Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Doğru bordo ? Her rengin olduğu gibi bordonun da tonları var. Akyazının koltuklarının renklerini belirlenkende çok tartışılmıştı bu renk işi. Şöyle bir şey yaptım. Daha iyi fikir vermesi açısından.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMora fazla kaçan renkleri ben beğenmiyorum.. West Ham'ın bordosonu tescillemeliyiz bence..
Kulübün kullandığı her logoda farklı renk tonu olur mu arkadaş ?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
trabzonsporun kurucularından ve divan kurulu eski başkanı nizamettin algan yanlış hatırlamıyorsam renklerin aston villadan geldiğini söylemişti. hatta forma felan yollamışlar bize.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru bordo ? Her rengin olduğu gibi bordonun da tonları var. Akyazının koltuklarının renklerini belirlenkende çok tartışılmıştı bu renk işi. Şöyle bir şey yaptım. Daha iyi fikir vermesi açısından.
Bordo renginin hex değeri "#800000", RGB değeri "128, 0, 0", ve CMYK değeri "0, 100, 100, 50" dır.
Avraam Papadopoulos
Yorum
-
İlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo, kırmızının koyu tonlarındandır.
Bordo renginin hex değeri "#800000", RGB değeri "128, 0, 0", ve CMYK değeri "0, 100, 100, 50" dır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bordo
Galatasaray doğru renkleri kullanmıyor mu diyeceğiz şimdi ?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Galatasaray doğru renkleri kullanmıyor mu diyeceğiz şimdi ?Avraam Papadopoulos
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum