Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya kupasında finale doğru marka savaşları.
    Puma'nın formaları bu sezon çok kötüydü.

En başarılı set olarak Fransa formalarını beğendim.

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.12.2022, 22:39.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adidas olacak gibi duruyormuş, Adidas veya başka bir marka sözleşme çok önceden imzalanıp forma işleri planlanmalıydı.
      Taraftar olarak o kadar uyardık bir faydası olmadı. Macron Türkiye pazarından tamamen çekiliyormuş. Büyük markalar özel formanın dışında sezon planlaması için çok önceden planlamalarını yapıyorlar.

Tahminim geçiş sürecinde -Nike dönemi öncesinde olduğu gibi- bir sezonluk TS Club formaları yapıp, sonraki sezon büyük marka formaları giyeriz.

Yorum

• TSA.jpg

TSA2.jpg

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://twitter.com/trabzonsporkits/...72168978309137

[ATTACH]21949[/ATTACH]

[ATTACH]21950[/ATTACH]

Hocam bu v-yaka işi futbolcularda güzel dururken taraftarda epey kötü duruyor bence. Bisiklet yaka gibi sade yakayı daha çok seviyorum ben şahsen.

Anlaşılacak markadan en büyük isteğim uzun kollu model çıkarması. (Renk tonu konusuna girmiyorum. Onu artık halletmişizdir diye umuyorum)
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adidas olacak gibi duruyormuş, Adidas veya başka bir marka sözleşme çok önceden imzalanıp forma işleri planlanmalıydı.
            Taraftar olarak o kadar uyardık bir faydası olmadı. Macron Türkiye pazarından tamamen çekiliyormuş. Büyük markalar özel formanın dışında sezon planlaması için çok önceden planlamalarını yapıyorlar.

Tahminim geçiş sürecinde -Nike dönemi öncesinde olduğu gibi- bir sezonluk TS Club formaları yapıp, sonraki sezon büyük marka formaları giyeriz.
            Adidas 80% diyorlar.

Yorum

• Adidas'ın bizden daha büyük pazarı olan İstanbul takımlarına ve milli takımlara yaptığı tasarımlar ortada.
              Diğer yandan forma kültürünü renklerini iç saha setlerini oturtamamış bir kulüp. Markadan önce çözülmesi gereken yaklaşım sorunları var.
              Sürekli sponsor değişikliği bir taraftar olarak benim hoşuma gitmiyor.

Üç dört yıllık planlama, maç önü formaları, uyumlu forma setleri, doğru renk ve kumaş seçimi. Rengimize uygun model seçilmesi. Markanın bize katacağı, bizim markaya katacaklarımız.

Önyargım yok ama Adidas'a bakınca iPhone yanında Android telefon gibi kalıyorlar. Retro tasarım anlayışları ise beni benden alıyor! Böylesine köklü markanın tasarım konusunda bu kadar çağın gerisinde kalması da ayrı mesele.

Dünya kupasında sizin favori forma setleriniz neler oldu?

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Uzun kollu forma olsada alsak!!!

Yorum

• jaj.jpg

Ts Club'larda formaların arkasında sponsor var mı artık?? :O

Yorum

• adidas ile anlaşılacak diyorlar ama hummel güzel bir teklif ve kartelayla gelmiş. bir marka da özel tasarım yapılacağını belirtmiş ve model seçenekleri ile gelmiş. adidas olursa 95-96 sezonu formalarını tasarım olarak görebilirmişiz. ama o dönem renkler tutmuyordu genelde. yıllarca mora yakın renkler kullandık.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adidas ile anlaşılacak diyorlar ama hummel güzel bir teklif ve kartelayla gelmiş. bir marka da özel tasarım yapılacağını belirtmiş ve model seçenekleri ile gelmiş. adidas olursa 95-96 sezonu formalarını tasarım olarak görebilirmişiz. ama o dönem renkler tutmuyordu genelde. yıllarca mora yakın renkler kullandık.
                          adidas önümüzdeki sene olmayacak ondan sonraki sene için anlaşma çok yakın

Yorum

• Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üstteki Ronaldo da gördüğümüz Portekiz forması benim en beğendiğim setti.

Bir de Kore nin kırmızısı çok değişik bi kırmızı idi, ona da helal olsun dedim.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adidas önümüzdeki sene olmayacak ondan sonraki sene için anlaşma çok yakın
                                O zaman geçiş sezonunu yine tsclubla mı geçireceğiz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X