İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaci ben istanbuldayken yakınımda ts club yoktu , resmi ürünlerimizi satan anlaşmalı yerler yada tercihen bizim ürünlerimizi satan resmi olmayan mağazalarda da sürekli bugün git yarın gel , kalmadı gelecek o beden yok bu renk yok gibi nazlar çektik. ben trabzondaki bi arkadaşıma haber ediyordum şu beden şu model forma gönder diye. alıp gönderiyordu bende postaneden parasını ona gönderiyodum. almak isteyen ulaşmak isteyen gerçekten bi yolunu bulur.zararı getirisinden büyük olacak işlere klübün atılmaması normaldir. her yere ts club açacak kadar ne ürün vardır nede maddi güç. rizede dahi ts club yokken fazla eleştirmemek gerek benceÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Formaları beğendim ama geçen sezon giydiğimiz formalardan Arsenal formasına benzeyen vardı. Onu bu sene kullanmayacak mıyız. O forma çok güzeldi. TS Clup'da hala var ama inşallah şu klasik Nike dedikleri forma seneye de olurTrabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ben de ürünümü alıyorum bir şekilde ama forma satışı 55.000 geçmiyor diyorlar.ben de diyorum ki sadece Trabzon'da İstanbul'da satarsan geçmez tabi.benim yakınımda anlaşmalı yerleri geçtin,Trabzonspor forması satan yer yok.benim isyanım buna.belirli bir takvim oluşturulsun ve nerede olduğunu bilmediğim" tırımız" gelsin bari buralara.
pazar anlayışı da biraz kötü aslında çünkü tırın bir yerden biryere gitmesi büyük bir maliyet gerektiriyor. sanırım satış yapacağı yerler de izinle önceden belirlenmeli. farz ı misal trabzondan kalkan tırımız 400 - 500 lira mazot yakarak gittiği bir ilde 3-5 forma satarak klübe katkı yapamaz. o yüzden genelde deplasmanlara gittiğimiz hafta stad etrafında daha iyi olur tır satışı. kampanya felan yapılır o güne özel. stada giren formasını alır girer. mağaza işi de keza öyle , halen bazı yerlerde 2005 sezonumuzun satılamamış formaları durmakda , kimse iyi bi miktarda satamiyacağı ürünüde rafına koymak istemiyor. yapılacak birşey yok, gene en iyi çözüm internetten satış işini daha kolay hale getirmektir diye düşünüyorum.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
-
TS Clup'ın internet üzerindeki sunumunu hiç beğenmiyorum. Resmi sitedeki sayfayı yeniden düzenlemeleri gerekir. Mağazalarda bulunan tüm ürünleri internette görebilmeliyim. Mesela tişörtlerden bir haber yok. Ben internet üzerinden alış veriş yapmak istediğimde ürünlerin hepsini göremiyorum.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Sunum güzel olmuş
En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 15:04.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum