Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel ya Peki adaş sen Trabzondamısın? Forma arkası yazı h akkında birşey soracaktım kaç harfe kadar yazıyorlar bir sınırlama var mı?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike bize daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Yorum

• Birde sırt numarası pumadaki gibi altın sarısı renginde olsa acaba nasıl olurdu???

Yorum

• fena formalar deil aslında ama telekom reklamı cok kötü 80 li yıllardaki reklamlı formalara benzıor beyenmedim açıkcası
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel ya Peki adaş sen Trabzondamısın? Forma arkası yazı h akkında birşey soracaktım kaç harfe kadar yazıyorlar bir sınırlama var mı?
            emrihan forma arkası ince fikirler için banada yardımcı olsana bende arkasına farklı bişey yazdırmayı düşünüyorum...
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              emrihan forma arkası ince fikirler için banada yardımcı olsana bende arkasına farklı bişey yazdırmayı düşünüyorum...
              Halledecez Fatih birsürü fikir var bende de ilk önce şu "7 Harfi geçemiyoruz birader" mantıksızlığını aşalım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok güzel ya Peki adaş sen Trabzondamısın? Forma arkası yazı h akkında birşey soracaktım kaç harfe kadar yazıyorlar bir sınırlama var mı?

İl sınırı olarak Trabzon'dayım , ama Of'tayım , yanlış anlaşılmasın farklı yorumlanmasın, demek istediğim Trabzonda olup bitenlerden pek haberdar değilim malesef. Sanırım formanın enine sığabilecek maksimum karakter, yazıyı yazacak olan yerin imkanlarına göre değişir. Yani ufak tip yazı varsa elinde haliyle biraz daha fazla karakter sığabilir. Benim geçen yılki formamda da bu boyutta yazı yazılmıştı. Çocuk formaları ve ufak bedenlere , veyahut ismi uzun olanlara bir küçük boyuttaki yazılardan basılıyor sanırım. Tabi bu da her yerde olmuyor.
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birde sırt numarası pumadaki gibi altın sarısı renginde olsa acaba nasıl olurdu???

formada beyaz detaylar çoğunlukta , bu yüzden beyaz numara ve beyaz şort çok güzel duracaktır

Yorum

İl sınırı olarak Trabzon'dayım , ama Of'tayım , yanlış anlaşılmasın farklı yorumlanmasın, demek istediğim Trabzonda olup bitenlerden pek haberdar değilim malesef. Sanırım formanın enine sığabilecek maksimum karakter, yazıyı yazacak olan yerin imkanlarına göre değişir. Yani ufak tip yazı varsa elinde haliyle biraz daha fazla karakter sığabilir. Benim geçen yılki formamda da bu boyutta yazı yazılmıştı. Çocuk formaları ve ufak bedenlere , veyahut ismi uzun olanlara bir küçük boyuttaki yazılardan basılıyor sanırım. Tabi bu da her yerde olmuyor.
                    Yani yine netlik yok ben her sene kavga etmek zorundamıyım ts clupdaki tiplerle ya yapabilinecek işi yapmıyorlar 7 harf ne ya küçültüm yazarsın baskı makinasıdır bu iki satır bile yazarsın Trabzonda yapmıyorlar abi deli oluyorum.

Yorum

Formlara fazla karakterli yazıda yazılabilir. fakat harfler ufak olacağı için görünüş olarak pek hoş durmaz. bir kere bir müşterimiz abdullah osmanoğulları yazdırmak isemişti ki bunu yazmak olanaksız
                      http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İnternetten siparişte harf sıkıntısı olabileceğini kabul ederim de , baskı yapan yerle bi pazarlık edilirse aşılacağını tahmin ediyorum
                        Hatta numaranın altına bile baskı yapan arkadaşım vardı.

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formlara fazla karakterli yazıda yazılabilir. fakat harfler ufak olacağı için görünüş olarak pek hoş durmaz. bir kere bir müşterimiz abdullah osmanoğulları yazdırmak isemişti ki bunu yazmak olanaksız
                          ççç

o da abartmış yani....
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• formanın katalog ürünü olması daha önce kullanılmış olması lafan hiç umurumda değil

benim canımı sıkan kollarda ki ülker yazısı

iki yıkamada çıkan arma

ve türk telekom yazısı

keşke resimde ki gibi türk büyük gerisi küçük olsaydı
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TOLGA ZENGİN, TONY SYLVA Abi bunlar kadar yeter 11-12 karakter yeter fazlasını valla istemiyorum ama eminim İstanbulda ki ts cluplar Trabzondakilerden daha mantıklı davranacaktır bu konuda en yakın zamanda zihnifikir forma arkası yazılarımla alacağım inşallah formamı.

Trabzonda adamlarda bir trip var Bize Her Yer yazdırabilirmiyim dedim olmaazz 7 harfi geçemeyiz olmazz kesinlikle olmaz yapamam diye haykırıyorlar hele o stadın altındaki ts clupdaki amcam varya saçsız hiç katı katı kuralları var anlamıyorum anlamakda istemiyorum sanki nasıl basıldığını bilmiyoruz azcık küçültüm yazarsın TOLGA ZENGİN nasıl yazdıysan BİZE HER YER'de yazarsın kimi kandırıyorlar.

Yorum

• Fatih Tekke için yürüyoruz;

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=15995
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X