Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu renk formamız olsun isterdim

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yaklaşıyor yaklaşmakta olan "kalın çubuklu" forma...

Yorum

• Antrenman ürünleri çok kötü ya.

En iyisi 20-21 sezonunun ürünleriydi.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan "kalın çubuklu" forma...
          Bu sene bu rengi ve bu çubukları görebiliriz

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 28.06.2022, 23:07.

Yorum

• 750 TL'ye şort satmak taraftara küfür etmektir, bu paralara lisanslı ürün almak yazıktır günahtır kombine alın daha iyi.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Saçma sapan fiyatlar, taraftarı ne zaman yolunacak kaz olarak görmekten vazgeçeceğiz ? Evet her şeyin fiyatının arttığının farkındayız ama bir eşofmana 2500 lira istemek pek hoş değil.
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Bandırmaspor'un geçtiğimiz sezon giydiği antreman ürünü modellerini Cl ligi oynayacak şampiyon takımın bu sezon giyecek olması skandal malesef.

Nike ile yaşamıştık bu durumu bir sezon.Çok olumsuz bir atmosfer oluştu.Üstelik üzerinde durulmayan ürünler fahiş bedellerle satılıyor.
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Nedir bu fiyatlar???... Birileri TS Club'a veya kulube sikayette bulunmali. Ayiptir bu ney yahu????

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vestel renk konusunda yine aynı diyorlar
                    Ya abi bunu hangi yönetici hangi akla dayanarak kabul ediyor. Desen ki tonla para verdiler biz de razı geldik, tamam. E görüyoruz verdikleri parayı da. Niye razı geliyoruz abi. Bu takım belki 3 ay sonra real madridle maça çıkacak. Bu mu yani bunun karşılığı. Niye boyun eğiyoruz anlayamıyorum.
                    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                    8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vestel renk konusunda yine aynı diyorlar
                      yahu hem bedavaya sponsor oluyorlar, hemde Vestel ilaki beyaz mi olmasi lazim formada ? Macron logosu mavise, vestel yazisi da mavi olmasi lazim. Berbat duruyor yoksa formanin üstünde!!
                      Yönetim buna el atsin.
                      En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 09:33.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ürünler katalog ürünü ve fazla pahalı. Tek olumlu yönü renk tonları olmuş.

[ATTACH]21574[/ATTACH]

[ATTACH]21575[/ATTACH]

[ATTACH]21576[/ATTACH]
                        su beyaz baskili vestele bakin nasil duruyor. Insan onu Bordo yapardi..

Yorum

• Antreman ürünlerinin tasarımı, fiyatları ve sponsor olayı kendi adıma şampiyon girilen sezona kötü başlangıçlar oldular. Vestel konusunda "zor zamanımızda yanımızda oldunuz buyrun şimdi." şeklinde bir gönül bağı ilişkisi olduğunu sanıyorum yoksa beşiktaş şeklinde bi forma sponsoru yakalayabileceğimizi düşünüyordum. Bakalım

Bu arada geçtiğimiz sezon forumca en sevdiğimiz forma 215 oy arasından 133(61.86%) oy alan Efsane "Çubuklu" Formamız olmuş
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 10:06.

Yorum

• Bizim renklerimiz bu . Umarım bu renk tonlarında olur formamız

Bunun olmasını isterim açıkcası 96 adidas çubuklusu gibi olur o formayı çok seviyorum .
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 10:27.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bandırmaspor'un geçtiğimiz sezon giydiği antreman ürünü modellerini Cl ligi oynayacak şampiyon takımın bu sezon giyecek olması skandal malesef.

Nike ile yaşamıştık bu durumu bir sezon.Çok olumsuz bir atmosfer oluştu.Üstelik üzerinde durulmayan ürünler fahiş bedellerle satılıyor.
                              Hepimiz şampiyon olunca daha farklı muamele görüp çok daha farklı adımlar atılacağını düşünüyorduk ama PTT takımlarının geçmiş yıllarda giydiği antreman kitlerini giyecek olmamız başlı başına hayal kırıklığı.

Sponsor hali hazırda değildi macron mu olsa başka bir marka mı diye git geller yaşanınca sezon ortasına kadar böyle bir durum çıkmış olabilir.

İnşallah formalar katalog işi değildir. ama macron da şampiyonlar ligine gidecek takıma orta halli bir iş yapmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Biz macron ile değil bilcee markasıyla iş yapıyoruz. Muhatap bilcee.Sanırım maliyetlerden dolayı. O yüzden de macron'un avrupadaki takımlara yaptığı formalara gıptayla bakıyoruz.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X