Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kartal TS Club'da beden kalmamış. 15 Eylül'de gelecek dedi mekan sahipleri.
    2. basım formalar 15 eylül'de mi gelecek ? Bu gaz alınmışken 2. baskının hazır olması gerekirdi diye düşünüyorum. Sanırım şu anda çoğu ts clup'da formalar tükenmiş durumda. Acaba geçen senenin elde kalan 40 bin formasını erittik mi
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fenerbahçe stok yetersizliğinden Abdullah Kiğılı gibi bir adamın kellesini aldı..

Bizde bu işin sorumlusunun cezası ne olur ?

Olur mu öyle şey bizde

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2. basım formalar 15 eylül'de mi gelecek ? Bu gaz alınmışken 2. baskının hazır olması gerekirdi diye düşünüyorum. Sanırım şu anda çoğu ts clup'da formalar tükenmiş durumda. Acaba geçen senenin elde kalan 40 bin formasını erittik mi

Yok onlar duruyor hâlâ. Hatta yeniden reyona koydular bugün. İyi kötü satılıyor. Ben 2 yeni 2 eski aldım.

Ayrıca Kartal TS Club yeni forma alana eskisini 30 TL'ye veriyor. Herkesin haberi olsun ...

Kendime forma alamadım yeni sezon için, geçen sezondan M beden buldum. Yenilerden L var çok büyük

Edit : evet yeni formalar 15 eylül dediler. Bilgi almak isteyen gidip numarasını bırakabiliyor. Yeni ürünler gelince biz sizi ararız diyor yetkili arkadaşlar ...
        En son Tolga tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 23:21.
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok onlar duruyor hâlâ. Hatta yeniden reyona koydular bugün. İyi kötü satılıyor. Ben 2 yeni 2 eski aldım.

Ayrıca Kartal TS Club yeni forma alana eskisini 30 TL'ye veriyor. Herkesin haberi olsun ...

Kendime forma alamadım yeni sezon için, geçen sezondan M beden buldum. Yenilerden L var çok büyük
          Bende kartaldan bir yeni bir eski aldım. Şimdi yine eski almak istiyorum ama yeni forma almadan hemde 30 tl'ye tam kayserili işi teklif edecem bakalım kabul edecekler mi
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Geçen yıl ki gibi TFF'ye verilen forma setlerinde ince bir mesaj geçtik sanırım..

Forma numaraları 83.. 82'yi yapmadınız 83 ile olacağız filan demek istedik herhalde..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galatasaray'ın kurucuları şöyle ifade etmiş : "Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı - turuncudan iz taşıyan tok bir sarı"

Bizimkiler de bir şeyler demiş olmalı :/
              bizimkiler o sıra villanın formalarını getirip bize giydirmişler.Villa nereye biz oraya.Yalnız rengin uğursuzluğumudur nedir ikimizde senelerce şampiyon olamıyoruz
              Avraam Papadopoulos

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende kartaldan bir yeni bir eski aldım. Şimdi yine eski almak istiyorum ama yeni forma almadan hemde 30 tl'ye tam kayserili işi teklif edecem bakalım kabul edecekler mi

İnşallah diyelim.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Yagmurda formalar islandiginda bordo rengi koyulasiyor ve mavi ile birlikte iyi bir kontrast oluyor.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yagmurda formalar islandiginda bordo rengi koyulasiyor ve mavi ile birlikte iyi bir kontrast oluyor.

bence biraz daha mora yakın bir bordo olsa güzel olur.Islak bordo siyaha çok yaklaşıyor(neyi tartışıyorsak sanki bişey olacak)
                    Avraam Papadopoulos

Yorum

• Trabzon forumda ki tsclub da çubuklu ve mavi formanın bedenleri mevcut. Güncel bilgi.

Yorum

• bence kulüp renkleri önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu
                        mesela ingiltere'de kırmızı-beyaz renk kullanan 3 kulüpten liverpool,manchester united ve arsenal'ın kırmız tonları farklıdır.
                        bu konuda taraftarlar olarak kulübün dikkatini çekecek hamleler yapmalıyız diye düşünüyorum.

Yorum

• muhakkak önceden yazılmıştır ben de hatırlatmak isterim ki,

Zevkler ve Renkler tartışılmaz...
                          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yukarda bahsedilen renkleri, herkesin bilgisayar yada tablet ekranina göre herkes ayri görebilir.Aston Villa bordosu benim gözüme cok daha hos geldi acikcasi.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yukarda bahsedilen renkleri, herkesin bilgisayar yada tablet ekranina göre herkes ayri görebilir.Aston Villa bordosu benim gözüme cok daha hos geldi acikcasi.
                              doğru benim monitör sönük biraz ama gene de en güzeli villa bordosu ve resmi sitemizin mavisi
                              Birde şöyle bir renk uyumları derledim kullandığımızn formalardan:
                              Avraam Papadopoulos

Yorum

• arkadaslar renk diye tabir ettigimiz soyut goz duygusu aslinda tamamen isiktan ibarettir, isigin maddeye carpip gozumuzde biraktigi muhtelif duyguya RENK denir. nekadar en dogru renklerin kullanilmasinida istesek rengin kullanildigi urune malzemeye tsclup urunlerindeki kumas farkliliklarina yada renkleri gozlemledigimiz konuma gore renklerin kod derecelerinde %3-%4 fark olacaktir buda vestamla astonvilla arasindaki ton farki kadar kullandigimiz hic birseyin sabit olmadigi gibi yani herkez ayni marka ayni isik gucunde tv kullanmadigi icin ayni rengi gormesi imkansiz gibi bisey matbaa reklamcilik grafikerlik vs isleri ile ugrasan varsa nedemek istedigimi daha iyi anlayacaktir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X