Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Nike'ın antrenman ürünleri, eşofmanlar, tshirtler vs.. de önümüzdeki günlerde TSClub mağazalarında olacak, siparişleri aldı kulüp.

Yorum

• Mavi forma buz mavisi olsa beyaz şort çok güzel olurdu.

İç saha 1:Çubuklu+Bordo+Bordo
      İç saha 2:Çubuklu+Mavi+Mavi
      Deplasman 1:Beyaz+Beyaz+Beyaz
      Deplasman 2:Mavi+Mavi+Mavi
      Yedek:Beyaz+Bordo+Bordo

Yorum

• Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi şimdi bu kadar transfer yapılmışken bu paralar harcanmışken klube destek oluyoruz fakat farkındalık yaratmak için sanal alemde bir meydan okumada biz yaratalım formayı alan kendini videoya çeksin ve forma alması için renkdaşlarımız arkadaşlarımıza meydan okusun nasıl fikir ?
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konu sari renk.....sari/ lacivert kombinasyonu degil.
          asil konu: rakiplerinin renklerini kullanmicaksin

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            asil konu: rakiplerinin renklerini kullanmicaksin
            90larin sonu 2000lerin basi yillarca formalarimizin rengi koyu mavi laciverti.Kimsenin gücüne gitmedi?
            Adamlar monta sari renk koymus isde....neyapmayi düsünüyorsun simdi?????

Konuya dönmek gerekirse.....beyaz sort ve konc her rengin altina yakisiyor.
            2008de bordo formanin altina bile beyaz sort giymisdik, bence harika yakismisdi.
            Bu sezon deyilde gecmis sezonlarda kullandimiz mavi ton altina beyaz sort ve konc cok yakisirdi.2006 sezonunda giymisdik 2-3 macda....egerki bunun yanina arka fondlarida beyaz olsaydi kanatimce harika olurdu.Lazio yada Manchester City gibin.

Yorum

• adamlar bizim transferlerden sonra yine gazetelere harçlıklarını vermişler,bakın kaç yüz bin forma sattırmış gazeteler

Yorum

• Sarı rengi ben de kulübümüzün hiç bir ürününde istemiyorum direkt 2 önemli rakibimizi çağrıştırdığı için ama bu biraz da kültür meselesi. Henüz o olgunluk ya da ince düşünce Türkiye'de yok..

Benim sarı renkte bir tane tişörtüm bile yok

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sarı rengi ben de kulübümüzün hiç bir ürününde istemiyorum direkt 2 önemli rakibimizi çağrıştırdığı için ama bu biraz da kültür meselesi. Henüz o olgunluk ya da ince düşünce Türkiye'de yok..

Benim sarı renkte bir tane tişörtüm bile yok
                  nihayet biri bu konuda duyarli

bu konuya kulüp olarak dikkat edilmesi gerek.

hic geysede lacivert, sikebahcede kirmizi, 8tas'ta sari renk göremezsiniz. cünki onlar bu konuya tipki barcelona ve real madrid gibi dikkat edip önem veriyor.
                  En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 11:53.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ama bu biraz da kültür meselesi. Henüz o olgunluk ya da ince düşünce Türkiye'de yok..
                    Malesef.......
                    Görüs ve ufuk meselesi.

Ben rakip bazi renkleri kullaniyor diye sari kirmizi veya xy bi rengi
                    Hayatimdan silecek kadar basit düsünceye sahip biri deyilim.

Ayrica 3 Kizkardesleri giyiyor giymiyor ne yapip yapmiyor beni ilgilendirmez.
                    En son El_Matador tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 13:26.

Yorum

• yeni sezon çubuklu formadan geçen hafta sonu aldım.ben herşeyiyle çok beğendim tasarım olarak da geçen seneki formalardan daha iyi.

Yorum

• Kullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.

Bu serinin ürünlerini çok öncelerden paylaşmıştım.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sarı renk hiç sevmem ama, rakiplerinde var diye kullanmamak çok saçma. Her rengin seveni var, herhangi bir taraftar sarı renk içeren bir Trabzonspor ürünü almak isteyebilir.
                          Twitter Adresim

Yorum

• Esasında benim sarı rengi kullanmamamın nedeni de sevmemem ama bu rengi sevmememde diğer takımların etkisi olduğunu düşünüyorum.. Durup dururken niye nefret edelim sarıdan..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.

Bu serinin ürünlerini çok öncelerden paylaşmıştım.
                              bu renk işte gerçek bordo. bizim kullandığım koyu kırmızıya göre daha canlı daha parlak bence. bu var mı ürünler arasında renk olarak yani? bu renk artık ana rengimiz gibi kullanmalıyız bordo renginin karşılığını tam olarak almalıyız..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.
                                Şu bordonun renk kodunu bilen var mı ?
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X