Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu bordonun renk kodunu bilen var mı ?
    #4d2942

olması lazım.

Yorum

• İyi de o renk bordo mu oluyor şimdi?
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Vikipediye göre biz doğru bordoyu kullanıyoruz
        Avraam Papadopoulos

Yorum

• Doğru bordo ? Her rengin olduğu gibi bordonun da tonları var. Akyazının koltuklarının renklerini belirlenkende çok tartışılmıştı bu renk işi. Şöyle bir şey yaptım. Daha iyi fikir vermesi açısından.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu nasıl bordo yahu,mor değil mi bu

Yorum

• Mora fazla kaçan renkleri ben beğenmiyorum.. West Ham'ın bordosonu tescillemeliyiz bence..

Kulübün kullandığı her logoda farklı renk tonu olur mu arkadaş ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mora fazla kaçan renkleri ben beğenmiyorum.. West Ham'ın bordosonu tescillemeliyiz bence..

Kulübün kullandığı her logoda farklı renk tonu olur mu arkadaş ?
                Adı geçen kulüp Trabzonspor ise her şey mümkün olur.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• trabzonsporun kurucularından ve divan kurulu eski başkanı nizamettin algan yanlış hatırlamıyorsam renklerin aston villadan geldiğini söylemişti. hatta forma felan yollamışlar bize.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

West Ham'in bordosu ve kulüp sitesindeki logonun mavisi.

Yalnız twitter'da kullanılan bordo iyi durmuyor.

Yorum

• kartal ts clubta beyaz forma kalmamis mankeni bile soymuslar
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Doğru bordo ? Her rengin olduğu gibi bordonun da tonları var. Akyazının koltuklarının renklerini belirlenkende çok tartışılmıştı bu renk işi. Şöyle bir şey yaptım. Daha iyi fikir vermesi açısından.

Bordo, kırmızının koyu tonlarındandır.
                        Bordo renginin hex değeri "#800000", RGB değeri "128, 0, 0", ve CMYK değeri "0, 100, 100, 50" dır.

Avraam Papadopoulos

Yorum

• İlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bordo, kırmızının koyu tonlarındandır.
                          Bordo renginin hex değeri "#800000", RGB değeri "128, 0, 0", ve CMYK değeri "0, 100, 100, 50" dır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bordo

Galatasaray doğru renkleri kullanmıyor mu diyeceğiz şimdi ?

Yorum

Galatasaray doğru renkleri kullanmıyor mu diyeceğiz şimdi ?
                            bence bu konularda esnek olup birazda hoş olanı seçmek lazım.Ben yukarıda bizdeki bordo yanlış diyen arkadaşa cevaben yazdım.Ama ingilterenin antreman formasındaki bordo bizimkinden daha hoş
                            Avraam Papadopoulos

Yorum

• Galatasaray'ın durumu araştırma sonucu doğru renklerin şu an kullandıkları olduğunu bulmaları sonucu yalnız..

Böyle söylense de bence Nike açık renkleri kullanmıyor diye uydurma gibi geldi..

Yorum

• Galatasaray'ın kurucuları şöyle ifade etmiş : "Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı - turuncudan iz taşıyan tok bir sarı"

Bizimkiler de bir şeyler demiş olmalı :/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X