Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar gelsin, ilk işim yok mekap yok rent go vestel falan bunları özel işlemlerle formadan kaldırmak olacak.

Ben reklam panosu muyum ya. Kçmız başımız reklam. Hayret bir şey.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kumaşını bizzat kendilerinden, İtalya'dan aldığımız Macron bu sezon bizi yine sallamadı!

PAOK'a da Eco-Fabric set hazırlanmış.

Tanıtım filmleri:

Macron gercekten sade ve güzel formalar yapiyor. Büyük marka olmaya dogru ilerliyor. Maalesef bizim formalar en alt kategoriden bence yönetim gidip en ucuz olani ayarliyor para cepte kalsin diye yoksa Macronun potansiyeli en iyi örnekleri bunlar

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşin ilginci, şu güzelim formanın bile binbir çeşit varyasyonunu giymişiz o 2006-07 sezonunda...

Formanın direkt aynı ama Avea logosu direkt formaya basılmış hâli:

Çubuk yerleri aynı, yaka rengi mavi ve renkler daha soluk:

Çubuk yerleri farklı, renklerin kontrastı daha yüksek ve yaka mavi:

Fotoğrafın ışığıyla ilgili değilse renklerin bir tık daha koyu olduğu hâli:

Formanın kesimi de çok şık. Bu sezonki çubuklumuza benziyor:

2006-07 - 002 - Puma cubuklu Mustafa Keceli matchworn - front.jpg

2006/07 sezonu cubuklu formanin yaka+arka mavi ve yaka+arka tarafi bordo olani giyildi

Yorum

• abicim, ben o kadar para vereceksem macron değil puma adidas almak isterim.
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• şöyle tasarımlar neden yapılmaz. hep sıradan hep aynı tasarımlar. herkese aynı tasarımlar yapılacaksa neden o kadar para ödeniyor. Bizim bir stilist grubumuz olsa her sene kulübün ve şehrin değerlerine göre forma yapsalar. her yıl aynı b..... laciverdi gibi formalar.

Yorum

• Pek beğenmedim bu tasarımları

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şöyle tasarımlar neden yapılmaz. hep sıradan hep aynı tasarımlar. herkese aynı tasarımlar yapılacaksa neden o kadar para ödeniyor. Bizim bir stilist grubumuz olsa her sene kulübün ve şehrin değerlerine göre forma yapsalar. her yıl aynı b..... laciverdi gibi formalar.
                Kötü maalesef bunlar. Sümela ne alaka Kültür ve Turizm bakanlığı tanıtımına kaymış biraz. Giresun'un karadeniz hattı fikri güzeldi fakat işleyemediler güzel şekilde. Sümela direkt bir yapı saçma olmuş bence. Arkada kullandıkları yazıtipi hem yasak; hem de tırnaklı yazıtipi kullanılmış formalarda çok kötü duruyor maalesef. Fantezi yazıtipleriyle güzel olabilirdi. Siyah-altın zaten her formada güzel duruyor, onda problem yok.

Bunların seçilme ihtimali sıfır maalesef.

Yorum

• Ben keşanlı forma olayını daha önceden en azından görsel olarak burada paylaşmıştım yine daha net olması açısından Yunus Emre Sel sosyal medyada formayı gördüğünü kulüp sızıntıların önüne bazen geçemiyor dedi

Yorum

• Bu formaya 1,000 TL veririm.

ff.jpg

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu formaya 1,000 TL veririm.
                      Eklenti 21667
                      buna maaşı basarım
                      kredi çekip alırım

Yorum

• BMN yönetimine ricamdır [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] , [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] , [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION] , [MENTION=20456]Cem Balcı[/MENTION]

Bu formayı (atkı gibi) ürettirip satalım, BMN ihya olur

Yorum

BMN yönetimine ricamdır [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] , [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] , [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION] , [MENTION=20456]Cem Balcı[/MENTION]

Bu formayı (atkı gibi) ürettirip satalım, BMN ihya olur
                          Adidas formalara alerjim var ben diğer 3'lüye söyleyin...

Yorum

[ATTACH]21667[/ATTACH]
                            Budur ..Macera aramaya gerek yok.Keşanlıymış bilmem neymiş.Bunun beyazı da fena durur.Omuzlardaki çizgiler bordo olacak..

Yorum

• Adidas olmasın da Lescon'a bile razıyım.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

[ATTACH]21667[/ATTACH]
                                Bravo!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X