Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mavi forma kombinleri..

Ana TS Club'ta Mavi forma kaldı sadece.. Beyaz ve Çubuklu yok..

Yeni formalar Salı günü gelecekmiş..

10 günden fazladır stok yok ve haftaya geliyor formalar..

Aşağı yukarı 20 günlük boşluk kabul edilemez..

Bu amatörlüğün hesabını sormak yerine oo formalarımız yok satıyor havasına gireriz ancak..

Yorum

• Rezillikten başka bir şey değil 10 gündür istanbulda ki ts clup'larda çıplak manken var.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rezillikten başka bir şey değil 10 gündür istanbulda ki ts clup'larda çıplak manken var.
        Daha ne istiyosun gözün gönlün açılmış işte..

Yorum

• ankara natavega nike outlette
          geçen senenin kalın çubuklusu

uzun kollu ve önünde reklamsız TRABZONSPORUMUZ logolu forma 35TL
          ve yine aynı sekilde geçen senenin geçişli forması

uzun kollu ve önünde reklamsız TRABZONSPORUMUZ logolu forma 32TL

ilk hazırlık maçlarında geçen senenin formalarını reklamsız giymisti takımımız. hemen tsclub ı aradım. reklamsız alabilirmiyiz ürünü demistim.
          maalesef reklamlı formalarımız alamazsınız bu sekilde demislerdi.
          outlette reklamsız formaları görünce 3 yasındaki cocuga seker alınmıscasına sevindim. hemen iki formayıda aldım

Yorum

• İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ankara natavega nike outlette

ilk hazırlık maçlarında geçen senenin formalarını reklamsız giymisti takımımız. hemen tsclub ı aradım. reklamsız alabilirmiyiz ürünü demistim.
            outlette reklamsız formaları görünce 3 yasındaki cocuga seker alınmıscasına sevindim. hemen iki formayıda aldım
            Formaların fotoğraflarını koyar mısınız Logo detaylı ?

Ben de hazırlık maçlarından sonra reklamsız almak istemiştim Degrade formayı..

Yorum

• Verilen siparişlerin bitmesi, ek sipariş verilmesi iyi değil mi?
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

ankara natavega nike outlette

Yarın buraya gitmek farz oldu o zaman, Kızılay'dan hangi otobüsler gidiyor buraya.

Yorum

• Afs abi kesin bilgi yok mu internet üzerinden ne zaman alabileceğiz
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mavi forma kombinleri..

Ana TS Club'ta Mavi forma kaldı sadece.. Beyaz ve Çubuklu yok..

Yeni formalar Salı günü gelecekmiş..

10 günden fazladır stok yok ve haftaya geliyor formalar..

Aşağı yukarı 20 günlük boşluk kabul edilemez..

Bu amatörlüğün hesabını sormak yerine oo formalarımız yok satıyor havasına gireriz ancak..
                    Beyaz şort gerçekten çok kötü duruyor.Bizim mavimize uymaz.
                    En son Respect 61 tarafından düzenlendi; 03.09.2014, 20:33.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kullanılmasını istediğim renkleri şimdi İngiltere milli takımı kullanıyor.

Bu serinin ürünlerini çok öncelerden paylaşmıştım.
                      bu renk gecen sene geçişli formamızdaki renge benziyor hafif mürdüm gibi

gayet hoş duruyor bu da olabilir alttaki katalogda en altta renkadşın benim önerim dediği bordo mavi de çok hoş

Yorum

• renkdaşlar aynı uygulama bolu highway nike mağazasında da var.
                        gerçi nike 3-5 ay önce de aynısını yapmıştı
                        formalar orjinal türk telekom reklamsız formalar,hiç bir sıkıntısı yok...

Yorum

• Cardozo'ya hemen forma basan kulüp, artık efsane olma yolunda bırakın koşar adımı uçar adım giden bir Recep Onur KIVRAK'lı kaleci formasını yapmamakta ısrar edenler..... Yeter artık.... Cardozo'ya hücum eden ROK formasına napar bir düşünün.....
                          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarın buraya gitmek farz oldu o zaman, Kızılay'dan hangi otobüsler gidiyor buraya.
                            340-341-330 kızılaydan
                            339-özel halk otobüsü sıhhıye köprüsünün üstünden
                            egemahallesi dolmuşlarınında çoğu oradan geçiyor.

logo detayları sıkıntısız çizgiye ve nike logosuna tam ortalı. yamuk felan değil yani. düzgün iscilik var.
                            15-20 tane felan kalmıstı erken giden alır.
                            ben bile tekrar bi dahamı alsam diye düsünmüyor değilim.
                            cünkü forma benim icin efsane formalar arasında.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formaların fotoğraflarını koyar mısınız Logo detaylı ?

Ben de hazırlık maçlarından sonra reklamsız almak istemiştim Degrade formayı..
                              logolar sıkıntısız biraderim. 10 numara 5 yıldız.
                              ben resimleri siteye yükleyene kadar formalar tükenir zaten orada

Yorum

340-341-330 kızılaydan
                                339-özel halk otobüsü sıhhıye köprüsünün üstünden
                                egemahallesi dolmuşlarınında çoğu oradan geçiyor.

logo detayları sıkıntısız çizgiye ve nike logosuna tam ortalı. yamuk felan değil yani. düzgün iscilik var.
                                15-20 tane felan kalmıstı erken giden alır.
                                ben bile tekrar bi dahamı alsam diye düsünmüyor değilim.
                                cünkü forma benim icin efsane formalar arasında.
                                Bugün gidiyorum kısmetse.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X