Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Macron firmasıyla sözleşmesi sona eren Trabzonspor’da yeni sezonda yeni bir forma tedarikçisi bulmak için Adidas firmasıyla masaya oturulmuştu. Aylardır yürütülen görüşmelerde büyük oranda anlaşmaya varılan Adidas firması pandeminin patlamasıyla birlikte geri adım attı. Piyasada yaşanan dalgalanmayı öne süren firma yeni sezonda yeni bir anlaşma yapmayacaklarını ifade ederek Bordo Mavili kulübe olumsuz cevap verdi. Adidas’ın bu kararının altında Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybetmesinin de etkili olduğu ileri sürüldü. 61saat.com YENİDEN MACRON Adidas anlaşması iptal olan Bordo Mavililer yeniden Macron firmasıyla masaya oturacak. Tedarikçi firmaya şartlarını sunacak olan Bordo Mavili kulübün görüşmelere Mart-Nisan ayı gibi başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Görüşmelere neden Mart Nisan gibi başlanıyor ki?
    Anlaşılan bu sene de kulüpten kaynaklı sebepler yüzünden yine kötü formalar çıkacak... hiç umutlanmamak lazim...

Yorum

• Adidas iyi ki olmamış.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Adidas’ın bize yapacağı formalar bu yönetimin vizyonu da eklenince çuval tarzı olurdu zaten.

olmaması iyi oldu.

ama bu zamana kadar hala üretici firmanın belli olmaması gelecek sene için kötü sinyaller veriyor.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bugün erzurum antep maçını biraz izledim.
          İki takımada dümdüz forma verilmiş ama erzurumun ki göğüs sponsorundan olsa gerek daha sevimli duruyor antepin forması halısaha turnuvasında giyilenler gibi basit.
          Macron u çok sevmiştim ama bizim yönetimin basiretsizliğinden berbat formalarımız oldu.
          Madem değişecek ya umbro anlaşıp westham yada kappa anlaşıp aston villa setleri giyelim.
          bu işleri beceremiyorsan yapabilenleri örnek al gerekirse 1 sezon gerisinden takip et.
          Akşam man utd aston villa maçını izledim aston villa siyah forması çok güzeldi abartısız bordomavi yaka kol detaylarından oluşuyordu.
          10küsür senedir bu başlıkta yazıyoruz yazıyoruz hayal kırıklığı yaşıyoruz ama naparsın. Beklemedeyiz.

Yorum

• kappa ya da puma bize arzu ettiğimiz modelleri sunacaktır ama yönetim o güzel modelleri seçecek mi o soru işareti. kaldı ki macron'un da çok iyi modelleri ve de tasarımları var ama 2 sezonda nedense bunlar hiç seçilmedi. macron her takıma özel forma yapabiliyordu ama maddi durumlardan dolayı belki de tercih edilmedi.

Yorum

• Adidas ile anlaşma sağlanamaması tamam da, neden olmadı diye görüşmeleri 2-3 ay sonraya erteliyor, üstüne üstlük yeniden Macron ile görüşüyoruz? Gelsin yine kırmızı-lacivert formalar.

Yorum

• Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği üçüncü formadan küçük bir görüntü sızmış.

Arma detayı epey hoşuma gitti. Bakalım Nike'nin kendilerine verdiği elitliği bu kez kullanabilecekler mi...

Yorum

• Adamların forma detayı sızıyor biz hala kiminle anlaşacağız onu tartışıyoruz.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamların forma detayı sızıyor biz hala kiminle anlaşacağız onu tartışıyoruz.
                    resim_2021-01-03_115902.jpg

Adamlar bu kulüplerle benzer muamele görüyor çok sağlıklı değil bu karşılaştırmayı yapmak

fakat bu sponsor belirsizliği belli ki seneye yine tatmin olmayacağımız formalar giymemize sebep olacak

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]20014[/ATTACH]

Adamlar bu kulüplerle benzer muamele görüyor çok sağlıklı değil bu karşılaştırmayı yapmak

fakat bu sponsor belirsizliği belli ki seneye yine tatmin olmayacağımız formalar giymemize sebep olacak
                      Tabi ki elit kategori ile kıyaslanmaz ama daha tedarikçi firmamız belli değil. Bunun sonucunu da zaten sende yazmışsın. Benimde dikkat çekmek istediğim nokta orasıydı.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• Netleşmeyen ve geciken forma mevzusu en son iho döneminde olmuştu .
                        Nike sembolleri siyah olan desensiz biçimsiz sponsorsuz dümdüz boş t-shirt giymiştik.
                        Eski ve karanlık günler ....
                        61

Yorum

• Bu kulüp gercekten amatörce yönetiliyor. Cok yazik. Cok üzücü bir gercek...

Adidas'in olmamasi cok sevindirici en azindan. Bize özel tasarim yapacak bir partner lazim. Macron gibi. Kappa'da olabilir. Yeter ki TS'ye özel forma yapilsin. Büyük kulübe bu yakisir.

Yorum

• Macron ile bir yıl daha anlaşmışız galiba..

Yeni bir maceraya atılabilirdik yine siyah-gri tarzı bir forma gelmese bari..

Macron’a devam etmenin şartını önümüzdeki yıl performansına bağlı olarak şart koşsaydık bari belki iyi bir şey çıkar ortaya..

Yorum

• Yine yazayım. Tek çıkar yol Kappa.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• bende umro diyorum bordo mavi renkleri çok iyi kullanıyor ingilterede burnley ve westham a yaptığı formaların tasarımı olsun renklerin ahengi olsun 10 numara yapıyor bu işi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X