Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaman seneye sari-lacivert olsun formamiz.

ezeli rakiplerinin renklerini kullanmicaksin okadar.
    ben her iki renktaşa da hak veriyorum
    globalleşen futbol endüstirisinde bu tarz aykırı renkler kullanılır ama gelenekçi kulüpler ( bakınız barcelona yıllardır beyaz hiçbir ürün kullanmaz, inter'in forması kırmızı ağırlıklı olunca kıyamet kopar,bu örnekler çoğaltılabilir...) de geleneklerine bağlı ve ezeli rakiplerinin de renklerine dikkat ederek ürün çıkarmalı diye düşünüyorum
    ama biz yıllardır elit kategoride olmadığımız için antreman ürünlerinde katalogdan giyindiğimizden dolayı bu tarz renk seçimlerinde elimizde fazla bir renk opsiyonunun olmadığını düşünüyorum
    açıkçası bana da sorsanız her sene çıkarılan polo yaka,bisiklet yaka tshirt,eşofman alt ve üst,sweat gibi ürünlerde kendi renklerimizin de kullanılmasını hem de aykırı ama dikkat edilerek seçilmiş renklerin de kullanılmasını istiyorum...

Yorum

• Yahu bu katalogları kim gönderiyor TFF'ye çok merak ediyorum, dış saha için de iç saha için de aynı kombini yollamışlar, beyaz şort kullanmamakta ısrar ediyorlar, halbuki kurulduğumuz ilk yıllardan beri bu takım çucuklu formanın altına beyaz şort giydi, hangi keçinin inadıdır bu anlamıyorum.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 01.09.2014, 09:06.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman seneye sari-lacivert olsun formamiz.

ezeli rakiplerinin renklerini kullanmicaksin okadar.
          Konu sari renk.....sari/ lacivert kombinasyonu degil.

Yorum

• Kaleci formalari 119 liradan satista olacak

Yorum

• Kartal TS Club'da beden kalmamış. 15 Eylül'de gelecek dedi mekan sahipleri.
              9 # Osvaldo'

Yorum

• renkdaşlar biraz önce edindiğim bilgiyi paylaşıyorum, formalarımızın ne durumda olduğunu sorduğumda aldığım cevap : ''Gumrukte kardesım yarın turkıyeye gırer cumaya kadar baslar satışa'' bizzat Tsclub'dan sorumlu yöneticimiz söyledi...

Yorum

• Samsun TsClub'da da çubuklu ve beyaz formanın bedeni kalmamış.

Yorum

• Beden yok forma alamıyoruz!
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• bu sene hakikaten formalarımız çok güzel ama kombinasyon konusunda haklısınız

formaları basit gösteriyor mavi formayı hç görmedik muhtemelen full mavi giyeceğiz onuda halbuki beyaz şort çok güzel olur

mavi formayla

Yorum

• Mavi foraya beyaz şortu uyduramayan bir benim herhalde..

Zaten beyaza yakın bir ton olduğundan bence kötü durur..

Mavi forma altına bordo şort daha iyi gider gibi..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mavi foraya beyaz şortu uyduramayan bir benim herhalde..

bence de haklısın renkdaş mavi forma ile beyaz şort olmaz,seninle aynı fikirdeyim.
                          benim kombinasyonlarım:
                          çubuklu+beyaz şort+bordo çorap (beyaz şort formamızı daha çok ön plana çıkarır)
                          mavi+bordo şort+mavi çorap (baştan aşağaya mavi pijama giyinmiş gibi olmak yerine, her iki renk kullanılarak kombin olur-dortmund yıllardır yapar bunu)
                          beyaz+bordo şort+mavi çorap( bordo koyu olduğundan beyazın altında diri durur ve çoraplarla tüm renkler tamamlanır)

Yorum

• Beyaz Forma tamam da ama beyaz sort ile beyaz corap ile cok basit duruyor. Gelin gibi ne o. Rakip birazda gözüyle görecek kiminle oynadiyini. Hele kücük takimlar mac esnasinde hep Bordo Mavi gözlerinin önünde olmasi lazimki hep bir korku olsun. Dünkü macta hem tanimadiklari oyuncular ve beyaz forma ile belki unutumuslardirkiminle oynadiklerine . Tamam biraz abartili ama en az sortlar ve coraplar degisik olsa

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mavi foraya beyaz şortu uyduramayan bir benim herhalde..

valla napoli giyor taş gibi uyuyor:d

Yorum

• Mavi forma beyaz şort kombinasyonu bence güzel gider. Geçmişe atıfta bulunmuş oluruz.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 01.09.2014, 22:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X