Bu arada Nike'ın antrenman ürünleri, eşofmanlar, tshirtler vs.. de önümüzdeki günlerde TSClub mağazalarında olacak, siparişleri aldı kulüp.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi şimdi bu kadar transfer yapılmışken bu paralar harcanmışken klube destek oluyoruz fakat farkındalık yaratmak için sanal alemde bir meydan okumada biz yaratalım formayı alan kendini videoya çeksin ve forma alması için renkdaşlarımız arkadaşlarımıza meydan okusun nasıl fikir ?ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu sari renk.....sari/ lacivert kombinasyonu degil.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasil konu: rakiplerinin renklerini kullanmicaksin
Adamlar monta sari renk koymus isde....neyapmayi düsünüyorsun simdi?????
Konuya dönmek gerekirse.....beyaz sort ve konc her rengin altina yakisiyor.
2008de bordo formanin altina bile beyaz sort giymisdik, bence harika yakismisdi.
Bu sezon deyilde gecmis sezonlarda kullandimiz mavi ton altina beyaz sort ve konc cok yakisirdi.2006 sezonunda giymisdik 2-3 macda....egerki bunun yanina arka fondlarida beyaz olsaydi kanatimce harika olurdu.Lazio yada Manchester City gibin.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı rengi ben de kulübümüzün hiç bir ürününde istemiyorum direkt 2 önemli rakibimizi çağrıştırdığı için ama bu biraz da kültür meselesi. Henüz o olgunluk ya da ince düşünce Türkiye'de yok..
Benim sarı renkte bir tane tişörtüm bile yok
bu konuya kulüp olarak dikkat edilmesi gerek.
hic geysede lacivert, sikebahcede kirmizi, 8tas'ta sari renk göremezsiniz. cünki onlar bu konuya tipki barcelona ve real madrid gibi dikkat edip önem veriyor.En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 11:53.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama bu biraz da kültür meselesi. Henüz o olgunluk ya da ince düşünce Türkiye'de yok..
Görüs ve ufuk meselesi.
Ben rakip bazi renkleri kullaniyor diye sari kirmizi veya xy bi rengi
Hayatimdan silecek kadar basit düsünceye sahip biri deyilim.
Ayrica 3 Kizkardesleri giyiyor giymiyor ne yapip yapmiyor beni ilgilendirmez.En son El_Matador tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 13:26.
Yorum
-
Kullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.
Bu serinin ürünlerini çok öncelerden paylaşmıştım.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.
Bu serinin ürünlerini çok öncelerden paylaşmıştım.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum