
            ( ゚д゚)

Yorum

• hayirli isler... fiyatlara bak. avrupa kalitesi dedik, italyadan macron dedik, bilcee kalitesiz macron üretiyor dedik. euro'ya carpinca bile pahali simdiki fiyatlar. kafayi yemisler.

biz gurbatciler icin 5-10€ fazla fark degil tabi. ama trabzonda yasayip bu fiyatlara ürün alacak olan 1 kisi tanimiyorum cevremden.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Gs Nike, Fb Puma, Bjk Adidas. En pahalı bizimki.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Katalog işi can sıktı.

Aynı durum formada da varsa şu tarz bir şey giyebiliriz.

Yorum

• Yorum

• Daha çirkin ürünlere 3 katı para... Geçen seneki ürünlerden arayayım biraz

Yorum

• Hüseyin reis ters giymişte ondan
                        İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hüseyinin üzerindeki çok iyi görünüyor net fotosu var mı satışa çıkar mı

Yorum

• fiyatlara bak...müzelik fiyat yapmışlar. Ts club müzesi

Yorum

• Geçen sezon 500 liraya yağmurluk almıştım TS Club'dan. Şimdi o paraya şort alamıyorum. Şaka gibi.

Yorum

• Geçen sezon Bandırma'nın giydiği ürünlere city fiyatı çekiyorlar

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen sezon Bandırma'nın giydiği ürünlere city fiyatı çekiyorlar

sampiyon oluyoruz halen 4. lig ile ayni derecedeyiz. Artik Vizyonsuzluk mu diyim, Türkiye olarak hic gelismedik mi diyim, ne diyim bilmiyorum. Anlamadim sey, bütün dünya türkiyede kumas tshirt sort pantolun vs. üretiyor, bizim türk takimlar neden kendi üretmiyor? Designci yok mu bu ülkede ???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X