Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• görsel ve fiyat doğru ama formalar çok kötü.

kappa nın yaptığı formaları mumla arar olduk.

asgari ücret elde patladı beyler zama sevinmeyin boşuna

tek bir forma bile 600 tl gerisini düşünün.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• akşama çakması piyasaya düşer
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        görsel ve fiyat doğru ama formalar çok kötü.

kappa nın yaptığı formaları mumla arar olduk.

asgari ücret elde patladı beyler zama sevinmeyin boşuna

tek bir forma bile 600 tl gerisini düşünün.
        Ben aramıyorum şahsen hele kappa'nın yaptığı formaları hiç. Illustrasyon'lar üzerinden nasıl karar verebiliyoruz formaların çok kötü olduğuna? Daha bir formayı bu şekilde görmüşken bir de

Bence burda problem biraz negatif yaklaşımınız sadece bu konuya da değil. Bi final ürünü görelim de birlikte değerlendirelim

Yorum

• Macron iyice sapıttı diğerlerine kötü diyorduk adamlar umursamıyor bizi resmen
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bilcee'nin işbilmezliği olmuş.
            Kappa formaları severim ama çıktığı yıllara göre aşırı pahalıydı. Israrla taraftar kesim çıkarmadılar. Kappa dönemi kullanılan armalar renk ve form olarak yanlıştı. O dönem doğru renkler, ilk kez giyilen turuncu bordo uyumlu forma Yattara, Fatih Tekke, Gökdeniz Symek etkisi de var. Taraftar ilk kez formaya değer vermeye başlayıp satın alabilmeye başlamıştı. Sonrası kötü TS Club dönemi sonrası sponsorluklar.

Macron fiyat ve performans olarak bize uygun. Tanıtım fotoğrafları çıkınca formaları seveceğiz mecbur.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Personelin hatası gibi duruyor. Ya salak ya fenerli. Ya da ikisi bir arada.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim sadece rakip taraftara çalışmıyor belli
                Anlamadım ne demek istiyorsunuz ?
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Hocam zaten pahalı olduğunu söyledim ben para verip almam sadece katalog olmasına rağmen ben beğendim bunu söylüyorum.
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arabamnoktacom Konyaspor

işin para kısmı var tamam da

torku konya, ittifak holding konya, atiker konya, arabam.com konya ... bir sponsorla özdeşleşip anlaşarak yıllarca devam etmek daha hoş olmaz mıydı.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben aramıyorum şahsen hele kappa'nın yaptığı formaları hiç. Illustrasyon'lar üzerinden nasıl karar verebiliyoruz formaların çok kötü olduğuna? Daha bir formayı bu şekilde görmüşken bir de

Bence burda problem biraz negatif yaklaşımınız sadece bu konuya da değil. Bi final ürünü görelim de birlikte değerlendirelim
                        çubuklu hariç senelerdir elle tutulur formamız yok.

bir aralar turuncu giyiyorduk o bile daha iyiydi.

psg ve brezilya milli takımının forması muhteşem.

yazı fontu bile fark yaratıyor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Edit: Igrenc forma yeterince tepki görmemis forumda

Yorum

• Bizim şampiyonluğumuz hakikaten mucize bir olaymış ya. Apo hocaya büyük teşekkür borçluyuz.

Yorum

• Herkes yatsın kalksın Avcıya dua etsin Yoksa kulüpte amatörlük paçalardan akıyor. Avcının planı programı çok şeyin üzerini örttü.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sızan forma doğru siyah forma yöresel desenli ve çok tanıdık bir forma mavi forma beklenin aksine yakalı
                                En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 15:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X