Emirhan bomba gibi yaaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Teşekkürler. Forma güzel. Renkler güzel. Gerçi benim vücut yapıma pek gitmedi bu formanın kesimi. Rahat edemedim. Büyük bedeni de çok bol ve uzun oldu bana. Aynı formanın bide büyük bedeninden yaptırmam icab edecekGüzel olmayan ve eleştirdiğimiz nokta Nike'ın bize karşı muamelesi. Yada klübümüzün Nike'a beklentilerini yeterince açıklayamaması. Armaların tekniği , numara ve yazıların baskı malzeme kalitesi , bunlar da iyileştirilebilir.
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bende nike sabredelim diyenlerdenip ama sadece şunu soylicem şu formanın yakası altın sarısı yada armamızın etrafıdan geçen renkteli sarıdan olsaydı ve nike logosu, isim numara ve sponsor reklamıda aynı renkte olsaydı sizce nasıl olurdu bu forma
Yorum
-
O kadarda kötü gözükmüyor yahuEmirhan bir de üzerinde görsek süper olurdu kardeşim.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
dediğim gibi seneyi bekleyip nike a sabır gösterelim ve de bizim bu isteklerimizi yapmaları için baskı yapalım
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadarda kötü gözükmüyor yahuEmirhan bir de üzerinde görsek süper olurdu kardeşim.
Usta üzerimde gerçekten kötü görünüyor. Formadan kaynaklı değil benim vücut şeklinden dolayıBüyüğünden aldığım zaman paylaşırım. Yada benden evvel alıp fotoğraf çekilen arkadaş olursa fiziği daha düzgün olan bir arkadaştan görürsek daha iyi olacaktır...
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadarda kötü gözükmüyor yahuEmirhan bir de üzerinde görsek süper olurdu kardeşim.
Ya forma güzel ya abartıyoruz takım sahaya çıksın muhteşemmiş diyeceğiz daha dün gibi h atırlıyorum parçalı formaya edilen küfürler şimdi aşığı olduk parçalı formanın.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Valla çok güzel görünüyor en kısa zamanda almalıyım internetten satışa başlandımı acaba ..
Yorum
-
geçen sezonda aynıları söylendi hele parçalı için ama çok eğenilmeye başlandı sonra özellikle futbolcular üzerinde sahaya görünce.
ben beğendim alacam zor tutuyorum kendimi, 2 gün daha ebklemek için. birde korkuyorum formayı almaya gidince 200 tl den aşağı çıkamam diye. çok güzel t-shirtler var. sanırım hemen almam lazım formayı yoksa yeni t-shirtler gelince iyice kafa karışacakBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
eleştirilerimizde haklı olsakta
beyaz şort ve tozlukla sahaya çıkacak olan onbir oyuncu gözümüzde bir başka güzel görünecektir.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum