Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma alan arkadaslara soruyorum. Bol kesimmi yoksa normalmi? Benim bedenim gömlekte M, formanin biraz bol olmasindan hoslanirim. L alayim, yada M mi?
    L çok bol olur bence. Ben de gömlekte M giyerim formada S alıyorum dar olsun diye.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Duzeltme : ayni mesaj
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 12:25.

Yorum

• Okuduğunu anlamama konusunda bu forumdaki insanlar kitaplara konu olur. Gerçi suç benim. Ne mübalağa yapacaktım artık ne de ironi. Karar almıstım çünkü bizim Trabzonlular Türkçe'deki bu kavramları algılayamıyor.

He babacım he. Forma alacaktım da gercekten fotoğraf kötü diye vazgeçtim.

Daha da düzlestirerek yazayım ; Ts Clup gibi önemli bir satış sitesindeki acemice görsellerle gırgır geçiyorum. Şimdi çalıştı mı ? Bunu da eleştirirken size hesap mı vereceğim ?

Ama neden olmasın. Benim için çekim yapılırsa bir forma daha alırım.

El matador haklisin kardesim. Su yönetim ve icraatlarınsan memnun olan insanlar varken dalga gecmeye bile degmez.

Fotografları akrabanîz mi cekti ne yapti anlamdim. Ts Clup evimin yaninda zaten.
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 12:14.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          L çok bol olur bence. Ben de gömlekte M giyerim formada S alıyorum dar olsun diye.
          Saol kardes, ozaman bende formada M alayim
          BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi fotorafci tutim özel senin icin cekim yapsin ki alasin formayi ...
            Sabah sabah iyi güldüm...allah su mübarek günde senide güldürsün

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fotografları akrabanîz mi cekti ne yapti anlamdim. Ts Clup evimin yaninda zaten.
            Banami yazdin ??????
            En son El_Matador tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 12:21.

Yorum

• O çubukluya renk geçişi ekleten kafa umarım şu kulüpten yok olur.

Yorum

• Ortaya yazdım işte ne bileyim. Fotoğrafları çeken gerçekten birinizin akrabasıysa yazdıklarımı ilk elden iletsin işte.
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 12:34.

Yorum

• Eğer renkler bu fotolardaki gibiyse formalar çok güzel. Benim çok hoşuma gitti.

Ayrıca armamızdaki o sivriliğide düzeltmişler yanlış görümüyorsam.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ortaya yazdım işte ne bileyim. Fotoğrafları çeken gerçekten birinizin akrabasıysa yazdıklarımı ilk elden iletsin işte.

Mevzu resmi satış sitemizde en çok satış yapılan sey olan iç saha formamızın inanılmaz berbat bir görsele sahip olması.
                    Yönetimin vizyonsuzlugu kardes.Nike kabahat bulmak yanlis olur.Nike biraksalardi 10 numara bes yildiz görsel ve Reklam hazirlanirdi......Ha benim hosuma gidiyormu, hayir.Ben ama öyle yada böyle ,sene 2001den beri her sezon formami alirim.Ister begeniyeyim ister begenmiyeyim.
                    Bu arada Trabzonluda deyilim, ömrü hayatimda oraya gitmedim.Insallah birgün nasip olur.

Sen Adidas istersin Ben Nike baskasi Puma.....kisisel tercih.Adidas bize ayni BJK gibin formalar yapacaksa , neden olmasin.Ama eminim Sivas gibin Kayseri gibin formalar verecegine 100% eminim.
                    2006 dünya kapisinda Puma Afrika ülkelerine ilk defa dar kesim forma cikarmisdi ve TS o sezon Puma ilen anlasdi.Herkes burda ayni o sekil formalardan beklerken.Bize cuval gibin özensiz formalari verdiler.Ha Pumanin sucumu , hayir.Yönetimin beceriksizligi (Dikkat cekerim o sezonda IHO 2.Baskan).

Burda Hummel istiyen taraftar bile gördümki, baska birsey demiyorum onlara....

Yorum

• "Nike bize bu sene elit kategoride forma verdi"

Üstteki formaların hangisine yaklaşıyor bu aşağıdaki "elit" formalar ? 2011 formasını satışa çıkarsan en az 2 katı gelir yaparsın.

En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 12:44.

Yorum

• Fikrime saygı duyacaksan abi, üstteki her formadan güzeller.
                        he keşke futbolcular tanıtsaydı orası ayrı

2011-2012deki çubuklumuz ve victorymiz de çok güzeldi.
                        mesela victory mavi olsaydı efsane olurdu.

Yorum

• Fikrime saygı duyacaksan abi, üstteki her formadan güzeller.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fikrime saygı duyacaksan abi, üstteki her formadan güzeller.

Arka odaya gel birşey deneyeceğim

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arka odaya gel birşey deneyeceğim
                              Anlamadım abi ?

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlamadım abi ?
                                La espri yapıyoruz da . Niye saygı duymayayım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X