İlk olarak Tolga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. basım formalar 15 eylül'de mi gelecek ? Bu gaz alınmışken 2. baskının hazır olması gerekirdi diye düşünüyorum. Sanırım şu anda çoğu ts clup'da formalar tükenmiş durumda. Acaba geçen senenin elde kalan 40 bin formasını erittik mi
Yok onlar duruyor hâlâ. Hatta yeniden reyona koydular bugün. İyi kötü satılıyor. Ben 2 yeni 2 eski aldım.
Ayrıca Kartal TS Club yeni forma alana eskisini 30 TL'ye veriyor. Herkesin haberi olsun ...
Kendime forma alamadım yeni sezon için, geçen sezondan M beden buldum. Yenilerden L var çok büyük
Edit : evet yeni formalar 15 eylül dediler. Bilgi almak isteyen gidip numarasını bırakabiliyor. Yeni ürünler gelince biz sizi ararız diyor yetkili arkadaşlar ...En son Tolga tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 23:21.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok onlar duruyor hâlâ. Hatta yeniden reyona koydular bugün. İyi kötü satılıyor. Ben 2 yeni 2 eski aldım.
Ayrıca Kartal TS Club yeni forma alana eskisini 30 TL'ye veriyor. Herkesin haberi olsun ...
Kendime forma alamadım yeni sezon için, geçen sezondan M beden buldum. Yenilerden L var çok büyükTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın kurucuları şöyle ifade etmiş : "Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı - turuncudan iz taşıyan tok bir sarı"
Bizimkiler de bir şeyler demiş olmalı :/Avraam Papadopoulos
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende kartaldan bir yeni bir eski aldım. Şimdi yine eski almak istiyorum ama yeni forma almadan hemde 30 tl'ye tam kayserili işi teklif edecem bakalım kabul edecekler mi
İnşallah diyelim.
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYagmurda formalar islandiginda bordo rengi koyulasiyor ve mavi ile birlikte iyi bir kontrast oluyor.
Avraam Papadopoulos
Yorum
-
muhakkak önceden yazılmıştır ben de hatırlatmak isterim ki,
Zevkler ve Renkler tartışılmaz...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarda bahsedilen renkleri, herkesin bilgisayar yada tablet ekranina göre herkes ayri görebilir.Aston Villa bordosu benim gözüme cok daha hos geldi acikcasi.
Birde şöyle bir renk uyumları derledim kullandığımızn formalardan:
Avraam Papadopoulos
Yorum
-
arkadaslar renk diye tabir ettigimiz soyut goz duygusu aslinda tamamen isiktan ibarettir, isigin maddeye carpip gozumuzde biraktigi muhtelif duyguya RENK denir. nekadar en dogru renklerin kullanilmasinida istesek rengin kullanildigi urune malzemeye tsclup urunlerindeki kumas farkliliklarina yada renkleri gozlemledigimiz konuma gore renklerin kod derecelerinde %3-%4 fark olacaktir buda vestamla astonvilla arasindaki ton farki kadar kullandigimiz hic birseyin sabit olmadigi gibi yani herkez ayni marka ayni isik gucunde tv kullanmadigi icin ayni rengi gormesi imkansiz gibi bisey matbaa reklamcilik grafikerlik vs isleri ile ugrasan varsa nedemek istedigimi daha iyi anlayacaktir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum